İkinci buluşmanın olmaması için ne yapmalıyım?

Şimdi benim sosyal medyadan tanıştığım bir çocuk vardı. Onunla konuşurken falan çok mutluydum, heyecanlanıyordum falan. Dedim işte hayatımın aşkı belki de.. Neyse yüz yüze bir tanıştık... Cidden etkilenemedim. Sesi de keza hiç hayal ettiğim gibi değildi. Boyu da benden 2 3 cm uzun sadece. Bütün hayallerim yerle bir oldu. Keşke sadece yazıştıgım biri olarak aklımda kalsaydı diyorum. Çünkü ciddi manada soğudum. Sadece tip demeyin lütfen ses de benim için çok önemli ve yapamam. Ama onu incitmeden bu işin olmayacağını söylemek istiyorum. Demin mesaj atmış yeniden buluşalım diye ama buluşmak istemiyorum. Napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Seninle her zaman olduğu gibi dürüst konuşmak istiyorum. Yüz yüze geldiğimizde benim tarafımdan işler ne yazık ki düşlediğim gibi olmadı. Bir hata veya kusurdan ziyade ikili ilişkilerimde aradığım enerjiyi ne yazık ki sende bulamadım. Bundan dolayı ikinci bir buluşmanın ikimiz açısından da sağlıklı olamayacağını düşünüyorum. Seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım hep mutlu olursun."Bunu mesaj olarak atmak istiyorum.
İkinci buluşmanın olmaması için ne yapmalıyım?