İlk buluşma sizce ne yapmalıyım ikinci kez gitmeli miyimmm?

3 yıldır çok sevdiğim biri var karşı komşum 23 yaşında falan biz bununla hiç konuşmadık ama balkona falan çıkıyor beni görünce onun işten gelmesini bekliyorum o da kornaya basıyor işten gelince yani bana karşı ilgisini olduğunu düşünüyordum. bu benim evin ordan çok sık geçmeye başladı bende dayanamadım çalıştığı yere gittim. merhaba dedim beni tanıdın mı dedim çıkaramadım dedi bende dedim işte 3 yıldır bakışıyoruz falan diye sonra tanıdı bu beni bende tanışmaya geldim dedim dükkanın diğer tarafında bir adam vardı. Bu bana işim var işim var deyip durdu sonra bende arkadaşın ne zaman gider dedim artık ısrarla dükkanı bizim eve çok uzak o yüzden de ısrar ettim o kadar yol geldim dedim sonra benimle tanışmak istemediğini düşündüm dedim ki benimle tanışmak istemiyor musun tamam tanışalım dedi ben Ahmet dedi ben çok sinirlendim hiç böyle düşünmemiştim ayaküstü tanışacağımızı sonra arkadaki adam gitmek istedi bu ona kaş göz işareti yaptı bende gördüm. Bu yine işim var deyince bende ANLADIM dedim gittim. Sizce bunun gerçekten işi mi var yoksa beni mi geçiştirdi? Uzun oldu ama kusura bakmayın lütfenn

İlk buluşma sizce ne yapmalıyım ikinci kez gitmeli miyimmm?