Bugün bir çocuk ile görüştüm. Kendisi subay ve bulunduğum şehire 3 ay önce görevi gereği gelmiş. her şey çok güzel gitti aslında. Beni beğendiğini öykü karayele benzediğimi, resimlerimden daha güzel olduğumu söyledi. iletişimi güzel dürüst davranan hoş biriydide. Ama evlilik düşünmediğini mesleği gereğide yasadiklari dolayısıyla da uzak olduğunu söyledi. Kahvaltıya evinede davet etti. Ben 30 yaşında ve evlilik düşünen bir kadın olarak sizce açıkça konuşup muhabbeti kesmeli miyim? Yoksa zaman mi tanimaliyim kafam karıştı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç belli olmaz. Yerinde olsam devam ederim ama ciddiyetini de korurum.
Yani onu yapmayada çalışırım ama rengimi belli etmemde lazım çünkü kahvaltıya davet etmesi, bir planlar yapmaya çalışmasını engellememde gerekli.
Kahvaltıya git. Ama ciddi bir tavır sergile bence. Zor olduğunu göster
Gerçekten iyi bir elektirik aldım ama kahvaltıya gitmek doğru mu o noktada biraz kafam karışık bende muhafazakâr kafada bir insan değilim ama artık ciddiyet istiyorum, yani takilmak zaman harcamak istemiyorum
Bazen karar vermek için bir ışık görmek ister insan. Yerinde olsam şans veririm. bir şey kaybetmezsin. Ne yaptığını bilmen kötü imaj oluşturmaz. Tam tersine olumlu olur.
Yani evet kahvaltıya geldim. Ama basit biri değilim demiş olacaksın. Bu önemli olan işte. Bence eşimi tanıştığımızda kahvaltıya çağırdım basit biri olarak da görmedim :) zihniyet meselesi. Kısaca git şansını dene.
Evet duruma çok yönlü bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Çünkü bana evlilik düşünüyorum diyip farklida yaklasabilirdi onu yapanda çok insan var. Ve bazen böyle konuşan insanlar evlilik düşünüyorum diyen insanlardan daha dürüst ve daha net cikabiliyorlar. Bu işler belli olmuyor gerçekten
Çok doğru düşünüyorsun. İlk baştan tuzak kurmuş oluyor onlar zaten. Çok tanıdık geldi bu hikaye nedense :) takip etsene bir şey anlatacağım sana
O sana nasıl dürüst bir şekilde açık olduysa, sen de ona karşı açık ol. Vereceği tepkiye göre de bir yol çizersin.
İletişimini ve elektirigini beğendiğimi lakin düşünce yapısının bana uygun olmadığını söylemeyi düşünüyorum
Evet, artık hata yapma lüksün olmadığını ve bundan sonra hayatına alacağın insanla evliliğe yürümen gerektiğini de söyle bence.
ya ablacim deli misin sen adam bildigin ben rahat takilirim ciddi dusunmem kimseyle kafasinda tek gecelik adamlardan iste sal gitsin madem ciddi dusunuyorsun ciddi dusunmuyorum dedikten sonra birakmalisin zaten
Evet ama bazende böyle görünüp sonrasında işler farklı ilerleyebilir bunuda gördüm çevremde. İletişimi vs her şey iyi gitmese kafam zaten karismazdi net olumsuz olurdum. Ama haklılık payında var yani elbette.
degisecegini dusunuyorsun.. benim fikrimce kimse degismez ayrica iletisimi vs iyi gitmesinin sebebi kullanmak olabilir mesela saf dusunmemeliyiz kadiniz 🥲
Evet haklısın yarın en güzeli düzgün bir dille açıklamak
evet evet
Muhabbeti kes açıkca söylemiş sana evlilik düşünmüyom eve gel diye ne demek bu düşün bi bakam
Açıkça konuşup geleceğini göremediğin için başlamamanın en doğrusu olduğunu söylemelisin.
Yarın konuşacağım cidden tam herşeyiyle uygun olabilecek birini buluyorsun sonra bir şey çıkıyor. Evlenenler nasıl evleniyor anlamadım :)
Armutun sapı, üzümün çöpü bakmıyorlar da ondan…
Evet o da var birde bu devirde evlilik kafasında bir insan bulmak biraz zor oluyor sanırım muhakkak vardır lakin biraz uğraşmak lazım
Bence kadının statüsü arttıkça doğal olarak ilgilendiği erkeklern de öyle olmuş oluyor. Onlar da aman evleneyip çocuk yapayım kafasında olmuyorlar, sorumluluk neden alsınlar ki, istedikleri istediği an cebinde…
Evet kesinlikle çünkü yaş ilerledikce kariyer daha saglamlastikca tecrubelerde devreye giriyor bir yandan kadın ne istediğini daha iyi biliyor işte o noktada evlilik biraz zorlasiyor.
Mutsuz edecek bir şey olacaksa hiç olmasın, boşver hayatının tadını çıkar…
Haklısın çoğunlukla akışa bırakmaya çalışıyorum kendimi zaten, hayırlısı diyelim 😊
Direk gel yatalım dese daha iyiymiş
Öyle mi diyorsun ya aslında haklısın. o zaman düzgünce bana uygun birini söylemeliyim gibi.
🤣🤣
Ya yapmada çok hoşsun çok güzelsin evlilik düşünmüyom ama. kahvaltiya gelsene baya bı ironik olmuş bare adam olsun seni beğendim istiyorum desin daha inandırıcı olur
Yani sadece rahat takılabilecek bir kız arıyor eğer öyleyse zaten istemem yani ben ciddi birşeyler istiyorum
Zaten demiş ya sana ciddi istemiyom kahvaltıya gel demiş yani kibarca altıma yat demiş sen anlamiyosan bunu ne diyim daha
Adam hakli
😊😊😊
Bu durumda seni boş vaktini doldurmak için kullanıyor gibi sanki. Çok değer veriyor gibi durmuyor
33:40 sahneyi nasıl yorumluyorsunuz
Seni tanıdıkça evliliğe yaklaşabilir. Bence biraz zaman tabi baktın olmuyor kestirip at. Ama önce kendine şunu sor, subay biribile evlenilecek misin? ( Mesleki zorluklarından bahsettim)
Şimdi birçok kişi zaten adam rengini belli etmiş ne uğraşıyorsun diyecek bazen işler farklı ilerliyor. O yüzden kafam karıştı. Evet mesleki zorluklar var zaten anladığım onu buda çok etkilemiş
Adamın uzak durmasının sebebi birine umut verip peşinden sürüklemek istememesi olabilir. ya da bir gün acı haberini vermelerini istememesi olabilir. Hayatına bir kadın alıp ona bunları yasatmaktan korkuyor olabilir. Hiç bişey olmasa 3 yılda bir tayini çıkacak sürekli göçebe hayatı. Adam inceliğinden dolayı bunlardan korkuyor olabilir
Evet işin o boyutu var bana kimseye boş yere umut vermek istemediğini dürüstlükten yana olduğunu söyledi ve mesleği gereği ağır şeyler gördüğünü bu yüzden evliliğin kendisi için zor olduğunu anlattı. O yüzdende kafam karıştı. Direk sırtlan amacı bu tek derdi bu diye yaftalamayida doğru bulmadım
Siz anladınız gerçekten kafamdan geçen düşünceleri
Seni de anladım adamı da anlıyorum. ( Görev yerim pekte iyi değildi askerde) bana sorarsan adamı çokta bunaltmadan seninle mutlu olacağını veya olduğunu ona hissettir. En hazır hissettiğin anda da senin yanında herşeye göğüs gerebilirim dersen adam 1 adım daha yaklaşır evliliğe. Tabi senin için bu aşamaya gelene kadar yorucu olabilir
Evet çünkü 30 yaşımdayım ve sonu olmayan insanların için zamanında çok uğraştım, biri için daha bu kadar çaba emek verebilecek gücü pek kendimi o bağlamda görmüyorum. Cidden evlilik düşünen net biri olsa elbette emek veririm.
Ya bişey diyebilirmiyim? Sohbetin çok güzel. Sadece sohbet için diyorum dertleşmek fikir alıp vermek gibi düşün. Sohbet edebilir miyiz?
Adam in amacı yatak eğlence sen karar ver
Net diyorsun yani
Evlenmem diyor eve çağırıyor
Bildiğin çapkın bu eve davet ettiyse 😂😂😂
Boy kilon kaç hangi sehirdesinn
Adam açık açık söylemiş.
Gerisi sana kalmış
Açıkçası hiçte imkansız değil
Ciddiyete dönmesi mi iliskinin
Evet, kararı neden değişmesinki
Evet ama mesleği ve mesleğinin zorlukları yaşadıkları gereği evliliğe uzak olduğunu dürüstlükle dile getirdi. Bir yandanda elektirigi çok iyiydi işte kafamı bu karıştırdı bilemedim gerçekten.
Eve gitme sakın
Evde takılalım, vurup yollayayım seni demiş
Seni kullanacak