- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2 kız demişsin. Bu ne hız diye sorarlar adama. Acelen ne kovalayan mı var arkandan para mı ödül mü verecekler biriyle olunca. Bir sakin kendine gel bir dur. Haftada 2 kızla buluştuğuna göre amacın sadece biriyle olmak. Gerçekten sevgi veya sevgili olmak değil. Sadece bu yüzden yargılamakta haklım miyim bilemem ama yaptığının hoş olmadığı kesin.
Şu an sadece hayatımda biri olsunda kim olursa olsun mantığındasın ama kızlar özel olmak ister. Sevsin herkese vermediği ilgiyi sevgiyi versin der. Sadece o kızı işte ondan etkilen ister. Malesef sen öyle değilsin. E karşındaki kızlarda bunu anlamayacak kadar afedersiniz enayi değil.
Bu davranışınız size bir şey kazandırmaz mutluluk vermez verirsede geçici mutluluklar verir. Şayet birini istiyorsanız amacınız cinsellik değilse sevdiğiniz veya hoşlandığınız en azından beğendiğiniz biriyle olun.455 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🌙
- +1 yıl
Önüne gelene yazan biri olduğu bakışından, tavırlarından anlaşılır zaten. Daha ilk buluşmada öpen adam demek ki her gördüğüne sarılıp öpüyor imajı verir.
En İyi Cevaplar
Sen direkt opersen olmaz. Kızlar böyle düşünmüyor genelde. Yani en azından çoğu. "bu beni daha ilk buluşmada öpüyorsa beşinci buluşmada ne olur kimbilir" diye düşünüyor olabilir.
Güvenini kazan. Yavaş yavaş yaklaş, eğer tanımak istiyorsan acele etme. Farkın olsun. Kaliten olsun. Ürkütme. Zamanla o kızın kendi ister emin ol seninle görüşmeyi de, öpüşmeyi de.
Hoşuna gittiyse de ki "ben o gün biraz heyecan yaptım o yüzden öyle davrandım, tekrar böyle bir şey olmayacak, özür dilerim" tarzı bı mesaj at.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşma için arada epey bir zaman farkı yapmalısın. Mesela tanıştıktan 2 ay sonra buluşma gerçekleştirebilirsin. Önce bir tanımalısın. Alışmalısın, alıştırmalısın. Kendine güvenmesini sağlamalısın. Sonra ilk buluşma ile buluşmadan önceki davranışların arasında fark olmamalı. Senin sen olduğundan emin olmalı. Buluşmadan sonra onu beğendiğini söylemelisin. Tavırların asla kesintiye uğramamalı. İstikrara devam etmelisin.
00 Yorumla
Vallah ya tipin bozuk ya da kızlara para yedirmemişsin dostum
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTc kızları malesef böyle. Bir kız kendisine yazan çok erkek oldu mu, hepsini sırasıyla deniyor en iyisi hangisiyse onunla yoluna devam ediyor. Kızlar için sorun yok, nasılsa kendisine yazan çok erkek var. Kızlar kendi kafalarınca kendilerine yazan erkekleri değerlendiriyorlar. Kötü olanları acımadan eleyip en iyisiyle sevgili oluyorlar. Nasıl olsa kendilerine yazan çok erkek var ya, o yüzden en küçük sorunda konuştuğu erkeği bırakmaktan çekinmiyorlar. Bu özelliklerinden dolayı Tc kızlarından soğudum ya.
36 Yorumla
Soran+1 yılE peki bizi tercih etmeleri için ne yapmalıyız ehliyetim var ama arabayı sattık bi sebepten haftada bi araba kiralarım genelde araba olduğunda kızlarla kafeye giderim
Soran+1 yılHani arabayla gezdiriyorum tip var fizik var giyimim iyidir kokum versace eros sarılan kız uzunca kokluyor genelde ama eve gidince soğuk yapıyolar bidahada buluşmuyoruz çağırınca ekiyolar ikinciye
Cevap sahibi+1 yılTamam tipin olması ilk başta sana avantaj sağlıyor fakat karşındaki kıza onun istediği egpenceyi sunamadın mı ve ağzın iyi laf yapamadı mı senden sıkılıyorlar. Günümüz kızlarının çoğ malesef cok mükemmeliyetçi. Hepsi bütün ozellikleri mükemmel olan bir erkekle sevgili olmak istiyor. Yani günümuz kızlarına birşeyi beğendirmek zor. O yüzden seni beğenmeyen kızdan uzaklaşacaksın. Hiçbir kız için araba kiralama. Seni araban için sevecek kızlardan uzak dur. Seni daima karakterinden dolayı sevecek kızlarla birlikte ol.
Soran+1 yılAğzım çene çok yapmaz kızların bazılarını güldürürüm ama ona takılarak bişeyine laf söylerim gülerler yoksa fıkra gibi bişeyim yok anlatamam
Cevap sahibi+1 yılİşte konuşmanla ve davranışlarınla kızları kendine hayran bırakacaksın. Senin cool olduguna inanacaklar. Kızlar direk söylemeseler de davranışlara ve konuşmaya çok bakıyorlar.
Soran+1 yılMesela nasıl bi davranış konuşma tarzı
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Y. avsak bir erkekle hiçbir kız buluşmak istemez. Daha ilk buluşmada öpmek sarılmak istersen ikinciyi tabiki göremezsin senin gibi ergenler ilk buluşmaya kız bulduğuna şükretsin. Zaten biriyle buluşurken yedekte başkalarının olması karaktersiz olduğunu da gösteriyor.. Senin gibilerin çok gördüm adım kadar eminim ki cirkinsin. Çirkin erkekler bu şekilde yedek yapar, yalnız kalma korkusu olduğu için...
130 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada öyle sarmaş dolaş olursan ikicide yatağa atar diye gelmiyorlar hızla uzaklaşıyorlar demekki. Sorunun cevabı detayda biraz ağır ol samimi ol ama sarmaş dolaş değil
202 Yorumla- +1 yıl
@Diablo36 sen de temas ettiklerini bul o zaman ama onlardan sadece s.. KS bekle sevgi değil. Çünkü bu durum aynı tavuk kümesinde dana aramaya benziyor. Temastan hoşlanmayanlar senin temasından sonra senden kaçar.
+1 yılBence hak etmişsin dua et cevap vermemekle kalmış rezil de edebilirdi seni. Şu öpme yakınlaşma konusunu pat diye girerseniz herkes kaçar. Hayır yani sanki öptükten sonra evlenecen. Kusura bakma kardeşim yaptıkların hiç hoş değil. Bir de senin ki sevgi aşk da değil. Maksat kendini tatmin etme. Kendine vakit ayır. Ve hayatında olacaksa biri olsun. Öyle herkesle degil.😏
30 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sarmaş dolaş olursan tabi gelmezler niyet farklı diye düşünmüşlerdir bende biriyle görüştüm baktım çok laubali bi daha görüşmem yani herşeye paldır küldür dalınmaz ilişki dediğin zaman ister zamanla karşıya sevgin saygın artar ve o zaman samimi olursun
30 Yorumla
+1 yılCevabı kendin vermişsin zaten ilk buluşmasan laubali olma ne o öyle gevşek hareketler öpücük kondurmlara falan? çapkın, bu beni aldatır ya da daha fazla şeyler ister diye düşünür devamını getirmem soğuk yaparım.
85 Yorumla- +1 yıl
Cıvık cıvık hareketer
- +1 yıl
Temasla mı tavlıyabiliyorsun sadece? İlk buluşmada bu kadar laubali olmak beni soğutur sorudaki arkadaşa da öyle olmuş zannımca
+1 yılBelki sarmaş dolaş olduğundan dolayı biraz ters yapmışlardır hemen sarmaş dolaş olmak doğru değil, biraz mesafe ve kendini ağırdan almak iyidir. Aynı zaman da buluşma gibi bir niyetin olursa iki kız ile deneme bunu biriyle buluşma üzerine niyetin olsun.
10 Yorumla
+1 yılOlm ortamlarda abaza gibi takılırsan tabi kaçarlar. Direkt omzuna kolunu atan kiza bile hayırdır çekmen gerekirken yaptığın seye bak. Kızlarin duygularina hitap etmen lazım sen sululuk yapiyorsun direkt kara listeye düşüyorsun. Neysa dedigim gibi tanımaya çalış üstüne de fiziksel olmayan iltifat baharatini serpistirirsen islem tamamdir. Yine de olmuyorsa o kiz ergendir başkasına gec. Bir de birkac kizla ugrasacagina tek bir tanesini gözüne kestir ve emek ver doğrusu bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Mezhebi genişe bak hele bir de güncel atıyor aw bunun cevabini gorebilmen lazim senin kalitende flörtöz kizlar iste ne bekliyorsun pesinden kosmalarini mi awk
+1 yılOha kanka kusura bakma ama.
Ben şunu bilen biri olsam suratına tokat indiririm.
Demekki olmuyorsa olmuyor sal gitsin.
İllaki birini bulursun ama biraz yavaş
Masada çok samimi konuş sonra kıza güzel bi yer ver bence bir dahaki buluşmayı orada yapalım de00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada her ne yapıyorsan yapma, birde öyle bak bakalım ne olacak.
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk buluşmada öpen sarilan vıcık vıcık erkek bir kızı sadece skmenin pesindedir. Kizlar bu durumu ayıkmış olmasın? Bu niye hic aklina gelmedi hayret. Ayrica sen kendini sicakkanli buluyosun ama belki karsindaki insan zevzek buluyodur konusma tarzini falan (sadece tahmin, seni tanimiyorum yani böyle değilsen bu kısma takilma) ya da belki kötü kokuyor olamaz mısın? Bi iticilik var muhakkak. Bunu sen bulacaksin biz seni tanimadan burda birseyler diyemeyiz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istedigin icin mi onu opuyorsun yoksa o opucuk istedigi icin mi opuyorsun. Evet ilk bulusmada optugum oldu ama devami geldi. Bence bu basit bi ornek kendi istegini degil karsindakinin isteklerini onemsedigini hissettir. Empati yap kadinlari anlamak zor degil
01 Yorumla
Soran+1 yılTutup zorla öpücek halim yok yan yanayız mesala beline kolumu atıp sarıyorum yaklaşınca o da yaklaşıyor öpüşmüş oluyoruz bi kaç kızı kafe ortasında öpemedim onları eve giderken vedalaşırken sarıldık elimle maskesini indirdim dudağına baktım gülümsedi dudağımı yaklaştırdım öyle öpüştük bazılarının yanağından sadece onlarda sıcak olmayan kişilerdi
+1 yılÖnüne gelene yazdığın tavırlarından belli oluyor da ondan :D ilk buluşmada sarmaş dolaş olma zaten. Ölçüyü kaçırma yani. Saçma olur amacın sadece cinsellik gibi olur.
25 Yorumla- +1 yıl
güncellemene bakacak olursak, seni beğenmediklerini söyleyebiliriz. Ya da belki nefesin kokuyodur ne biliyim ben bi şeyin soğutuyor işte.
Soran+1 yılSanmam fırçalayıp gittim karnımda toktu kokucak bişey yok yani
- +1 yıl
açıkça sorsana? Sor kıza açıkça neden soğuksun bi kusur mu işledim diye sor yani.
Soran+1 yılSoruyorum yoo yapmıyorum işim var buluşmaya gelemem hep dümen atıyolar yani açıksa söylemiyolar
- +1 yıl
yav taktik değiştir madem ne diyim anlamadım ki. açıkça söylemiyolarsa utanç verici bişi olabilir
+1 yılBazen bende birileriyle buluşurum (nadiren) ikinci buluşma gelmez neden biliyor musun senin gibi yılışık davranmaları yüzünden..
Kendine bir kız gözüyle bak bakim 2. kez buluşur muydun?13 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız olsam erkeğimin sürekli temas halinde benle ilgilenmesini isterim bu bi ilgi işareti ve sıcakkanlılık belinden kavramıyımda töbe est memesinden mi kavrıyım
- +1 yıl
Zihniyete bak işte bu yüzden kaybediyorsun... Nasıl bir yokluksa 🤮
Soran+1 yılHadi sümeyye evine bb
+1 yıltoplumumuza bakın işte bu soruyu okuyun ve açıklamaya bakın işte siz böylesiniz.. böyle yaparak zirveye ulaşacağını sanmam kolay gelsin.. şaka gibi ya !
15 Yorumla- +1 yıl
Bu hafta iki kızla görüştüm dedikten sonra gerisini okumadım. Gerek yok hatta cevap vermeye de gerek yoktu da neyse.
- +1 yıl
Bütün erkekler böyle artık zaten. Önceden birileriyle tanışırdım, konuşurdum. Kötü biri çıksa, niyeti farklı olsa bırakır, nasıl olsa iyi biri çıkar bir gün karşıma derdim. Artık kimseyle tanışmıyorum heves kalmadı iyi birini bulacağıma inancım da asla yok. Öyle saldım, hepsi yatağa atalım kafasında
- +1 yıl
@Bahtsızavallıbicare ahh evet maalesef ki öyle herkesin amacı çok farklı 20 yaşındayım ama öncesinde sevgililerim oldu ama en fazla 3-4 ay sürüyor süresi bir zaman sonra anlaşılıyor ki beni sevmiyor beni kullanıyor hayatımda tek bir kişiyi canı gönlümden sevemedim hoşlandım vs o ayrı ama bir gram sevgi olmadı son verdim çevremde kız arkadaşlarım falan olsun hep şey der böylelerini nasıl buluyorsun.. hepsi çok farklı amaçlarla hissettiriyor konuşmaları olsun üslupları olsun.. daha sevgili bile olmamışsın ama olmak üzeresin ama sanki 1 hafta daha var olmaya anladın onu sen jsusnakmw neyse adam geliyor iç çamaşırı bedenimi soruyor o kadar anlaşılıyor ki amacının ne olduğu hayır tepki verince de şey diyorlar cinselliğe karşı mısın sen.. yemin ederim aklıma geldi şimdi dellendim..🥴ben de artık kimseyle tanışmak konuşmak istemiyorum kimse olgun değil gerçekten şu eski aşklara o kadar özeniyorum ki hani şu masum aşklar romantik ve masum aşklar o kadar hoş geliyor ki.. ama nerdeee.. galiba ben hiçbir zaman ilişki kurmayacağım zaten bu devirde evlenilmez..:(
- +1 yıl
Aynen. Cinsellik hakkında ne düşünüyorsun? Evde nasıl giyiyorsun? Bu tarz sorular. Evlenmeden düşünmüyorum diyince de gerici muamelesi yapıyorlar ama umrumda değil. Çizgimi bozmadan devam ediyorum hayatıma, benim sınırlarım var. Olacaksa da bana uygun bir insan olmalı, yoksa hiç olmasın.
- +1 yıl
@Bahtsızavallıbicare aynen öyle dediklerinize katılıyorum sonra gözlerinde insanların yobaz oluyorum çok saçma insanların zihniyeti herkesin aklı bulanmış
+1 yılSorun sende ilk buluşma da sarmaş dolaş olursan tabi gelmezler ne bekliyodun acaba 😒
31 Yorumla- +1 yıl
Bize ahmak demişsin de sorun bizde değil senin beyninde
Sistem böyle. Kadına çok talep milyon müşteri ilgisi var aşırı şımardı lar. Bi erkek e Bi saat ten fazla vakit ayıran evli kalan kadın arama
10 Yorumla
+1 yılBence fazla yakın davrandığın için öyledir o kızların yerinde olsam seni orda döverdim
20 Yorumla
+1 yılNe itici insansın be. Yok dudaktan öpmüş de bilmem napmış da. Bunlar mı seni iyi kılıyor? Bunlarla mı insanları etkileyeceksin? Bok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızlar çok fingirdek oldu 3 günde bir sevgili değiştiriyorlar fazla bişey bekleme bence kız milletinden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Hmm bakımsız mısın?
ya da çok mu yakın davranıyorsun bilemedim04 Yorumla
Soran+1 yıl@Diablo36 arkadaşımın hesabından giriş yaptım
+1 yılİlk buluşmada çok yakın temasta bulunmamak gerekir karşındaki kızlarda kötü bir imaj bırakmış olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSümük gibi yapılacaksan seni üstünden atmak için iki kere uğraşcak
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil kızlar da paşa 😁. Görmemişler gibi her kızı öpmeye çalışırsan tabi olmaz
00 YorumlaBu kadar kız soğuk yapıyorlarsa, vardır bir bildikleri..
00 YorumlaYazık ya İnşâAllah sokakta bile önüme sende o kızlarda çıkmaz
00 YorumlaHızınız 120 lütfen yavaş ilk görüşmeden belinden kavrama öpme olur mu 😂 yavaş davranın gerisi gelir
01 Yorumla
+1 yılbeğenmiyorlar çünkü sen nasıl haftada iki kızla buluştuysan onlar da haftada 4 erkekle buluşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe içiyorsun sen. Ilk bulusmada ben elim kızın eline deyse pardon derim. Eğer bu söylediklerin doğruysa direk abaza imajı veriyorsun
10 YorumlaBendede tam tersi biriyle gorusdugum iyi sonrasi 5 dakikaya ariyolar zirt pirt nerdesin evdemisin noluyor ya lruspumuyuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar daha ilk buluşmamı bile gerçekleştiremedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. İlk buluşmada amacı sadece seks bunun imajı verdiğin içindir
00 Yorumlaİlk buluşma da sarmaş dolaş maşallah ayni kaç kizla konuşuyorsun da hafta 2 kızla görüşebilirsun sen sikintilisin
20 YorumlaHaftada 2 kızla görüşüyormuşsun sezmişlerdir sendeki karakteri ondan öyledir ayrıca ilk buluşmada kızın üstüne atlarsan soğuk yapar tabi azıcık oturaklı ol
00 YorumlaIyyykk yapış yapış olursan göremezsin 2. buluşmayı
60 YorumlaKadınları et olarak görmekten vazgeçersen belki sorun olmaz?
20 YorumlaFazla cıvık davranırsan kaçarlar ağır erkek her zaman dikkat çeker !
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada o kadar sıcak yaparsan tabi donmez
11 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk yapıncada soğuk yaptı engel sıcak yaptık sıcak yaptı engel hahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyorlardır. Onlara sormak lazım.
20 Yorumla Şükret bizde 1i olmuyor 😅😅
30 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sarmaş dolaşsan belki ondandır cınım
10 Yorumla
+1 yılsamimi gelmiyorsundur
01 Yorumla
+1 yılsoğuk davran biraz bide öyle dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYav anlamadınız mi trolun teki
00 Yorumla
+1 yılYa tipin yok ya paran
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk bedenen olmuş nerde o eski aşklar
00 Yorumla
+1 yılBaşkası daha cazip geliyordur kardo
12 Yorumla
Soran+1 yılEe niye geliyolar o zaman ilk buluşmaya
- +1 yıl
Diğerini henüz cepleyememiştir o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç bulusmuyorum şükret 😂
00 Yorumla Ciddi ilişki düşünmüyorsun herhalde
10 Yorumla
+1 yılBen daha bulusamadim kanka
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi
00 Yorumla
+1 yılJanti giyinmemişsindir
02 Yorumla- +1 yıl
@Diablo36 Giyeceksan
+1 yılSende resimdeki gibi şişme mankenle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖküzzzzzzz
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok güldüm vallaha.
Soran+1 yılSavcılık merhabalar
- +1 yıl
Haha çok korktum.
Soran+1 yılKıza dedim aga senlik bişey yok
Cevap sahibi+1 yılSavcılık olacak ne var bunda 🤣 sanki 7 sülalene küfür ettim 😅 kızlara öküzluk yapıyorsun öküzsun işte olur olmadık şeylerle savcılığa gidersiniz bu da senin kendi kaliteni belirliyor benden de selam söyle hadi şimdi hoşçakal 🖐️ basit insan
Soran+1 yılKorkma o kadar dur😂😂
Cevap sahibi+1 yılKorkmuyorum blöf yaptığın çok belli hoş yapmasanda korkum yok seninle konuşmam bitti manasında hoşçakal dedim kaçmiyorum yani
+1 yılÇok çirkinsindir
25 Yorumla
Soran+1 yılYok be buluşmadan önce kız tipime bakıyor
- +1 yıl
Gercek hayatta çok çirkin görünüyorsundur
Soran+1 yılOnu bilemiyorumda yani instamı veriyim bak knk😂
- +1 yıl
kız gerçek hayatta diyor sen hala instagram diyorsun
Olumsuz olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılAman bilemedim ki
00 Yorumla