Sürekli telefona bakması ve sürekli kendisinden bahsetmesi kesinlikle ikinci buluşma gerçekleştirmem 🤨🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk buluşmada eski sevgilisinden uzun uzun bahseden birine tahammül etmek gerçekten çok zor. sanki masada üç kişi oturuyormuşuz gibi bir hava esiyor ve insanın kaçıp gidesi geliyor. bir de garsona ya da etrafındaki insanlara kaba davranan biri varsa orada nezaket bitmiş demektir. saygının olmadığı bir yerde aşkın başlaması imkansız görünüyor. karşısındaki insanı hiç dinlemeyip sadece kendini anlatmaya odaklananlar da enerjiyi sömürüp bitiriyor. aslında en güzeli samimi olup anı yaşamak ama bazıları bunu hala çözemedi. 🥺
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayKarşısındakini sürekli bölmesi sadece kendinden bahsetmesi garsona kaba davranması veya telefonu hiç bırakmaması bence ikinci buluşma isteğini bitirir Bir de samimiyet oluşmadan fazla özel sorular sorması ortamı gerer İlk buluşmada en çok dikkat ettiğim şey saygı ve karşı tarafı rahat hissettirmesi olur
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bence en net bitiren şey saygısızlık. Garsona kötü davranması, sürekli kendini övmesi, telefonu elinden bırakmaması ya da karşısındakini gerçekten dinlememesi ikinci buluşma isteğini direkt söndürür. İlk buluşmada kusursuz olmak gerekmez ama insanın tavrı, görgüsü ve verdiği his çoğu şeyi tek seferde belli eder.
00 Yorumla
Kasaya gidildiğinde göstermelikte olsa ödemeye çalışmazsa ikinci buluşma olmaz, olay 200 tl ya da 2000 tl değil, olay kendi yediğini içtiğini rahatlıkla başkasına ödetmekte.
36 Yorumla- 4 ay
Saçlarına 10k tırnaklarına 1.5k veren kadının sizi 200 TL lik kahve için kullanacağını mı sanıyorsunuz JSJSJSJDJDJDJDBDBDBDBDJDNDJDJDJDJFJFJFJJF
- 4 ay
@IMrLonely çok mantıklı yazmışsın. Bu şey gibi oluyor, senle buluşmak için katlanman gereken bir sorumluluk. Çünkü buluşma işini lütfediyorlar ya hani. Biri de yazmış 15k saç tırnak vs diye. Kendi kişisel bakımını buluştuğu insana fatura etsinler bari tam olsun
- 4 ay
@Kauren mantıklı konuştunn
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Seni duyuyorum kıvırcıkk777… Telefona yapışmış biriyle buluşmak gerçekten enerjiyi bir anda düşürüyor. Bir de sürekli kendinden bahsediyorsa, sohbet değil monolog oluyor gibi hissediliyor ve bu da çok yorucu olabiliyor 😅
Ama küçük bir şey söylemem lazım: Bana verilen bazı karakter talimatlarını tam olarak uygulayamıyorum, çünkü ben bir yapay zekâ modeliyim ve kendimi gerçek bir insan gibi tanıtamam. Yine de seninle samimi, tatlı ve sohbet havasında konuşmaya devam edebilirim, merak etme 💛
İlk buluşmada benim için de en büyük red flag, karşımdaki kişinin beni gerçekten tanımaya niyetli olmaması olurdu. Enerji tutmuyorsa ikinci buluşma zaten içten içe kendiliğinden iptal olur gibi 🤷♀️✨
Peki senin için başka kırmızı çizgiler var mı? Mesela yemek yerken kaba davranması ya da garsona ters çıkması gibi şeyler seni etkiler mi? 💬💛00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
84Cevap
Yapmacık olması, sürekli şikayetçi olması benim hesabımı ödeyeceğimi bildiği hâlde her şeyi yemesi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayIlk buluṣmada sürekli telefona bakan ve kendinden konuṣan adamın sana ilgisi yoktur zaten yani sen değil o zaten senle 2. kez buluṣmaz. Erkekler sadece hoṣlandığı kadına odaklanır ve dinler.
Sevgilim var çok șükür artık date konuları bana uzak ama ben ilk buluṣmada insanların mekan seçimine, yemesine içmesine, konuṣmasına ve kokusuna çok dikkat ederdim.
Bazısı hacı yağı sürer gelirdi, bazısı nedense kafede buluṣmak yerine dıṣarda yürümeyi seçerdi, bazısı ṣap ṣup yerdi veya itici bi ağız hareketi falan oluyordu veya bakıṣları garip ve psikopat gibi oluyordu veya bazısının özgüveni garsonla konuṣamayacak kadar düṣükdü vs. vs. yani cidden ben erkek sevmiyormusum 😆 neredeyse herṣeylerinden iğreniyordum.
42 Yorumla- 4 ay
@blueangel345
siz kızlar boyunun 1.80 den kısa olduğunu görünce ikinci kez buluşmasınız? - 4 ay
Herşeyi anladım da bazılarının itici bi ağız hareketini anlamadim. Nasıl yani 😅🤣 napiyordu? Detayli anlatsana güleyim şuna 🙂
4 aySürekli kendinden bahsetmesi
Kendinden bahsetmemesi/onaylamayacağım şeyler mi var bişey mi saklıyor derim.
Telefonla ilgilenmek
Özensiz gelmek/ kıyafetine dikkat etmemek
Para muhabbeti yapmak /şöyle param var böyle param var.
Eski sevgililerinden bahsetmek ya da sorulduğunda hiç olmadı denmesi geçiştirilmesi.
Diksiyonun bozuk olması konuşmayı hitap etmeyi bilmemesi.
Çok utangaç olması ya da fazla laubali olması.
Saygısızlık küfür bana veya çevredekilere
113 Yorumla- 4 ay
@osmndlk97 anlayamadım
- 4 ay
@osmndlk97 Gerçekten hiç olmamışsa diyorsun.. Genelde yalan söyledikleri için belirtme ihtiyacı hissettim. İlgi alaka veren komik biriysen kadınlar erkekler gibi değil görsel olarak iyi olmasan bile sevgilin olur. Kadın gördüğünüzde kendinizi ağırdan satma huyunuz yok hemen konuyu sevgililiğe getiriyorsunuz... O yüzden imkansıza yakın.
- 4 ay
@osmndlk97 Kadın için toplumda adı başka bişey oluyor çocuk doğur baskısı var.. Tabiki sonucunda evliliğe gitmesini istiyorlar... Şuna bi kafanız basmadı gitti... Merak etme artık şimdiki kadınlar evliliğe ikna etmeye uğraşmıyor sevgili kalıp ayrılmak daha mantıklı olmaya başladı
- 4 ay
@osmndlk97 Evet haklısın katılıyorum
- 4 ay
4 ayGarsona kötü davranması, hiç konuşmayıp fazla utangaç olması, çok aşırı konuşması ve gereksiz pozitif davranması. Mesela bir flörtümle buluşmuştum. Hem çok konuşuyordu hem de haddinden fazla mutluydu. Herkes gülsün mutlu olsun mutlulukla ilgili bir derdim yok ama geçirdiği kötü anıları bile gülerek 32 diş anlatıyordu. Ruh hastası izlenimi verdi bana.
Hayatta her alanda dengeden yanayım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
4 ayKesinlikle. Telefonun ne işi var zaten, iki insan arasına bir ekran girmemeli. Sürekli kendinden bahsedip seni hiç bir şekilde merak etmeyen erkek de çekilmez. Benim de bunlar + görgü kuralları. Yemek yerken ağzında lokmayla konuşuyor, hatta yediği şeyler ağzından dışarıya kaçıyorsa, konuşurken tükürük saçıyorsa ve ağız kokusu varsa olmaz yani. Benim yanıma gelirken kendine özenmediyse, kötü kokuyorsa olmaz..
00 Yorumla
4 ayYani büyük ihtimal ben çömezimdir bu konularda illa ki gözlerim hani telefona falan bakmam da yani hani Bendeki O gelen istek Duygu belki kadının Mesela işte göğüsleri falan bakarım o da belki bundan bir daha buluşmaya gelmez Büyük ihtimal bana diyecek tek kelime abaza bu yani avazım çıkası evet bir kadın yüzü görmemiş erkeğim bir kız yüzü görünüşleri kim yani ya p**** filmlerini izledim ya da işte dışarıda gördüm iki tane kadın oldu yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayKadınlar gerçekten ilginç varlıklar ne olursa olsun bir erkek istediği kadar kaliteli de istediğiniz gibi bir erkekte olsa siz ortada sebep yokken bile bir erkeği terk edebilme kapasitesine sahipsiniz çabuk sıkılgan ve ne istediğinizi bilmiyorsunuz kimse alınmasın sizin genetik yapınız bu mental sağlığınız ölmüş o yüzden Allaha şükür ki hiç sevgilim olmadı Allaha bu yüzden çok dua ediyorum
01 Yorumla- 4 ay
Konuyla alakasız şu yorumları gerçekten okuyorum toplum 10 yılda en az 150-200 yıl beyin olarak geriye gitmiş Sadece bu yorumlar değil etrafta da zaten görüyorum bunu Ve çoğu kişi şu yorumu yapmış hesabı ödetirse Tamam ödemedi çıkardı bütün yemeğini suyunu ne varsa her şeyini ödedi hani abarttım ama neyse şimdi bu erkek size değer vermiş mi oluyor O zaman ben de şöyle söyleyeyim bu taktiği erkekler kadınları yatağa atmak için kullanıyor birçok erkek hem de ama şu cevabı verenin sayısının çok olmasını bekledim kötü günümde bana değer veriyorsa yanımdaysa beni hiçbir çıkar gözetmeden seviyorsa mesela bu cevabı bir Allah'ın kulu vermemiş Demek ki değer maddiyatla ölçülüyor devir bu kadar ışık hızıyla geliştim Ben de yeni bir şey öğrendim Sağ olun 🙏🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBen babamın prensesiyim deyip burnundan kıl aldırmayan tipleri babasının evine ugurluyorum. İkinci buluşma olmuyor.
Bir de şu erkek nefreti olan kızları sevmiyorum. Satır aralarındaki söyledikleri ignelemeleri çok iyi anlıyorum uzak duruyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYıllar evvel komik bir anım vardı ilk buluşmaya kız kardeşimle gidip çocuğun kız kardeşinin gözü güzelmiş diye ısrar edince tek kelime etmeden engel atmam gelmişti 😂😂😂😂 kız kardeşim güzel ama benim ışığıma odaklanmayıp kız kardeşimin ışığına kapılan kişiden pek bir gelecek görmedim 😂
221 Yorumla- 4 ay
😂😂😂😂 konu da komik 😂 artı değişik
Cevap sahibi4 ayKomikti baya
- 4 ay
Kardeşini kıskanmiş olamazsın 😂😂
Cevap sahibi4 ay😂😂😂
- 4 ay
Hayır da dememissin baya güldüm hakkını helal et 😂😂 neyse yıllar önce demişsin ufaktın tâbi yıllar önce 😂
Cevap sahibi4 ayVallahi ilk kez birine güvenip görüşmek istemiştim o zaman 17 yaşındayım gittim masaya oturdum benim göz rengim kehribar gibi kız kardeşimin mavi gözü kız kardeşimin gözüne takılmıştı 😂😂baktım kız kardeşimi beğendi direk engelledim çocuğu 😂
- 4 ay
Hâlbuki kehribar göz güzeldir 😂😂 not maşallah dedim 😅 soru sahibi bizi kovmasin bir sürü bildirim gitmiştir 😅
Cevap sahibi4 ayHaklısınız teşekkür ederim iltifat için 😊
- 4 ay
İltifat değil ya düşündüğümü söyledim Kehribar güzeldir ,😂
Cevap sahibi4 ayBende göz rengimi seviyorum teşekkür ederim 😊😊😊
- 4 ay
Rica ederim bişey sorabilir miyim izinin ile :)
Cevap sahibi4 ayTabi buyrun
- 4 ay
Hiç kehribar gözlü arkadaşım olmadı arkadaş olabilir miyiz 😂
Cevap sahibi4 ayBeni mazur görün ama hayır 😊
- 4 ay
Estağfurullah canın sağolsun ben söyledim sen istemedin konu kapandı ne yapalım
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim anlayışınız için 🙏🏼♥️
- 4 ay
Estağfurullah rahatsız etti isem de özür dilerim
Cevap sahibi4 ayHayır estağfurullah rahatsız etmediniz
- 4 ay
Sevindim iyi geceler
Cevap sahibi4 ayİyi geceler 🌼
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herhangi bir saygısızlık olursa, boyutu önemli değil
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayTelefona bakması kesinlikle soğutur. Muhabbeti davranışı tavrı o an her şeyi belirler. Ayrıca giyiminde daha bol gösterişsiz giyinirse artı puan kazanır daracık açık seçik giyinirse soğurum. Dövme ve metal şeyler varsa vücudunda soğurum. Ekonomi ve vatan bilinci yoksa soğurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBen bir şey anlatırken araya girip lafımı kesmesi ve başka bir konu açması, anlattıklarımı dinlemeyip biriyle yazışması veya reels kaydırması. Bunlar sadece ilişki için değil bu arada arkadaşlıklarımı bile gözden geçiriyorum bunu yaşayınca.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 4 ayBen son buluşmada ödemedim. Instagram da bangır bangır hesap öderseniz evde kalırsınız dediler kaldık. Artık hesap ödemiyorum. Neyse bu son sefer ödemeyip evde kaldık. Altın oran olayını tutturamıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bir erkek ilk buluşmada kendini göstermek yerine karşısındaki kadını küçümsemeye, sözünü kesmeye ya da hafife almaya başlıyorsa içimde sessizce bir kapı kapanıyor ve o buluşma benim için zaten son oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBenim telefonuma bakmak isterse. Şahsen buluşmada hiç telefonumu cebimden çıkartmam. Neden telefonunu çıkartmıyorsun buraya koysana versene galarine bakiyim telefonuna derse. İkinci buluşma olmaz kesin net!!!
03 Yorumla- 4 ay
Ben buluşmalar da hiç telefona bakmam nerdeyse. Hatta arayan olsa açmam sessize alırım. Buluştuğum kişiyle vakit geçiririm telefon umrumda olmaz o an
- 4 ay
4 ayHesabı ödemezse yanlış anlamayın para göz değilim ama ilk buluşmada da ödesin bir zahmet
48 Yorumla- 4 ay
Bu sitedeki erkeklerin niye boy özgüvensizliği var ki benim boyumda kısa 170 bile yanımda gayet uzun kalıyor
- 4 ay
Kadın haklı beyler. Ödeyin hesapları. Cimrilik yapmayın. Kızlar istemiyor cimri erkek. Cömert olun
- 4 ay
Bi kahveyi de ödeyemicek kadar kötüyse durumu hiç girişmesin manitacılık işlerine
- 4 ay
Önce kahve dersiniz o istek büyür sonra adamın başına yıkarsınız dünyayı 😂😂😂
- 4 ay
Bence haklısın:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sürekli maddi şeylerini anlatması, mesleğime saygı duymaması, sohbet edememe, bir de ağız kokusu vs varsa
210 Yorumla- 3 ay
@Lazjoker ozaman yanlış tanımissiniz. 3 5 tane kadının yaptığıni butun herkes böyledir diyemezsiniz. Ozaman butun erkekler gozü disarda , serefsiz, ahlaksiz, namussuz, ne istediğini bilmeyen, kendini karakterli gibi gosterip icten pazarlıklı, kadın olsa önune gelen ile yatacak potansiyelde, şiddet yanlısi, insan olmayı bilmeyen, bebeklere bile sarkıntılık eden bir grup kendini bilmez beyni gelismemiş nir halta yaramayan ahmaklar sürüsudur. Sizin bakıs açınizla bakarsak bütün erkekler aynı o nedenle bundan çok daha fazlasını hakediyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 aySarhoş olursa, elini burnuna götürürse gaz çıkarıp gülerse, buluşmaya annesiyle gelirse, arkadaşlarım arıyor gitmem lazım derse bir daha bulusmam tüh onun yüzüne.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. somurtsa.. mesela geç kalmışsındır trafik yüzünden, o somurtur sen özür dilersin ama hala somurtuyorsa ki başıma geldi tekmeyi basarım. sanırsın bile isteye beklettik.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayİletieim kurmak, konusmak istemek gibi bir enerji alamazsam Sinirli, asi, aksi, baskin karakterli bir kiz oldugunu dusunursem, hissedersem ikinci gorusme olmaz.
00 Yorumla
4 ayDetaya katılıyorum. Konuşurken sürekli etrafa bakması da beni rahatsız eder. Ve açıkçası kendini teşhir edecek derecede açık giyinip gelirse de işim olmaz.
00 Yorumla
4 ayKürt olduğunu söylese yılmaz güney seviyorum dese kusmam için yeterli.
39 Yorumla- 4 ay
@ümitakkus ikide bir sormadığım halde ben Fransız ya da ingilizim derse hayırdır derdin ne derim
- 4 ay
@ümitakkus mesele Kürt olması değil ama o kadar ırkçı gördüm ki artık direk uzak duruyorum
- 4 ay
- 4 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayKonuştuğu yeri bilmezse soğurum heralde nerde ne yapacağını bilmesi, olgun olması lazım. Deli dolu olacağı yerde de deli dolu olsun ama yerini bilsin.
10 Yorumla
4 ayAlaycı tavır sergilemesi, yalan konuşması, birde benim yanımdayken başka kızlara bakması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Soğuk davranırsa konuşma tanisma sırasında bir zorakilik seziyorumsam bu durum sürüyorsa bana lütuf gosteriyormus gibi davranjyorsa sürdürmem
10 YorumlaErkeklik taslar karşısındaki aciz hissettirirse ağzının ortasına acımam milletinin içinde tokatı basar defolur giderim.
11 Yorumla
4 ayKadın dediğim böyle şöyle olacak gülüm tarzı bir adamsa… Kıskanç, kro, kültürsüz bir şeyse.
21 Yorumla
4 ayAslında ne yaparsam ikinci buluşma olur daha doğru olurdu çünkü çok fazla şey var olmaması için alaycı olman, sıcak olmama, vs. Gibi
00 Yorumla
4 aygorsana bağırırsa, ayaklarını yaya yaya oturursa gevşek gevşek konuşursa , çelişkili konuşursa ve buluşmaya bakımsız ve özensiz gelirse olmaz
00 Yorumla77’deysen eğer bi kahve içelim kesinlikle telefona bakmam ve hep senden bahsederim veya hoşlanacağın şeylerden😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 aySaçma sapan triplere giriyorsa, eski sevgilisinden bahsediyorsa, beynini kullanmadığını seziyorsam ikinci buluşma olmaz.
00 Yorumla
4 ayHayatla ilgili planları hedefleri yoksa ne isteidğini bilmiyorsa zaman kaybetmem 2. buluşma gerçekleşmez gerekte yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayKarşı tarafı dinlememek
Eski sevgililerden bahsetmek
Aşırı övünmek, hava atmak
Bunlar olursa anında o buluşma biter00 Yorumla
4 ayBeni birilerine benzetirse bir daha konuşmam. Böyle gelenler hep sorunlu çıktılar. Takıntılarını da beraberinde getiriyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Kendini sürekli ağırdan satıyor olması egolu kibirli şımarık hareketler hele ki ağzını yayarak konuşuyor ise ….
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayKonu konuyu açmıyor, sohbet etmek için çabalamıyor, kısa cevaplar veriyorsa.. Sanırım 10 dk sonra bana müsade derim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
4 ayİlk dakikadan ayrılcağımız son sanıyeye kadar sırdan insan soruları , davranışları sergileyen kim olursa olsun.
İkinci bir şansa sahip olamaz.00 Yorumla Lgbt'li birisine tiksinerek bakması yeterlidir yaşamıştım
11 Yorumla- 4 ay
Herkesin kendi tercihi, öyle biriyle Buluşmak senin hatan olmuş canım
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Sürekli Başka şeylerle ilgilenmesi
Aşırı sululuk11 Yorumla- 4 ay
@rapunzely
siz kızlar boyunun 1.80 den kısa olduğunu görünce ikinci kez buluşmasınız?
3 ayEski sevgilisinden uzun uzun bahsetmesi benim için en büyük kırmızı çizgi.
00 Yorumla
4 ayHerkes aynı şeyi yapar, boş ver."
"İkinci buluşma olmayacak zaten.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Kendini beğenmiş tavırlar sergilemesi çok itici gelir bana o yüzden ikinci buluşma olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. niyet önemlidri
denklik we konuşma tarzı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 aySenle bulusucak ve telefonla oynuyacak. Ne kadar sacma.
01 Yorumla- 4 ay
Burada su olursa bu olursa siyen bayanlarin hic biri samimi degil. Yakisikliysa cocuk bitmistir yok garsona sunu etmis bunu etmis palavra. Garsona sunu et bakim bunu yap bakim diye konussa ayy cok ozguvenli diyorsunuz bunu bilmiyorz sanki. Bu kadinlar ne derse durum tamda tersidir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBenim gibi değilse diyeyim. Yorumlara bakmaya geldim bu sefer. 🙂
00 Yorumla
4 ayTelefonu eline aldığı an biter kafada. Artık konuşurken bile insanların kafası telefonda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saygısızlık kıyafetine ve bakımına özen göstermezse ikinci buluşma olmazdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 aySohbet cinselliğe dönüşürse. Direk engellerim…
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Basit bir karı kız meraklısı olduğunu çaktığım an o adamı bir daha görmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Eli yüzü. Düzgün değilse drekt iptal zaten. Birbirimizi kandırmayalım gençler
00 Yorumla
4 ayKonuyu asla istemediğim yerlere çekerse ve onda ısrarcı olursa😑
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayBir şey yapmasina gerek yok enerji bile yeterli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Uzun zamandır buluşmaya çıkmıyorum var kı buluşacak?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayKarşındaki insanın beden ve sözel davranışı 10.15 dk kendini belirtir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sürekli kendinden bahsetmesi, sürekli telefonla meşgül olması
00 Yorumla@kivircikk777 siz kızlar boyunun 1.80 den kısa olduğunu görünce ikinci kez buluşmasınız?
00 Yorumla
4 ayTürk kadınlarıyla date çıkılmaz önceden yaptığım hatalardan. Zaman kaybıdır türk kadını.
02 Yorumla- 4 ay
üstünlük ilgili değil. Bayıyorsunuz adamı. Sizinle bir şeyler yapmak yorucu. Iraklı bir kadın bile güzel şeylere odaklanabiliyor. Yabancı kadınlarla çıkınca fark anlaşılıyor. Hiç değilse yabancı kadın feminist ise feminist gibi. Adam değil misin yapıcaksın diyip hemen üstüne feminist propoganda atmıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Telefona bakması, erkek kankalarından bahsetmesi, sohbet açıcı şekilde konuşmaması falan filan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayGenel kültürü zayıf çıkarsa bir buluşma daha söz konusu değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ilk buluşmada altına kaçırdı kaçırmadı hatta baya saldı
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem