Flörtünüz ile ilk defa buluşuyorsunuz ve görsel olarak kendisini çok beğendiniz.. Buna rağmen nasıl bir hareket ya da söylemde bulunur ise asla ikinci buluşmayı gerçekleştirmezsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Flörtünüz ile ilk defa buluşuyorsunuz ve görsel olarak kendisini çok beğendiniz.. Buna rağmen nasıl bir hareket ya da söylemde bulunur ise asla ikinci buluşmayı gerçekleştirmezsiniz?
Aslında ilk buluşmada bazı soru işaretleri olmuştu kafamda ama ben konduramadım, kabul etmek istemedim sanırım. Aptal gibi ikinci buluşmayı da yaptım ama hislerimin en baştan ne kadar doğru olduğunu ikinci buluşmada hemen anladım ve o günün gecesi terk ettim.
daha ilk buluşmada eski sevgililerini detaylıca anlatıyorsa, kendisi davet ettiği halde hesabı yarı yarıya veya bana ödetiyorsa (hemen saldırmayın hep erkek mi öder diye ondan bahsetmiyorum ilk kim davet ederse o öder sonraki buluşmayı da kadın öder yarı yarıya bölmek tam bir eziklik bence, arkadaş dışında kimseye yapılmaması gerek neyse). yanımda birini aşağıladıysa, daha ilk günden hayatımdaki erkek arkadaşlarımı sorup, mesafe koymamı talep ederse ya da dansa gidiyorum mesela, işte gitmesen daha iyi olur gibilerinden daha karar aşamasına bile geçmemişken hayatıma müdahale etmeye çalışırsa o gün görüşme son bulur
Sınırlarını bilmeli, eylem ve söylemlerini ona göre dizayn etmeli.. Mantıklı bir yaklaşım..
İkinci buluşmaya gitmem komple iletişimi keserim
Hepsi ayrı ayrı geçerli sebepler..
Bunlardan bir tanesi olduğunda bile ikinci buluşma olmaz benim için
Aslında olması gerekende tam olarak bu.. Sadece bir çok daha yüzeysel yaklaşıyor..
Eski sevgilisinden bahsetmesi, sesini yükseltmesi, hesabı sadece kendisinin ödemesi konusunda ısrar etmesi, sözümü kesmesi bunlar bir insandan soğuma sebebi
İnsani şeyler yani..
Beklentiler insani yani, yapılanlar tasvip edilemez.. 😅
Ben ters anlatmışımdır.. 😂
Kulağıma küpe yaptım bu cümleyi de.. 😅
Günlük ego kasma limitim doldu, kusura bakmayınız size kalmadı..😂
Cevap
10Cevap
Laubali bir tavır içerisinde ise samimiyetsiz söylemler de bulunursa omurgasız hareketler bla bla...
Bakımsız gelinmişse, sürekli telefonla ilgilenilmişse.
Eğer karakterini beğenmezsem.. yalan söylerse ya da ilgisiz davranırsa bana değer vermezse.. ya da bunun gibi şeyler olursa benim için ikinci buluşma olmaz tabi ki de
Katılmamak elde değil..
Elektrink olmazsa olmaz 😇
yani yaklaşım şekli çok önemli, konuşma şekli , oturuşu ve kılık kıyafete verdiği özen
Yılışık hareketler
Cıvık tavırlar
El kol şakaları
Uygunsuz konuşmalar... vb.
Saygı kapasitesinin olmadığını görürsem ve cinsellik muhabbeti çevirirse.
Ukala, bencil, lafını tartmadan konuşan, yılışık davranan, eline koluna hakim olmayan biriyle olmaz bence
İlgisiz ve umursamaz olursa
Bir çekim olmazsa ikinci buluşma olamaz
Ortaçağ kafasından cikamamissa ikinci buluşma olmaz.
Ruju dişine bulanmışsa olmaz..
Seks olursa ikincisi gelmez
sürekli dert anlatırsa
Elektrik almazsam olmaz
Beni öpmeye çalışırsa
Kötü kokarsa
Saygısız olursa
Abdest bozulursa
Yanında erkekle gelirse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?