AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
var mı baska yalanin:))))
ne gibi
Parmaklari kirildi uzerine sigara sondurdu dogrumu gercektn
vala doğru
Anladim ama bu piskopatligi yapan sence tehlikeli olmazmi
aldattım onu. biz beraber yasıyorduk. arabasnn evinin anahtarından kredi kartlarına kadar bendeydi. yani bana vurmadı, vuramadı, vuramazda. öyle güzel bir insan
Peki ozaman hakli diyelim
Aldattınmı?
evet
İyi öldürmemiş seni. Bence senin yüzüne bakmamalı adi yaratık
ulaan ben olcaktiiimm suratınii asfaltaa sürterdim adam delikanlıymıışş beee
Duvara kafanı çarptırmak lazım senindi
pişmanım çok üzüldüm zaten 1 sene oldu bu olaya.
Son pişmanlık fayda etmiyor ama oğlan kral adammış elini kirletmemiş seni tiklemememiş . Değdimi aldattığına bari
cok pişmanım , o andan itibaren pişmanım. aklımı çeldi diğer pislik bildiğin oyuna getirdi beni. o aradada bizim sorunlarımız vardı. ilgi alaka basımı döndürdü
Beraber mi oldunuz biraz alaka gösterince
tam beraber olma değil sevişme görüşme vs
Seni tebrik ediyorum açık sözlülüğün pişkinliğin ve yüzsüzlüğünden kAynaklı
en azından yalancı değilim birde 1 senedir aramadım hatamı biliyorum yüzsüzlük yapmadm
Kızım bir git ya arama sakın o oğlan senden bin kat iyilerini hakediyor
olabilir benden iyisini hakediyor olabilir. ama o benden daha fazla kmseyi sevemez. kimseyle benle oldugu kadar mutlu olamaz
Güldürdün beni:) ahahahhah
öyle ama ;)
demekki seni çok seviyor
sende fazla kızdırma
kendine bir p. rm. k at...
Birak 2 tane patlatsin aldaytiysan haketmissin
Brazers coh izliyosun
Bırak gitsin piskopat
bana vur bana vur diye yalvar:)
bir siktirgit yawww
hssktr gıt ya
o* pişman oldun dimi aldattıgına
Onu niye özliyon
çok seviyodu beni. çok anımız var
Öyle olsaydi böyle yapmasdi
ben yaptım ya
Canını kurtar :-(
Sende bir yaninda semsiye ac.
uzak dur :)
Türk filmi hıammına koyim ya))
Sende yap aynisini
neyi aldatan benm
olsun ödeşin
Arkana bakmadan kac
neden
Normal bir insanla olmak varken asiri insanlari neden secesin ki ilerde dayak yeme ihtimali oldugunu bile bile onlari secmeniz erkekler kendilerini onceden belli ederler ve siz bunu bile bile evleniyorsunuz sonra esinden dayak yiyen kadinlar oluyorsunuz gucu kuvvet ile karistiriyorsunuz
yahu aldattım onu sacma sapan bir iş yaptım. asla vurmaz bana. vurmayacak tek adam tanıdıgım
Eger aldatti isen sana geri donerse zaten adam degildir adam olmayan birisi ile de olmaz
dönmedi ama ben gidersem dayanamaz
Aldattim diyorsun gidicem diyorsun adama yanasma sevgisini kullanma sizi gibi kizlardan tiskiniyorum
ya bende seviyorum ne sacmalıyosun
Aldattin bari seviyorum deme o guzel kelimeyi kisiligin ile kirletme
seviyorum işte.
Aldatirke ne hissediyorsun peki sehvet mi heyecan mi?
heyecan sehvet. aşk değil sevgi değil.
Adam olan adam senin gibi birisini bir daha kabul etmez adam degilse zaten sana layiktir allah mutlu etsin
zaten 1 senedir kendini tutuyor. oda bana aşık eminim, baskasıyla mutlu olamaz. ama ben gidersem kendini tutamaz. ben onun zaafıyım
Ve bunu kullanabilecek kadar gaddar onu seviyorum diyip aldatacak kdar hafif bunu bu sekilde anlatabilecek kadar rahat sen busun
kullansam kullanırdım 1 senedir.
Cok hafifsin seninle daha fazla konusup da seviyene dusmek istemiyirum arti yaptigin seye guvensen dogru oldugunu bilsen gizliden yazmazsin terbuyesiz hayasiz
doğru değil.. sanki nick kullansam beni tanıyacaksınız... yazma
ölmesini bekle
genclıgını cürütme
Ayrıl. D
ya ayrıyız zaten
Nedir bu büyük hata?
aldattım...
Harbi diyorum adammış. Harbi adammış. Bence atma. O delikanlıyı ADAM GİBİ ADAMI haketmemişsin.
ama çok seviyorum :'( hataydı, farkındayım ve cok pişmanım
Peki hiç onun fikirlerini biliyor musun? Sevgilisi oldu mu bu süreçte ne düşündü sana söyledi mi bir şeyler de belki yorum yapabilirim.
biliyorum. bu süreçte sevgilisi olmadı 2 kişiyle yatmıs rusla. bir kere aradı ağladı ağladı aradı cok özlüyorum yapamıyorum nasıl yaptın bize falan dedi. bende ağladım. bir kere aradı sarkı dinletti. bir kerede beni takip ederken yakaladım onu eminim beni takp ettgne
Vay be. Demek iyi olanın kıymeti bilinmiyormuş he. Yazdıklarına göre anlamışsın ama biraz geç gibi. Yine de irtibata geç belki oda isteklidir hala.
anında anladım şu an değilki hatalıyım... oda seviyor gitsem dayanamaz bana.. benim gidecek yüzüm yok
Mesaj at. Duygularını anlat. Düşüncelerini söyle. Seni anlayacaktır. Böyle kendini parçalama inan değmez yazık etmeyin. Hem ona hem sana yazık ama güven sağlanır mı bilemem o senin elinde.
kasiniyorsun