2 yıldır sevgiliyiz benim şort ve etek giymemi hiç istemiyor. Dün buluştuğumuzda ben onun yanına şortla gitmiştim sinirden elinde ki sigara izmaritini bacağımda söndürdü. Çektiğim acıyı tahmin edemezsiniz.. Sonra bende tokat attım ve ayrıldım. şu an çok pişman olduğunu soyluyor sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılOha! Bu adam sevgili iken bunu yapmaya cesaret etti ise ileride senin kafanı falan da duvardan duvara vurur. Sakın bak sakın! Benim bizzat bir akrabam böyle bir manyakla evlendi, uzadıkça bırakamıyorsun çünkü, evlendiler 1 yıl olmadan boşandılar. Hem de tek celsede. Tek celseye neden olan durumu tahmin edersin herhalde. DARP İZLERİ! Çocuk da böyle her seferinde özür diliyordu ama kararından vazgeçme lütfen, yol yakınken bas gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Konu başlığı bana pek inandırıcı gelmedi. Fakat haşla öyle bir adamı affedersen çok yanlış yapmış olacaksın. Ayrılmakla iyi etmişsin. Sakın ola ki bir daha geriye dönme derim. Tabii az önce de bahsettiğim gibi, sorduğun soruya ikna olmamış haldeyim. Şayet yaşadıysan, önüne bakmanı tavsiye ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim maalesef gerçek bu Allah düşmanımın başına vermesin
+1 yılSuç sende sende sort giymeseydin demicem. Her turlu kufuru hak edicek sevgilin var. Serefsiz desem hangi hakla hizmet bir kizin kilina zarar verirsin. Sende uzakdur. O cocugun mesajlari dahil herseyini engelle seni bulamasin. Yoksa kadin cinayetlerine bir cinayet daha eklenir sen tekrar onla sevgili olursan..!
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
o* çocuğu diyoruz biz öylelerine sakın geri dönme sana yazık değil mi pişmanmış onlar faso fiso yalan onlar yine yapar şerefsizin evlatı sakın dönme anladın mı sakın?
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yorumun icin.. Hayatta dönmem şimdi her şeyi daha iyi anlıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
70Cevap
Daha soruyor musun ne yapmalıyım diye. Hasta mısın sen. Sana acı verilmesinden zevk mi alıyorsun. Dengesiz misin sen. Omuzlarının üzerinde taşıdığın kafatasının içinde ses yankılanmıyorsa yapacağın şey şu bir daha benim 100m yakınlaşırsan seni polise şikayet ederim diyeceksin. Deli misin sen. Bugün sinirine hakim olamayıp sigara basıyor. inanamadım okuyunca. yarın ne yapar allah bilir köz falan basar herhalde.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten bir daha beni aramamasını söyledim
+1 yılSinirlense dahi insan yaptigi davranis cok sacma ! Ayrica yazin ne giyceksin sort giyme etek giyme iyi carsafla dolanayim o zaman de sevgililikte bu sinirlamalari anlamiyorum , acik giyinmek degil yaza uygun giyinmek bu. Tokat icin iyi yapmissin ama sigaranin izmaritini sondurmek ne demek insanligindan suphe ettim şu an da onun yazik gercekten yazik sende kafani karsitirma normal bir insanla beraber ol
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir konuda senin özgürlüğüne karışıp bacağına sigara izmariti basabilecek kadar gözü dönen bir adam ilerde evlendiğinizde ne yapar sen düşün... İyi yapmışsın pişmanlık duyma...
00 Yorumla
+1 yılBarışma nal mısın izmarit acısını yaşamayan bilemez iz kalıcak sürekli ayrıca başka yere giderken değil onun yanında giymişsin bağırsaydı çağırsaydı ama bu kadarı fazla değilmi sence?
00 Yorumla
+1 yıl2 tarafta suçlusunuz bence 2 yıl dıyorsun bıraz olsun sözünü dinleyebılırsın. şu zamanda şort gıymek... herneyse ve o da oyle bırsey yapmaması lazım bugun sıgara basan yarın iyi bir döver senı istedıklerını yapmadığında haberın olsun
00 Yorumlasana simdi bunları yapan evlenince neler yapar takılmayın söyle insanlarla ya sonra tvlerde hep kadın dayak yer böyle adamla evlenirsen sevgili olursan yersin tabi
00 Yorumlaolm bu nasıl ilişki lan? allahtan bacakların açıktaymış. kapalı kıyafet varken bassaydı allah muhafaza itfaiye falan gelir söndürürdü aşkınızı.
10 Yorumlasiz kadınlar hep size değer vermeyen size kötülük yapanları seviyorsunuz sizi sevenleri görmüyosunuz
geri dönde ileride bir kadın cinayeti daha olsun tamammı bugün izmarit söndüren yarın seni öldürür bunu görememek için.. ya neyse çok uzattım..00 Yorumlabir anlık sinir filan değil bence. bunu yapan birisi kadına şiddete meyillidir. kesinlikle bırak birdaha görme bile. bence kurtulmuşsun iyiki
00 Yorumla
+1 yılpsikopatlık yapmış yanlış yapmış ama sende keşke şortla gitmeseydin? demekki insanların bacağına bakmasından nefret ediyo biraz daha anlayış...
00 Yorumla
+1 yılYarın bir gün sen başka kötü birşey yapsan seni döver de döveer.
Yani sorunu dayakla çözmeye çalışan birisiniyle devam etmemen gerekir.
Doğrusunu yapmışsın ayrılman güzel.02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Üzülme aksine sevin ki öyle birisiniden kurtuluyosun :)
Bir anlık sinirine denk gelmiştir. Bu arada bacağında iz kalacak. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum:(((
Ayrıldığın iyi olmuş. Öyle bir ruh hastasıyla ne işin var? Sakın barışma.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevseydi kıyamazdı. . . Bırak. Vu gelecekte evlendiği kadını keser ve ya camdan atar da gazetelere düşer. Öyle bir gelecek beklenebilir bu mallıktan. Evlere ırak. Yumuşama pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılHmm çok tehlikeli :) İleride mutlaka ağzını burnunu kıracak ve ardından çok pişmanım çok üzgünüm hadi estetisyene gidelim diye teklif getirecektir sana. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılSigarayı bacağında mı söndürmüş kafir bitmiştir artık o iş git sende vur kaç ona al hıncını 1 tokat yetmez o acıya bana yapmışlardı bir kere ghosts rider gibi tutuşmuştum mk
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıyor ya uzun zamandır ilk defa bu kadar canım yandı istemsizce gözümden yaşlar geldi şu an anlatırken bile kötü oldum.. Bidaha yanıma bile yaklaştırmam onu
+1 yılLn ne hayvanlar var affedersin ama ya. Millet bir kız arkadaşım olsa da el ele gezsem hayali kurar. Biri de kızın bacağında sigara söndürür. Ama suç ne bizde ne o karaktersiz de. Kabahat sende kızım. Adam gibi birini bulamamışsın kendine.
00 Yorumla
+1 yılEvlenincede en ufak kabahatinde suratına kezzap filan atar heralde sakın barışma manyak herif
10 Yorumlaterket onu, zamanında bende eski sevgilime kızardım ama bu nedir ya, psikopat herif..
00 YorumlaBir kere yapan yine yapar. Sinirine hakim olsaymış bence dönme geri.
00 Yorumla
+1 yılonun anasının a. ında izmariti söndürmek lazım. sen yarın öbürgün ona dönersen inş. yarın öbürgün 3. sayfa haberleri olursun diye beddua da ediyorum çünkü dönersen haktır sana.
00 Yorumla
+1 yılsalak bir kızsın.. tam sevgilin gibi hanzolar için <3
00 YorumlaKendine güveni olmayan , sadist bir adam. Ne bulursunuz böylelerinde hiç anlamam. Koy gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın barışma bir sorun olur ayrılırsınız sen ondan önce davran ve sakın barışma
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederım
İyi yapmış.. Ellerinden öpüyorum iletirsin.. ^_^ Neden bu daha önce aklıma gelmedi ki ^_^
08 Yorumla
Soran+1 yılSaçmaladın şuan.. Ne kadar acı verici birşey hiç yaşadın mı?
- +1 yıl
Yaşadım.. Bizzat kendim söndürdüm.. Pek fazla acımıyor ^_^ O giydiğin 'Aslında giymediğin' şeyler yüzünden, cehennem ateşinde yanma ihtimalini düşündün mü hiç? %100 yanarsın demiyorum, Mülk Allah'ın istediğini istediği yere sokar.. Ancak bir düşün derim.. Bir sigara izmariti acısına dayanamıyorsan, cehennem azabına nasıl dayanırsın bir düşün.. Ona göre giyin.. ;) Sevgiline kızıp ayrılacağına daha çok sevmelisin.. Hiç olmazsa abaza yavşakların gözlerinden ve kirli düşüncelerinden korumaya çalışıyor seni.. Götünü başını açtırıp yanında dolaştırsa daha mı seveceksin onu? Gerçekten değer veren birisinin yaptığını yapıyor bence.. İzmarit olayını abartmış ama öyle giyinmeni istememesi gayet normal..
Soran+1 yılBenim annem babam izin veriyorken onun ne haddine? Hadi istememesini anladım da canıma kastı ne? Bu bana değer verdiğini göstermez şu an nefret ediyorum ondan
Soran+1 yıl";)" bunu kullanınca laf mı soktuğunu sandın :D
Soran+1 yılAhaha ergenlikten çıkamadın galiba :D
+1 yılHala sevgili misini? Yok artık sana neden karisiyorki baban mi sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrıldım annem baban karışmıyorken onun karışmaya hakkı yok yani
- +1 yıl
Böyle ezik erkeklerle konusmamanizi tavsiye ediyorum daha gencliginin bagrindasin karsina ne beyefendiler cikacak
+1 yılAdam sadist yani ne zaman ne yapıcafı belli olmaz. Bugun böyle yaptıysa yarın kim bilir ne yapar. Kesinlikle ayrılmandan yanayım.
00 YorumlaDonme boyle bir insana. Tamam istemiyo olabilir ama boyle bisey yapmasi nedemek
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBelli ki adam seni kıskanıyor neden bu şekilde giyinip üzerine gidiyorsun. Madem sevgilisiniz bir birinizin isteklerini mantık çerçevesinde karşılamanız gerek...
00 Yorumlaananı avradınıııııııııııııııı
ciddi misin sen bee00 YorumlaHic arkana bakma topuk topuk topuk... Bu gün bacagina sigara basan yarin napar acaba ucuz atlatmissin yanaşma bidaha
00 Yorumlabugün bacağında sigara söndüren yarın sana ne yapmaz?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzgünüm ama sevgilin bir manyak ne olursa olsun hayatın boyunca kalacak bir iz bırakmış sende canını acıtabilmiş uzatmadan dön bu yoldan
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım canım yorumun için teşekkür ederim
Daha sevgilinken bunu yapıyor. Eşin olsa ne yapar onu sen düşün
00 Yorumla
+1 yıliyi etmişssin gerizaklılık yapma bir daha sakın dönme siktiğimin kevasesine bak hele
10 YorumlaAdam psikopat ilerde senide öldürür sakatta bırakır yaptığına baksana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSEVGİLİN SANA ASIK FALAN DEGIL! Seven erkegın sevdıgının elı acısa gözleri dolar. Sen sevıldıgını zannden bı aptalsın. Onu bırak ve sevılmeyı ögren baskasıyla
10 Yorumla
+1 yılBarışma bir anlık sinirle ilerde sana neler yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam seni kacıncı kez uyarmıştır şort ve vs şeyleri giyme diye sen adamın sözlerini dinlemezsen sinirine hakim olamayıp adam o anda bacağına bastırır söz dinleseniz olmuyor zaten siz kızlar hemcinsim bir yandan haklı bir yandan haksız
00 Yorumlayuh psıkıopatlıgın dıbı. suc sende madem o kadar sınırlı bı tıp neden onla cıkıyosun hadı cıktın madem short gıyme manyak mısın sen
00 Yorumla
+1 yılCanim sen salaksin. Bildiğin hem de süzme olanindan. bir de soruyor ya napim diye. Git ilerde de orami burami dogradi napayim diye sorarsin. Akil ya rabbi..
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni o küçük beyninle yadıryamazsın kezo. 2 yıllık ilişkiyi bitirmek zor oldu ama bitirdim boş yapma
- +1 yıl
Asdasdffs kezo ben miyim bu hikayede sence :))) komiksin küçük bayan
Soran+1 yılKezo değilim ben fotoğrafına bakıyorum da shopun a... koymuşsun hala harun abi gibisin ses kes :D
Bunlari dinleme hayatini mahvederler bir sans daha ver seven kiskanir demek ki seviyor konus araniza halledn bnce burdaki erkkltn cogu abazadir dinleme bunlri
00 YorumlaErkeğim dedfin kisinin sözünü dinlesen hic böyle olmazdı
10 Yorumla
+1 yılAman yaklaşma bugun bunu yapan yarın öbür gun sinirlenince boğazını keser uzak dur derim
00 YorumlaCanina kastin mi var? Sakin barisma yok şiddete kadar gider
00 Yorumlasakın birleşme derim ileride bu kıskançlığı veya takıntıları veya her neyse hastalığa dönüşebilir..
00 Yorumla
+1 yılBarışma ya ne barışcaksın belki izi kalır ne hakla zarar verebiliyo sana?
00 Yorumla
+1 yılBırak barışmayı, gördüğünde yolunu değiştir... Allah ondan korusun seni ve onun gibilerden...
00 YorumlaAdam olsa o hareketi yapmaz Ulan insan kendine yapmaz öyle bisi akıllı mı o aklıyla zoru var heralde
00 Yorumlayuh ne sadistler var yaaa bide soruyormusun ne yapayım diye zaten yapmışssın sen gerekeni
00 Yorumlaçok pişman mış olabilir ama sigara söndürmek ne şimdiden bu kadar karışıyorsa kıyafetlerine evlenince seni düşünemiyrm tatlım
00 YorumlaOha artık bir zahmet pişman olsun 2 yıl iyi geçinmişsiniz -_-
00 Yorumlaömür boyu iz bırakmış sende öyle şiddet mi olur aga yarın bir gün silahla öldürür herhalde.
00 Yorumla
+1 yılohaa artık ama çocukta seni uyarmış be gülüm niye giyiyon şorttt :D
00 Yorumlabugün bacağında yarın.. ında söndürür. 3. sayfalarda sizin gibi çok var
00 YorumlaBence Ona Bidaha Yanaşma Bile. Son Pişmanlık Neye Yarar , Herşeyin Bedeli Var Derler.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur uzak psikopat bugun bacaginda sigara sonduren aman aman yarin neler yapmaz
00 YorumlaYuh artik daha neler suratina bile bakma Def olup gitsin ona ne sen ne giymişsin
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra 15 yerinden bıçaklar seni nasıl buluyorsunuz böyle adamları anlamıyorum.
00 YorumlaŞükretmek lazım başka yerinde söndürmemiş olabilirdi yani
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı