+1 yılkarşımdakini ne kadar seversem seveyim bazen mesafe koymaya ihtiyaç duyuyorum ben de. bazen sadece kafamın içinde kendimi dinlemek istiyorum öyle durumlarda da sevgi sözcüklerine karşılık veremiyorum. öyle bir şey yaşıyor olabilir. böyle bi soğukluk hissettiğinde anlayış göster belki kafası başka bir şeyle doludur. öyle olunca da anlayışın ve nezaketin onu daha iyi hissettirir. eğer dediğim gibiyse çok geçmeden zaten o da gelir sevgi sözcüğüyle. ama eğer kesin bir soğukluksa kendini belli eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben yazmicam daha o yazsın
- +1 yıl
olabilir, bazen nefes alanı vermek lazım
Soran+1 yılHikayemde paylaştım onu fotomuzu paylaştım Instagram da küçük duruma düşer miyim sence
- +1 yıl
içinden geleni yapmışsın, her adımını bu kadar sorgulama
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz nasıl düşünürsünüz bilmem ama özellikle ağır bir işte çalışıyorsa çok ilgili davranamaz kendimden biliyorum ilgi gösteremediğim için ayrıldım çünkü sürekli tartisiyorduk neden ilgilenmiyorsun doğru düzgün gezemiyoruz gibi konular bende benim hayatım bu kabul etmiyorsan ayrılalım dedim ve ayrıldık bazen sevince de olmuyor yaşam şartları olumlu olmuyor yapacak bir şey yok güvenilirse dürüst biriyse bulmuşsun bırakma bu devirde şerefsiz çok oluyor çok fazla sosyal aktivite de yapamayabilirsiniz belki ama önemli olan dürüst ve güvenilir olması tabi sizin için ne önemli size bağlı biraz da..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tamirci işi zor araba yapıyor
- +1 yıl
Bilirim zorluğunu özellikle kışın çok zor oluyor yazın da çok sıcak hayat şartları zorluyor maalesef yarın öbür gün evlilik aşamasına gelirseniz cumartesi günü işte olacagini kendi dükkanı ise bazen gec gelebileceğini pazar günleri tek tatil gününde bile eğer iskolik biriyse pazar günü de çalışabileceğini işkolik değilse de ilgilenmesi gereken bir konuda aktivitenizin yarıda kalıp müşteriyle ilgilenme durumlarını değerlendirin işinde dürüst mu en önemlisi güvenilirlik ve dürüstlük birde aşk eklendiği zmn tadından yenmez ama bu durumları hesaba katın eğer çalışan ise vaktinde gelir zaten sıkıntı olmaz yazıya gelirsek bence gayet normal
- +1 yıl
Kızların yorumlarına da baktım birçoğu seni tinlamiyor demiş ayrıl falan demiş kimseyi dinleme kendin değerlendir başkasının sözüyle hareket etme pişman olursun adamın ne zorluklar içinde çalıştığını bu soğukta balkonda 5 dk beklerseler anlarlar tabiki biraz buzluk olur üstünde anlayışla karşılanması lazım
Soran+1 yılSevgilim beni arasın ben onunla konuşmak için gerekirse donarım seven insan yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzleyen insan olur öyle şeyler demez seni çok özledim dediğin zaman sen şu an özledin ben her az özlüyorum senin şu an aklındayım benim aklımdan çıkmıyorsun artık ne işimden ne evimden zevk alıyor yiyemiyor içemiyorum senin öyle ayrı evde bensiz geçirdiğin zaman boşa akıyor şu an evli olup bi arada bi yastıkta kocanayi o kadar isterdim ki anca bunu bı ben birde ALLAH bilir deseydi gerçekten seviyor seni diye bilirdim ama yazık senin buna verdiğin sevgiye.
10 Yorumla
+1 yılTınlamıyor seni, aynısını yaşadığım için biliyorum. Oturdum bir güzel düşündüm, beni istemeyeni ben niye isteyim?
Çok güzel olmayabilirim ama yüzüne bakilmayacak biri de değilim. Kariyerimi de yaptım, yapmaya devam ediyorum. Kimsenin elinde oyuncak olamam. Her şeyi alttan al al olmuyor, beyin patlıyor artık.
Seni üzenden uzaklaş.02 Yorumla
Soran+1 yılAma yaşayamam ona aşığım
- +1 yıl
Öyle geliyor, aşk değil de hoşlantı o. Sana bir hiçmişsin gibi davranıp, mesajlastigi insanlara senden yokmuşsun gibi bahsettiginde daha çok üzülürsün.
O yüzden boş ver. Uzaklaş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk değil bu çocuk sana buz gibi sanki birisi zorla yazdırıyormuş gibi tek bir şey sormak istiyorum bu çocuk senden büyük mü biraz yani birkaç yaş büyük mü
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden ki
- +1 yıl
Arada kaç yaş var sadece merak ettim istemezsen cevaplamayabilirsin
Soran+1 yıl3 var
- +1 yıl
Yo çokta değilmiş
- +1 yıl
Analist
+1 yıl-seni çok özledim
+olur öyle şeyler
ya ne kadar öküzce ya böyle cevap mı olur
ben gelemiyorum böyle sevgi nankörleri...
hiç unutmam şunu kavga ediyorduk benimkiyle de gayri ihtiyari aşkım şöyle böyle diye lafa girdim çok sinirliydi bana aşkım deme dedi diye bir ay aşkım ve hiç bir içimden gelen hitapları demedim
en sonunda yalvardı nolur aşkım bebeğim mavişim bana aşkım de bana güzel bişeyler söyle yalvarırım özür dilerim diye10 YorumlaSoğuk demeyelim de birazcık odun bu. Biraz bile az kalır gerçi baya odun ruhsuz. Sıkıcı bi tip belli ama soğuk değil. Yapısı o sanırım. Diğer zamanlarda aynısıyla sorun yok, yapısı gereği böyledir. Başka zamanlar farklı ise olabilir soğuk veya aklına bir şey takılmıştır bi sorunu vardır. Hemen kişisel algılama, sor nasılsın bir sorun yok dimi diye.
00 YorumlaZoraki olmuş, sevmiyor.. seven kendisi söyler, böyle dayatmayla özledim demez
01 Yorumla
Soran+1 yılS*ihtir et ya gitsin napim yani
Soğuk nevale bir tipin klavyesinden çıkan mesajları görüyorum sadece..
00 YorumlaÖzledim mesajına olur öyle şeyler dediği noktadan sonrası çok da önemli değil zaten.
Görüldü atsa daha iyiymiş.
Soğuktan öte duygularıyla ilgili sorun var bence. Seven bir adam havası alamadım.00 Yorumla
+1 yılben bunu arkadaşımla konuşuyom siz sevgili olduğunuza emin misiniz :d
+özledin mi
- özledim
+ tm
sadknmasşsd yani ne deyim hayırlısı olsun :d00 Yorumla
+1 yılbu zamana kadar hiçbir sevgilimden bu tarz yanıtlar almadım o yüzden bana biraz tuhaf geldi "olur öyle şeyler" demesi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazmalıyım ona? Sence
- +1 yıl
tatlım bana biraz tuhaf geldin iyi misin canın bir şeye sıkkın değil değil mi gibisinden yazarak konunun sonunu bu tarz ithamlarını tekrar etmemesine bağla
+1 yılSoğuk sen özlediğini söylerken olur öyle şeyler demesi şaka olsa sonradan senin gülmen için söyledim derdi açıklardı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Olgun olmalısın biraz mesajların çok çocukça zamanla sıkar insanı napsin adamcağız biraz ağır olmaya çalış yoksa uzun sürmez
00 Yorumla“Özledim” deyince bana “olur öyle şeyler” yazacak bir adam ve ben onun ağzından burnundan getirmicem? Sen safsın ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Çalışan insana duygusallık yapmak o kişi için çekilmez hale gelebiliyor, ilgi beklemek yerine destek ver daha iyi olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSitedeki herkes soğuk yapıyor demiş. Bence yapmıyor, yorgun olduğu belli. Bu kadar basit şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin. İlişkinizi istediğiniz gibi dolu dolu yaşayın. Ha ayrıldık ha ayrılacağız diye diye ilişki ilerlemez zaten ☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilime özledim desem ve olur öyle şeyler dese ben deliririm, bana soğuk geldi
03 Yorumla
- +1 yıl
aranızda bi kavga, sogukluk oldu mu? yoksa her zamanki hali mi bu? eger kavga yaşandıysa ve kızgınsa bi tık anlasılabilir bunu konusup cozebilirsiniz. ama her zamanki haliyse, bu tavrının seni uzdugunu anlatabilirsin, soguk geldigini sana kotu hissettirdigini filan soylersen cozulebilir bence
Soran+1 yılDün kavga ettik ama sabah aramada özür diledi ve ilgiliydi baya şimdi neden böyle yaptı anlamadım
İş psikolojisi, gelecek kaygısı, yorgunluk, havanın soğuk olup soğuk havada sızlayan ellerini düşünürken sana yazması bence gayet normal. Belki bilmediğin, bilmeni istemediğin birçok sorunu olabilir. Bu kadar takıntılı olma.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet şey bide ben ondan 3 yaş küçüğüm de beni kendinden küçük ve ezik görür mü
Soran+1 yılHikayemde paylaştım onu fotomuzu paylaştım Instagram da küçük duruma düşer miyim sence
- +1 yıl
Bir de*
Adamın işi başından aşkın. Zaten ekonomi kötü, boş işlerle adamı daralma bence 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici sprey sıkmış kendine sonradan geliyor 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılben olsam daha çok ilgi isterdim ama kişilik meselesi sert birisi ise normal davranısı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. soguk değil bu bildiğin uğur derin dondurucu hshshs
00 YorumlaYorgun olduğu için böyle cevaplar vermesi gayet normal üstünde durma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl-özledim
-olur öyle şeyler
tam aradığım ilişki off Allah ayırmasın00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle şeyler nee yaaa , bu çocukla olmazz :D benden söylemesi.
00 Yorumla Belki iş ya da başka bir sorunu vardır ama bildiğin soğuk davranmış olur öyle şeyler ne
00 YorumlaOlur öyle şeyler nedir. :D Soğuktan ziyade odun sanki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çok yorgun olduğunu söylediğinde senfe hmm anladım demişsin belki bu yüzden o da senin özledim demene aynı şekilde karşılık vermiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKendi konusmam geldi aklima bnde soruyordum kavga ediyorduk barisiyorduk sonra soruyordum ozledinmi diye evet falan diyodu kizim basbaya buz bu sana yol ver gitsin ya da aynini sende ona yap
00 YorumlaBence tüm erkekler gibi mesaj yazıyor o zaman sorgulayalım aceba hiçbiri mi sevmiyor 😂😂 hem çocuk yorulmuş ne bekliyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kız haklı.
- +1 yıl
@Saknuzulmetmmmi ben hep haklıym zaten 😊😊
+1 yılSeni seviyorum diyince öyle bir yanıt veriyorsa sorun var
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sinirliyim falan demişti bana belki ondandır
- +1 yıl
Sana mı sinirliymiş
+1 yılOlur öyle şeyler ne yaa bişyler eksikk gibi kırgın da olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılBenide üzen o
- +1 yıl
Nasıl üzüyorr böyle konuştuğu için mi
Soran+1 yılEvet yani soğumuş gibi
- +1 yıl
Aslında benim sevgilim de aynen böyle davranıyor nedenini bende çözemedim amaa biraz kendi haline bırak üzerine fazla düşme
Soran+1 yılYazmayacağım hiç o yazsın bakalım yazıyor mu
- +1 yıl
Yazmaz yazmaz tam ümidini kesince yazar çok takma kafana bencee
Sana net söylüyorum çocuk sadece elinde tutuyor seni sevmiyor.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum yazsa sevmiyor derler. Sevmiyorum dese seviyor derler ne değişik insanlar var yahu
10 Yorumla
+1 yılBurdaki canım ne sorsan ayrıl diyor ne skm bı site bura
11 Yorumla
+1 yılBiraz kırgın gibi ama seviyor dediği gibi yorgun olduğu için pek ilgi göstermemiş olabilir
00 YorumlaUtangaç gibide davaranıyor ama soğuklukta görünüyor bence
00 Yorumla
+1 yıladeta krizlik bir ilişki. Sürekli durum buysa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler ne ya odun
13 Yorumla
- +1 yıl
Bir şey yazma o yazsın
+1 yılSoğuk ya da yorgunluktan soğuk bilemedim
01 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın canım benim?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk tabiki olur öyle şeyler ne. Duygusuz kütük
10 Yorumla
+1 yılNiye böyle davrandıgını açık açık sor
10 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler ne la tam öküz 😄😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hâlâ bu çocukla birlikte olmanın saçmalığı
00 Yorumlageçiştirmiş sıradanlaştırmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. sıradan biri gibi davranıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. olur öyle şeyler ne ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılE sen özlemiş olabilirsin, o özlememiş demek ki.
00 Yorumla canım BU ÇOCUK VARMA BUNA SJSJSJ
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler demeseymis iyi gidiyormuş..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğuk davransa özledim dermiydi
00 YorumlaOlur öyle şeyler nE 😳
00 Yorumla
+1 yılYorgunluktandır bence ya. Normal yani 🍂
00 Yorumla
+1 yılÖnce guzel baslamis sonra biraz gariplesmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusuzluk görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu cocugun ismi m harfi ile mi basliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZoraki özledim demiş gibi..
Samimi gelmedi bana00 Yorumla
+1 yılVar bi bıkkınlık ama sevebi nedir bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılBarıştık
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken üşüdüm.🥶
018 Yorumla
- +1 yıl
Neyi paylaştın anlamadım
Soran+1 yılBeraber foto çekmiştik onları
- +1 yıl
Paylaş ama ne tepki verdi
Soran+1 yılBakmadı daha baksın söylerim
- +1 yıl
Beklerim. Çünkü bu aynı olayı arkadaşım öğlen yaşadı. Onunla da konuştuk
Soran+1 yılŞey hikayesine atarsa iyi midir sence kötü mü
- +1 yıl
Cevap verirse veya hikayesine atarsa evet güzel bir şey
Soran+1 yılKalp attı
- +1 yıl
Paylaştı mı
Soran+1 yılKalp attı sadece
- +1 yıl
Sorun büyük kanka dikkat et
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Çocuk soğuk. Belki de ilgilendiği başka biri olabilir.
Soran+1 yılAma Instagram şifresine profiline kadar bende var WhatsApp da da profilinde de varım
- +1 yıl
Ooo o zaman tamam sorun yok. Kafasında başka şeyler vardır. Sorun seninle ilgili değil.
Soran+1 yılTamam o zaman kötü düşünmeyeyim
- +1 yıl
Yok düşünme ve üzerine de gitme
+1 yılSoğuk
07 Yorumla
- +1 yıl
Yazıları paylaşmadın değil mi
Soran+1 yılFotoğrafımızı paylaştım
- +1 yıl
Tamam sorun yok o zaman :)
Soran+1 yılYa ama şimdi bana soğuk ben onu hikayeme attım o demez mi kıza bak peşimden koşuyor valla bunu iyi kullanırım derse
- +1 yıl
E sil o zaman
Soran+1 yılKalp atmış yanıt olarak
bir tık soguk gibi geldi bana derdi ne acaba
02 Yorumla
+1 yılSoğuk bana göre
03 Yorumla
- +1 yıl
İnşallah ondandır sen özledim demişsin karşılık vermemiş sana soğuk davranmış konuşmalarda
- +1 yıl
Sen sorunca cevap vermiş sana
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler