Aranızda boşanmış olan var mı?

yaklaşık 3 yıldır lı evliyim. Eşim kendi ailesine aşırı düşkün olduğundan ve benim aileme tam tersi en ufacık olaydan dünyaları yakmasından dolayı 2 kez boşanma muhabbeti geçti aramızda... İlki kısa metrajlı anlık sinir patlaması olduğundan ve her evlilikte böyle dönemler olacağından yuvamı kurtarmak için mücadele ettim ve kısmen de olsa düzeldi. İkinci mevzuda ise daha uzun metrajlı olunca boşanalım muhabbeti ilkte ikna etmeye çalıştım baktım olmadı bende ailesine haber verdim, kızınız boşanmak istiyor bu iş benden çıktı hesabı... Bu sefer aileye söyleyince eşim geri vites yaptı, Oda biraz toparlamaya çalıştı, durum şu an stabil ama ben eşimi hem seviyorum hem de nefret ediyorum. Gurur değil de yüzsüzlük yaptığımı düşünüyorum kendimi ve eşimi affedemiyorum gitmek isteyeni 2 kez durdurdum diye... Ve insanın kendini övmesi ne derece doğru ama inanın bu durumlara gelmeyi hak etmedim. 7/24 çalışan içkisi kumarı zamparalığı olmayan evini ihmal etmeyen bir insanım. Ama eşimin yaşattıkları bende kapanmayan bir yara açtı. "ARAFTAYIM" Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
Aranızda boşanmış olan var mı?