Bak Ben sana bisey diyim olan o cocuga olacak Senin hayatina baska Kadin onun hayatimda baska Adam girecek Ve cocuk bi ona baba bi seninkine cici anne diyecek
Sen istesende istemesende cocugunun annesiyle görüseceksin bu da hayatindakini kadini sinir edecek
Çalışan bir birey olduğumdan diğer iş arkadaşlarımdan kıskanır ailemden kıskanır araba sürerim yoldan geçen kadından kıskanır. Ben yoksul hayattan geldim savurgan değilim ama o hesapsız olmak ister
Benim ailemi kısmen sever kendi ailesini daha çok sever. Ben uzaktayım ailemden o yakın. O yüzden ailemle olan ilişkimi telefonda günlük 10 dakika konuşmamı bile kıskanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cok kötüydü bosanmak istemiyordu zar zor ikna ettim kurtuldum
Sebebi neydi boşanma sebebiniz
Cok sey var
Sizde sorun ne?
Cocuk var mı
Var bir tane sizin var mı peki. Bizim kıskançlık anlayışsızlık
Bizim iyi ki yoktu
Senmi bosanmak istiyosun o mu?
Allah bagislasin
Ben biraz yoruldum da düşünüyorum sadece ölçüp tartmak istiyorum pişman olmamak için
Bak Ben sana bisey diyim olan o cocuga olacak
Senin hayatina baska Kadin onun hayatimda baska Adam girecek
Ve cocuk bi ona baba bi seninkine cici anne diyecek
Sen istesende istemesende cocugunun annesiyle görüseceksin bu da hayatindakini kadini sinir edecek
Tamam bunlar var ama sürekli sıkıntı çektiren biri var hayatında
Sen ne zaman boşandın kaç sene evli kaldın
Ne yapiyor?
Ben 1 sene evliydim
Gecen sene bosndim ve Şu an yine evliyim
Çalışan bir birey olduğumdan diğer iş arkadaşlarımdan kıskanır ailemden kıskanır araba sürerim yoldan geçen kadından kıskanır. Ben yoksul hayattan geldim savurgan değilim ama o hesapsız olmak ister
Maşallah Allah sizlere mutluluk nasip eder umarım. Bu evliliğiniz diğerine göre nasıl pekl
Seven kiskanirda
Seninki abartmis yani
Ailenle arasi nasil? Mesela benim Aram cok kötü o yüzden Bende kocam ailesiyle micmic görüssün istemiyorum
Kocam cok cok iyi ama ailesi bes para etmek heleki annesi bosandigim icin bana neler yapti pislik kadin
Benim ailemi kısmen sever kendi ailesini daha çok sever. Ben uzaktayım ailemden o yakın. O yüzden ailemle olan ilişkimi telefonda günlük 10 dakika konuşmamı bile kıskanır
Anneler duygusal olduğundan gerçekleri görmez
Sizin ikinci evlilik kaç senedir var
6 ay
Pişmanlık var mı peki bunda ve öncekiyle ayrılmanda
Bazen aklima hala ilk esim geliyor
Gelir tabiki güzel günler onunla da yaşanmıştır elbette
Tabikide
Peki Sen esini seviyormusun
Ben seviyorum tabiki sevmesem evlenmem ama seven insana bunlar yapılmaz
Belkide cok sevdiginden boyle yapiyor
Hic konustunmu bunlar beni rahatsiz ediyo diye
Konuştum güvensizlik mi söz konusu falan diye asma kendi kıskandığını düşünmüyor bu arada bizim ilişki 10 senelik 5 senelikte evlilik
Ne dicemi bilmyiom sende onu kiskaniyonmu
Ben asla kıskanmam kendisini asla hemde
Bu arada çok yalnızım onun zamanında hayatıma çok müdehale etmesi sonucu arkadaşsız kaldım
Senin isin de zormus Ben cikiyom bu soruda yine görüsürüz
Tamamdır hoşçakal bende çıkacağım malum Eve gidiyorum
Iyi günler
Sana da hoşçakal
Günaydın
Nezamandir yoktum ne yaptin
Sanirim artik burada degilsin