AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
avukat tutabilirsin ya da kendiniz aile mahkemesine basvurabilirsin tabi hakim boşamamak için davayı uzatır tekrar deneyin diye ya da ücretsiz devletin avukatlarıyla konuşun
Boşanma dilekçesi ve protokolü ben karşı tarafa imzlatip mi götürmem gerekiyor, yoksa beraber mahkemeye basvurmamiz mi lazım, yoksa benim ayrı onun ayrı dilekçe vermesi mi gerekiyor
Tek kişinin vermesi yeterli
Peki ücret ödemem gerekiyor mu
harç parası olarak 60 TL ama tekrar zam geldimi bilmiyorum onu sorabilirsin mahkemeye dilekceyi verirken
600 TL olmuş sanırım, bir de geri ödendiğini söylüyorlar
çok olmuş bence fazla olunca mahkeme sonrası ödenir gerisi
Teşekkür ederim belgeleri hazırlayıp götüreceğim o zaman
rica ederim ama çocuk varsa iyi düşün derim kimse boşanmak için evlenmez
Hayır yok 22 yaşındayım sevmediğim biriyle evlendim akraba, bir an önce kurtulmak istiyorum
anladım ailenin hatasını çektin sanırım akrabansa ailen ne diyor arkandalarmi
Evet arkamdalar, onları suçlamıyorum ben karşı tarafın ailesinin kurduğu psikolojik baskıyla kabul ettim, kendi ailem zorlamadi
anladım senin için zor süreç olacak çünkü boşandıktan sonra ne kadar ailen destekçi olsa bile kadın olarak eve dönüşünde ev üstüne ev olmadığını anlayacaksın
Çalışıp özel öğrenci yurdunda kalmayı düşünüyorum, tek başıma ev tutmama izin vermiyorlar
zaten tek başına ev tutmak lüks oldu İstanbul'da bile en düşük kira 5 bin boş esyasiz ama yurtta ne kadar güvenli çok şey duyduğum için
En iyisi bu olacak ama diğer seçenekler arasında
Bu arada sözleşmeyi ve protokolü kendim örnek bir dilekçeden hazırlayıp çıktı alacağım değil mi
Evet sen doldurup imzanızı atacaksınız
Ona da mı götürüp imzalaticam
öyle ama dediğim gibi yurtta bile insanı değiştiren çevre olur özgür takılacağın için
Ya öğrenci zamanlarını geçtim belli bir olgunluğa da geldiğimi düşünüyorum değişmek için, daha özgür olacağım zaten ama olması gereken bu zaten
sen eşin ve mahkemeye sunmak için 3 protokol dilekçesi olmalı
yaşın daha genç olgun olmak için çok yol gideceksin özgürlük ise başkadır zengin ve orta düzey insanı karşılaştır zengin kaliteli yerde olur orta halli belli yere gider gibi
Anlamadım dilekçe ve protokol ayrı değil mi, hangisinden üç tane olmalı. Bir de esimin de mi benle gelmesi gerekiyor tek başına verebilirsin demistiniz
Belli yere gider gibi ne demek
verceniz dilekçe protokolu sen dolduracak sin eşin dolduracak ve 3 nüsha olarak biri mahkemeye verilecek
Özür dilerim ama yine anlamadım. Daha açık anlatabilir misiniz, dilekçe ve protokol ayrı, protokol üç tane olacak, ikimiz imzalayacagiz ve ben toplam bu dört belgeyi mahkemeye vereceğim öyle mi
4 değil sen eşin dikekceyi doldurup birde mahkeme için dolacak olan dilekce toplam 3 tane oluyor
Dilekçe ve protokol aynı mı
Eşim ayrı mı doldurup verecek yoksa ben mi hazırlayıp ona imzalaticam
Dilekçede davacı ve davalı eşlerin isim soy isim adres ve TC kimlik numarası belirtilmelidir anlaşmalı boşanma dilekçesinin içeriğinde tarafların anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini bu konuda mutabık oldukları belirtilmelidir
Teşekkür ederim
rica ederim umarım hayatın güzel olur
Senin de
teşekkür ederim :)
ne öğrenmek istiyorsun
Bu belge işleri falan nasıl oluyor. Beraber belge hazırlayıp mehkemeye vermek mi lazım yoksa mahkemeye beraber mi başvurmalıyız
Cocugun var mı
Hayır
Boşanıyor musun