İnsan sadece 2 kere buluştuğu birini neden çok sever, bağlanır?

Şimdiye kadar hiç sevgilim olmamıştı özgüvenim eksik arayayım konuşalım dediklerinde sürekli bahane uretiyordum yalnızlıktan sıkıldım artık herkes nisanlaniyor ediyor herneyse kendimi cesaretlendirdim takip isteğini kabul ettiğim gibi buluşalım dedi aradı konuştuk ettik heyecan yapiyodum sürekli ama korkularimin üzerine gittim ilk buluşma çok iyi geçti konuştuk ettik. 2. bulusmada buraya geldi ama suratı beş karış asık bir şekilde kahvaltı ismarladi yanında yemek yerken cekindim stres oldum sürekli noldu noldu dedi yaşı var saçlarında beyazlar var ama yüzü çok hoşuma gitti hem benimle ilgilenmesi hem güzel olması beni ona bağladı ama 2. bulusmadan sonra eve gelince kavga çıkardım senin suratın neydi öyle diye tersler gibi yaptı tanıdık garson vardı selam verdi siparişi verdik diye sana mı kaldı dedi eve gelince bende sorun yaptım nazara geldik fotograglarimizi kaldırdım dedi tamam dedim kaldirdiysan bitmiştir pişman oldum sonra mesaj attım göruldü atti 😱 hemen evlenme teklifi yapmış kızın birine ayrılalı 10 gün oluyor niye böyle oldu ben çok bağlandım çok üzüldüm özgüvenim eksik hep ondan mı değer gormuyorum alinganlikta yaptım direkt kıza evlenme teklifi etmiş çevreside geniş konuşkan baya ben napicam çok üzüldüm Allah için yardımcı olun🤧
İnsan sadece 2 kere buluştuğu birini neden çok sever, bağlanır?