Selm. arkdslr annemle konuştum, sevgilin olmasın diyor olsa dahi Kendi çevremizden olsun diyo ben robotmuym istklrmn önemi yokmu?

Arkadaşlar sevgilimin babasının kendine ait evleri vardı, kaza geçirdiler sattilar mecbur evi sonrada artti alamadılar. Her neyse annem diyo evleri olsun geçim önemli vs her şey bazen tam olmuyor annem moralimi o kadar bozdu ki hüngür hüngür agladm. Sevgilim bilgisayar mühendisi son sınıf öğrencisi üni de. Ki iş bulacağını biliyorum tanıyorum onu çalışkan. Karakteri de Çok iyi bunu annemde biliyor sürekli eleştiri, daraldim çok nedrn böyle ya. Babası polis yani. Maddiyatlari kötü değil hiç normal. her şey tam mı olması lazım sanki ne. Biz kendimiz çalışıp alırız. Sonradan pişman olursun gibisinden şeyler dedi. Yani ben iki senelik ilişkimi hiç uğruna bu tür şeyler e yakmam. Annem hiç anlayışli biri değil sürekli insan darlar. her şey den şüphe eder fikrini yansıtır moral bozar. Siz ne düşünüyorsunuz napcam yani anneme nasıl biri olduğunu da herşeyi anlattım anladım ki dememeliymism
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleriniz benim için önemli
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yorum
Selm. arkdslr annemle konuştum, sevgilin olmasın diyor olsa dahi Kendi çevremizden olsun diyo ben robotmuym istklrmn önemi yokmu?