Görücü geldi ailesi beğendi ama oğulları kötü kız istiyormuş cidden neden artık devir degistimi?

Abim derdi ama inanmazdım. Erkekler artık evlenirken namusa bakmıyor o.. bakıyor dedi. Tiksine tiksine gördüklerini anlatirdi uzak durun boylelerinden die temkinli olun derdi öylede olurduk. Neyse görücü geldi bende kapalı iffetime namusuma duskun aileme laf getirmeyen dinime düşkün biriyim ki bu yüzden ailesi beni çok beğendi. Ama oğlu sarkıntılık yapmak istedi öylede nisanliyken oluruz dedi hem sohbet hem fiil yani yatıp kalkarız dedi annesi babası gayet iyi insanlar ama anlamadim. Oğlu öyle istedi yapmayınca ve cizgimi gösterince cok sinirlendi sen edeplisin ahlaklısin olmaz derken bile tiksinerek baktı bana. Resmen asagilqdi😔😔valla çok üzüldüm gönlüm düşmüştü onamı yanayım yoksa bana gelen kismete talihsizligimemi😔 ya hani nisanliyken evliyken illa bı cilve samimilik olur ama belli yere kadar evliyken bende eşimle ilgilenirim bende isterim belki ondan daha çok isterim bende insanım kızım bilmez yapmaz olurmuyum. Hatamı yaptım anlamadım ama aklıma şu ayet geldi " zinaya yaklasmayiniz" zina yapmayın demiyor yaklaşmayın diyor. Nisnaliyken bu afedersiniz daha üst boyut istiyordu yatmak istiyordu. Allah rızası için yapmadım. Red edildim yani benim suçum ne 😔
Görücü geldi ailesi beğendi ama oğulları kötü kız istiyormuş cidden neden artık devir degistimi?