Sosyal medyadan anlamayan flört kişisi cahil midir? 💁♀️ aklıma şey takıldı, 7den 70e artık herkesin sosyal medya ile bi bağı var ama az da olsa bazı insanlar yine uzak duruyorlar. Sosyal medyadan anlamayan insan cahil/bilgisiz/kültürsüz müdür? Anlamak zorundalar mı?
Sosyal medyadan anlamayan flört kişisi cahil midir?
Keşke bu konuda cahil olsa diyorum ben. İlişkilerin neredeyse en büyük düşmanı sosyal medya. Ben kendimi tamamen soyutladım, karşımdaki kişi de böyle olursa başka bir kriter istemem 😄
Sosyal medya çok sevdiğim ve anladığım bir şey değil. Özellikle anı yaşamayı da yok ettiğini düşünüyorum. Konserde sanatçıyı dinlemek yerine videoya almak, yemek yerken masayı ve sohbeti bırakıp poz vermek (hem de defalarca), güzel bir manzarayı sindire sindire içine çekmek varken elinde bir telefon, özden uzaklaşmak. Uzar gider bu liste.
Benim burası hariç sosyal medya hesabım yok. Ben cahil miyim şimdi? Komik bir düşünce. Sosyal medya bence zaten çöplük. Buraya da kafa dağıtmak için giriyorum. Sosyal medyadan anlamıyorum diye benim cahil olduğumu düşünen birileri varsa onlara hayatımda asla yer yok.
İnterneti sosyal medyaya yayarsak işimiz zor. Tarih, Psikoloji, mitoloji gibi konularla ilgilenen ve bunları araştıran birini varsayarsak, tam tersine sosyal medyayı çok kullanan biri cahil olmasa da , aptallaşabilir mi sorusu daha istatiksel bir durum bence.
Sosyal medyadan anlamadığı için bu işlerin cahili olabilir bunda herhangi bir sorun yok. Ancak bilmediği için bilgisiz veya kültürsüz demek yanlıştır. Bilme zorunluğu yok. Herkes her şeyi bilemez. Herkes bir şeylerin cahilidir.
Cahil değildir belki sosyal medyayı vakit kaybı olarak görüyor vaktini daha kıymetli şeyler ile dolduruyordur bu sebepten sosyal medyada vakit geçirmediği için o platformu çözememiştir o platformdan anlamıyordur.
Yani Bi nevi öyle oluyo,, şu an herkesin elinde en üst model telefon var nasıl oluyorda sosyal medyayı kullanamıyor.. Türkiye'de yaşlıların bile sosyal medya hesapları var yani😏
Sosyal medya ilgimi çekmiyor. Instagram face snap vb. uygulamalar bana sıkıcı geliyor çünkü kimsenin hayatını merak etmiyorum. Ayrıca kendi hayatımı paylaşma gereği de duymuyorum.
sosyal medya demeyelımde , internetten anlamayan evet cahıldır. sitelerde face Instagram vs. gıruıp cıkan kulturlu olmuyor , reiste girip cıkıyo ama kültür ayri bişi , diploma ayrı bişi.
Hayır değiller, sosyal medyada çok fazla vakit öldüreceğine kendisini kitaplra gömmüş bir kişi olması benim aşırı derecede dikkatimi çekerdi. Baya baya hoşuma da giderdi yani.
Hesap var yılda bir kaç kez aileden özel gün paylaşımlarına begeni atarım ama kullanmam. Ömrüm bilgi teknolojileriyle gecince sosyal amaçla hic de ilgimi cekmiyor dogrusu.
Benden bahsediyorsun 😃 Instagram dışında hiç bir sosyal medya ile alakam yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anlamak zorunda falan degil. Sosyal medya yalan hayat o hayat öğrenip bilmesine gerek yok o nereye gitmis bu ne yapmış ne yemiş nerde gezmiş bence kendini bilen kultirlu insanin oralarda isi yok
sosyal medyadan anlamayan flört kişisini zehir olsa yut... boş ver bakmasın sosyal medyaya, anlamasın.. cahillikten çok, bir seçim bu bence, istemiyor ki bakmıyor
Sosyal medya hesabım yok burası dışında bu insanı cahil vs yapmaz normaldir böyle mutlu hissediyorum herkes gibi olamıyorym ve saçma geliyor bı foto çekip onu orada burada paylaşmak felan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayir ya ne alaka benim esim sosyal medyayla cok ilgisi yok ama cahil degil
Ben genellikle yurt dışındaki lerle iletişim kurmak için kullanıyorum. Bizim insanlarımız gibi değiller mantıklı konuşabiliyor sun. Birazda onların kızları için :::::))))