arkadaşlar selam. 3-4 yıl önce sevdiğim bir çocuk vardı. açılmaya çekiniyordum bu yüzden fake hesaptan yazıyordum. o da beni başka birisi olarak tahmin ediyordu herhalde ki benimle konuşuyordu seve seve saatlerce konuşuyorduk iyi geliyordu. ondan sonra kimsine gelince muhabbet ben kim olduğumu söylemek istemiyordum ve beni engelliyordu. ondan sonra aradan biraz zaman geçiyordu ben yine başka bir hesaptan yazıyordum. yine konuşuyorduk filan kim olduğumu söylemeyince yine engelliyordu. yani fake hesaptan bile olsa onunla konuşmak hoşuma gidiyordu. ondan sonra ben bir kere daha fake bir hesap açmıştım hepsinde ben olduğumu biliyor yine konuşuyoruz uzun uzun ondan sonra bana yine kim olduğumu söylemem için ısrar etti ben de söyledim. ondan sonra beni engelledi. hem kendi hesabımı hem fake hesabımı. aradan bir yıl filan gibi bir zaman geçti ben yine başka bir fake hesaptan yazdım neler yaptığını nasıl gittiğini filan meraktan. yine konuştuk filan ondan sonra bana bir daha yazarsan seni polise şikayet ederim demişti ondan sonra bir daha hiç konuşmadık tabiki ama bu yaptıklarım 3 yıl önceydi tamamen aklımdan çıkmıştı birkaç gün önce bir yazı okudum bir kadına sürekli fakeden yazıp taciz eden birisiyle ilgili ve o zamandan beri geçmişte yaptığım bu canım yüzünden kendimden nefret ediyorum. daha önce böyle şeyler yaptığınız oldu mu? ben kendimi affedemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler