Mesela birinden hoşlanıyorsunuz. Hiç ilginiz olmamasına rağmen sırf onun dikkatini çekebilmek için ilgi alanınız olmayan konularda konuşur musunuz? Veya o konulara yönelir misiniz? Örnek vermek gerekirse kozmetik, futbol, film gibi.
Karşı cinsi etkilemek için ilginiz olmayan konulara yönelir misiniz?
Bonjour! Yönelmiştim evet. Mesela futbola yöneldim ama olmuyor ya. Gerçekten bir şeyler öğrenebilirim severim diye düşündüm ama hayır, ben futbol adamı değilim. Belli başlı şeyler haricinden kesinlikle bilgim yok ve beynim algılamak istemiyor. Zorlayamadım. Bu zorlamanın farkında olduğu için salabilirsin demişti. Ben de hafif bir rahatlama yaşamıştım gerçekten. İlginizin olmadığı şeylere yönelip sevmek biraz zor iş. <3
Futbol konuşmam🤐 aşktan ölsem de mümkün değil🤣 Onun dışında birlikte maça bile gidebilirim. Konuşmak farklı bir şey. Bilgim olmayan konuda fikir beyan etmeyi sevmiyorum. Yoruma açık her konudan konuşurum ama konunun önemi yok. Sonuçta ilgimi çekmişse ona elimden gelen ilgiyi ve zamanı veririm.
Karşı cins benden olduğum gibi etkilenmiyorsa kafası normal değil derim ve uzaklaşırım. 😃 Hayır tabi ki yapmam. Ama sevgili olduktan sonra ufak tefek şeylerde mutlu olsun diye ufak bir çaba gösteririm. Arada bir şey yok ise çaba göstermeye de gerek yoktur.
Çok fazla ilgimi çekmeyen konular ise, onun bu yönden ilgisini çekmek yerine direk konuşmayı, neyi bildiğimi konuşmayı tercih ediyorum. Sonra soracak bu söyle bu böyle , saçmalayacağım. Gerek yok
Hayır ama eski sevgilim bir futbol takımın taraftarlarının başkanı idi o yüzden hiç sevmeme rağmen futbolu bayağı ilginlemistim bu durumdan çok memnundu iyi çocuktu ama kader kısmet bazı şeyler