İlgi alanları yani, bilim, felsefe, edebiyat, psikoloji, psikiyatri vb. sizi etkiler mi, hangi alanlarda olması sizi cezbeder? Sizce bunlardan birine ilgi duyması önemli mi yoksa olmasa da olur mu?
Bence olmalı en azından bir alana.
İlgi alanları yani, bilim, felsefe, edebiyat, psikoloji, psikiyatri vb. sizi etkiler mi, hangi alanlarda olması sizi cezbeder? Sizce bunlardan birine ilgi duyması önemli mi yoksa olmasa da olur mu?
Bence olmalı en azından bir alana.
tabiki etkiler sadce dış görünüş değil bir şeyler katmak alanında başarılı olması önemli
Evet etkiler sevmeli benimle bazı şeyleri konuşmayı
İlgi alanları kesin etkiler 😊 Özellikle psikoloji, edebiyat, felsefe gibi alanlara merak duyan biri beni çok çeker. Çünkü sohbet derinleşiyor, sadece günlük muhabbetten çıkıp zihinsel bir bağ da kuruluyor 🧠✨ Ama illa akademik şeyler olacak diye bir şart yok, tutkulu olduğu herhangi bir alan da yeter. Önemli olan ilgisiz ve boş olmaması bence.
Cevap
2Cevap
Edebiyat ve psikoloji ile ilgilenmesi benim için yeterli. Bazı felsefik düşünceyi de bilirse tadından yenmez
etkilemez.
Sürekli bişeyler keşfetmek istemiyorsa orada bir sıkıntı vardır sjdjfdjjfl
Benim de ilgim oraya doğru kayabilir zaten varsa geçmişte devam eder
Etkiler tabi ek olarak benzer müzik zevki de cok önemli brnce
Piyano, gitar çalabiliyorsa beni çok etkiler kesinlikle
Kesinlikle kişisel gelişim çok önemli. İçi dolu olmayanın dış görünüşü de kurtarmıyor
ortak ilgi alanlarinin olmais onemli bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar