10 gun önce ayrıldık ara ara konusuyoruz. 2 gün once bir şey sordu geçenlerde gece neden wpda cevrımıcıydın dıye , cevap verdim baska bir şey dedim 4 saat sonra anladım dedi, üzerine yazmadım. Geç yazdigi icin sinirlendiğimi adı kadar iyi biliyor. Ardından o gece Instagram profilini değiştirmiş 1 sene üzerine. Dünde wpda sabah üzgün hikaye atmıs hiç hikaye atmayan kız. Amacı ne
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrıldıysanız nasıl konuşuyorsunuz? Çevrimiçi durumu sorulması hesap sormaktır. Hesap verir tarzda cevap verdiyseniz hala ayrılmadınız.
Bunu söylemek zorunda değilim ama şu yüzden dedim
işte her ne yüzdense hesap vermişsiniz hesap sorduğu soruya. Bu hala benim sınırlarım içindesin demek.
Yaptıkları nedir peki? Neden sinir etmeye çalışıyor? Dikkat çekmeye çalışmak midir bu?
Kardeşim, ne yapıyorsunuz karşılıklı yapıyorsunuz. Bi kere ayrıldık deyip hala konuşulması ayrılma demek değil. İki tarafın da hala umudu var. Ayrılıktan emin olan stalklamaz. Siz her hikayesine bakacaksanız o hikaye koymalar devam edecek. Birbirinizi silmemişsiniz de. Yani ikinizin de durumu ''hala benimsin'dir.
Whatsapda numarası var sadece o yüzden hikayesini görüyorum sana bişey soruyorum neden böyle konusuyosun yardımcı olmak yerine
olm numara varsa var silebilirdiniz. Tıklayıp hikaye bakıyorsanız ''kaale alıyorum' demektir. Ayrıca soru sorunca yorum yapanlara edepli şekilde hitap edin. Ben hep gençliği savunurum ama terbiyesizlere tahammulum yok.
Edepsizlik yapmadım insan gibi yardım istedim
Nerede terbiywsizlik?
bu cğmleyi kab abuldum demek istedim: 'sana bişey soruyorum neden böyle konusuyosun yardımcı olmak yerine '. Ayrıca yorumluyorum zaten yardımcı olmaya çalıştım.
Kaba anlamda söylemek istemedim zor durumdayim sen öyle diyince bozuldum
ve ben 'sen' değilim 'siz'im.
ayrıca bozulacak hiç bir şey demedim. Olaya baktım göründüğü gibi tarif ettim.
Pekala, neden böyle yaptığı yönünde fikrin var mı? Dikkat çekmek mi? Yazmam için mi?
Dediğim gibi birbirinize oyun oynuyorsunuz. O hikayeye baktığınızı sayfasına girdiğinizi biliyor. Siz de keza. Silmeyince hikaye bakıldıkça devam edecek. O da siz de. Yazmazsa bile bakıyor tatmini olacak. ''Hala kafasındayım'' modundasınız ikiniz de. Siz zaten ona yazacaksınız. O da bunu biliyor.
Yazsaydim şimdiye bu yaptıklarından sonra yazardım bu şekilde yaparak hem sinirimi zorluyor hemde yazmaya zorluyor ama yazmadım. En son dün hikaye attı, kaldiki baktığımıda göremez wpda kapalı o ayarim. Bu yaptıklarına tamamen tepkisiz kaldım sinir olmuştur umarım, yazar mi? Ben tepkisiz kaldikca
tepkisiz kalmadığınızı biliyor. Benim wpm yok ama bildiğim kadarıyla nerede hikaye bakılıyorsa kimin baktığını karşı taraf görüyor. Bir facebookda o ayar yok konuşursa görür. Ama zaten hissediyordur sizin baktığınızı. İlaveten daha erken. Ona yazacaksınız. Ben bile hissediyorum bunu. Her yerden silip engellemek ayrılmaktır. Gerisi dargınlık adlandırılır. Bunda da umutlar kesilmez. Karşı taraftan beklenti karşılanıyor ise.
Yahu yazmayacağım yok baktığım gözükmüyor baktığımı göremez ama anlar yani. Bunlara tepkisiz kalmam sinirlendirir mi onu?
Baktığınızı ve tepkisiz kalmadığınızın farkında. Hayır sinirlenmez. Yazacağınızdan emin ve bekliyor.
dikkat çekmek
Dikkat çekince ne olacak? Hiçbir tepki vermedim. En son dün sabah üzgün hikaye atmıştı ondan sonra bişey yok
Hey
ara ona sor
Soramam.
Arayıp sorsam daha çok böyle şeyler yapar.
Show yapıyor
Amaç ne
Seni kendine çekmek
Hiç tepki vermedim.. tepki verseydin daha çok yapacaktı bu tar şeyler. Dün sabah hikaye attı ondan beri bir şey yok. Sinirlendi mi sence tepki vermedim diye? Ne olacak
Bilmiyorum ki
Erkekler olarak hicbirsey bilmiyoruz. d
Amacı belirsiz
Degisik