O 29 yaşında ben 21 yaşındayım. 1.93 boyunda iri yapılı ve güçlü , yeşil gözlü, beyaz tenli, yüz hatları belirgin yakışıklı birisiyim. İstisnasız çoğu kızın dikkatini çekerim.
Onunla sosyal medyada tanıştıktan sonra buluştuk. Hala yaşıma inanamıyor. İkimizde memuruz haricen benim evim, arabam da var. Haricen askerliği yapmadım önlisans mezunuyum lisans 3. sınıfım.
Bazen yaşımla ilgili espiriler yapıyor ama ben bunu olgunlukla karşılıyorum. Kemik yaşımın 28 olduğunu biliyor. Dış görünüş de öyle sayılır.
Ailelere açıldık. Fakat ailem evliliğin erken olduğunu, yaş farkının fazla olduğunu sürekli diretip duruyor.
O ise (1 yıldır sevgiliyiz) 30 demeden evlenmek istiyorum okulunu askerliğini beklerim diyor. Ne yapmalıyım?
Onunla sosyal medyada tanıştıktan sonra buluştuk. Hala yaşıma inanamıyor. İkimizde memuruz haricen benim evim, arabam da var. Haricen askerliği yapmadım önlisans mezunuyum lisans 3. sınıfım.
Bazen yaşımla ilgili espiriler yapıyor ama ben bunu olgunlukla karşılıyorum. Kemik yaşımın 28 olduğunu biliyor. Dış görünüş de öyle sayılır.
Ailelere açıldık. Fakat ailem evliliğin erken olduğunu, yaş farkının fazla olduğunu sürekli diretip duruyor.
O ise (1 yıldır sevgiliyiz) 30 demeden evlenmek istiyorum okulunu askerliğini beklerim diyor. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan in fotoğrafini göster annenlere çok mutlular vs de
Bu örneği mantıklı bulmuyorum. Onlar sanatçı. Böyle bir örnek vermek abesle iştigaldir
Sanatçı olması ile ne alaka
Konu yaş farkı
Neyse sen biliin guzu
Seviyorsanız kimsenin dedigin bakma ama ailelerin memnun. Olması lazım
Aileler takıntılı. Benim umrumda değil doğrusu. Ben zaten kendimi Z kuşağına ait hissetmedim bugüne kadar. Kafa yapımız tamamen 86-95 arası doğan nesille uyuşuyor. Yanlış yapmıyorum
Benimde eski sevgilimle aramda 9 yas vardı. Maalesef ileriye dönük düşününce yaş farkı sorun oldu
Ne gibi mesela? İleride çocuğum utanır mı annem babamdan 8 yaş büyük diye?
Hayır öyle değil maalesef sevgilinin düzenli bir iş hayatı yoktu eğitim statü açısından denk değildik
Anladım. Ben de paramediğim mesleğim dışında başka bir kurumda memurum aynı meslekteniz eğitim durumumuz aynı sayılır.
İste ne güzel böyleyse sorun olmaz pek...
İnşallah.
Bence cok kotu ya emin misin ilerisi var bunun bak
Evet o paramedik ben memurum ciddiyiz. Çevremdeki kızlar ağlıyor kaptırdık diye 😂
Mesele iş mi ya en son düsünülecek sey su durumda. Suanki hislerine kapılma derim, yaşlanacaksınız, senden daha olgun olacak davranıs olarak da. Bilmiyorum her turlu sıkıntı
Davranış olarak peşin hüküm veriyorsun. Sıradan memur değilim arkadaşlarım genelde 40-50+ yaş grubu. Çocuk gibi olsam zaten adamlar benim yüzüme bakmazdi
Direkt olarak savunma mekanizman devreye giriyor, üzgünüm.
😄 Savunmak insan doğasında vardır. Savunacak bi durum yok ortada. Burdaki tek sorum ailemin önyargısını nasıl kırabilirim? Kararımı aldım ben.
Ailenin haklı ilerde çok sorun cikar
Ne gibi mesela?
Kadınlar çabuk yaşlanır ve sen daha genç bir ruha sahipsin. İster istemez çevrenin de etkisi zihnini bulandırır
Seviyorum onu niye zihnim bulansın ki
21 yaş sağlıklı kararların alındığı bir yaş degil
Şimdi burada övünmek istemiyorum ama yaşadığım hayat gördüğün üzere bambaşka. Benim yaşıtlarımla olan tek alakam doğum tarihim. Fark ettiysen
Bu kadar kararliysan buraya yazmasaydın keşke. Hayat her şeyi yaşatarak öğretir. Saygılarımla...
Teşekkür ederim
Evlen geç olgun kadın iyidir
Hocam olgundan ziyade yaş benim takıldığım mevzu değil hatta ben ondan daha olgunum yani
Daha iyi fark etmez bu tür ilişkilerde yaş farkı 8 dir en fazla siz sınırdasınız
Benim amcam 18 yengem 23 müş kadını kaçırmış evlenmiş şu an yengem 57 amcam 52 hala birlikteler
Anladım kardeşim