Arada paylaşırım nolcak yok göz varmış nazar varmış geçin bu palavraları allah bilir kimden çekinip paylaşmak istemiyorlar her dakika yanak yanağa foto atîlmaz tabi ama o an çekilmiş tatlı bir resim paylaşılabilir dışarda binlerce insan görüyor sosyal medyada 200 - 300 kişi görmüş çok mu
Aşkımı çok göz önünde yaşamayı sevmem. Çünkü öyle olunca nazar değiyor. Ancak sevgilim/eşim çok istiyorsa, önce ona bu durumu güzelce izah ederim. Baktım buna rağmen çok istiyor, onu kırmam ve birkaç tane paylaşabilirim. O mutlu olacaksa birçok şeyi göze alabilirim.
Kendi fotoğrafımı bile post atmam çok nadir story atıyorum eşimle sevgilimle de çok nadir paylaşırım ne gereği var arkadasım bi kızı gercekten seviyordu 2 senede toplasan 10 fotograftan az fotoğraf paylaşmıştır (o da story post olarak fotoları dahi yok) kızla nişanlılar şu an göz önüne yasamanın gereği yok bence
Sevgilimle paylaşmam. Her sevgililik ilişkisi yürümüyor. Sonradan ayrılınca niye ayrıldınız, yok şöyle, yok böyle bir sürü soru sorarlar. Hatta katar katar anlatır bazıları. Dedikoducu insanlar çok var. O yüzden en azından bir nişan, söz falan olmalı. Ancak öyle paylaşırım. Eşimle paylaşırım.
Ne kem göz ne de başkaları umrumda olmaz. İçimden ne gelirse o. Paylaşırım ama birilerinin gözünün içine sokar gibi değil, gayet doğal. Bazı şeylere fazla anlam yüklememem ben.
Sevgilimle hayır ama bütün memleket benim kocamı merak ediyor yazık onlar a da kimseyi begenmiyormusum da vıdı vıdı gelecekte kocam canım ne olur kel ve göbekli olma memlekete rezil olucam