fikir verebilecek var mı yoksa kızın fiziksel olarak canını yakıcam bunalmaya tiksinmeye başladım. Bildiğiniz saplantılı psikoloğa gidip adımı soyadımı her şeyimi tarif etmiş kadına. Onunla olmazsam intihar edeceğini söylüyor ev adresimi bilmiyor bilse ailem evdeyken beni istemeye gelecekmiş. Hayatımda yaptığım nadir hatalardan biri bu kız.
Ben ruh hali olarak böyle sıkılmaya gelemiyorum dövüp ağzını yüzünü kan içinde bırakıcam en son sosyal hayatımı etkilemeye başladı. Ne yapmalıyım
Ben ruh hali olarak böyle sıkılmaya gelemiyorum dövüp ağzını yüzünü kan içinde bırakıcam en son sosyal hayatımı etkilemeye başladı. Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eski sevgili mi
Hayır değil pandemide tanıştık kısa bir flört dönemi oldu bir kaç defa buluştuk sonra başıma bela oldu kaldı. Bilmiyorum ne yapayım kimlere yönlendireyim
Fiziksel bir şeyler mi geçti aranızda? Açıkçası psikolojik yardım alması düşündüğünün aksine iyi bir şey çünkü problemin farkında demektir. E seni dışarıda da mı rahatsız ediyor sırf telefondan falan mı?
Ben onunla tatil planları yapıyordum orada bir cinsellik yaşayalım tadımı tenine imza niyetine bırakayım kafasındaydım yani cinsel bir şey de geçmedi buluşunca sarılma falan oldu.
Telefondan rahatsız ediyor engelliyorum arkadaşlarının telefonundan arıyor. Bu sefer de aradığı kız yani numara sahibi yazmaya başlıyor.
Ya kendimden korktuğum olay şu, ben böyle şeylere gelemiyorum özgürlüğüm için can alır can veririm kurt hali ruhu var ben de baskı be kısıtlama altında olduğumu hissedince vahşileşiyorum. Korkuyorum çünkü kıza zarar vericem diye ama iyilikten de laftan da anlamıyor artık kafası mı Almıyor nedir. Tutup büyük adam döver gibi dövücem o konuma ulaşmamızı istemiyorum bunaltıyor kısacası ya çok s*kik bir durum nasıl anlatayım ki sana
Çok rahatsız edici bir durum. Ama vereceğin tepki bu durumu azaltacak gibi değil. Seni kafasında Farklı bir yere koymuş çünkü. Tek tek engelleyerek uzaklaşabilirsin elbette ama bunun da bir sonu yok. Elbette denemişsindir ama bence gene de bir kez daha yazmayı dene. Ama sinirli bir şekilde değil. Eğer bana gerçekten değer veriyorsan benden uzak durman benim için daha faydalı olacak. Gittiğin psikoloğa gitmeye devam et ve beni lütfen rahatsız etme diye söyle. Baktın devam ediyor arkadaşlarıyla konuş yani bir ruhsal bozukluğu mu var nedir bu böyle diye öğren. Kızdan sonra onlara da tembihle. Arkadaşlarına belki de senin ondan hoşlandığını söylüyor bilemezsin ki.
Ya iyi hoş söylüyorsun da saydıklarını kısmen yaptım zaten. Her insan tatlı dilden anlamaz her insan İngilizce, Almancada bilmez ama her insan şiddetin dilinden anlar mantığındayım ben. Belki de çözüm budur? Buluşma diye çağırıp arabayla tenha bir yere götürüp dövmek. Tamam çok kötü bir şey ama ben ne yapacağım? Düşünsene ciddi bir ilişkin var ve böyle bir cahil gelip her şeyini mipp atıyor hadi açıklama yap sevgiline. Spordayım veya antrenmandayım tanımadığım numaralardan smsler, arka arkaya cevapsız çağrılar. Yav çok çirkin bir şey de değil resmini atsam bu kız mı bunları yapıyor dersin yani çirkin değil derken dışarıya o izlenimi vermiyor şaşırır kalırsın.
İlişkin varken de yapması ayrı bir cüret. Ama böyle bir şey yaparsan haklıyken haksız duruma hatta suçlu durumuna düşersin. Çünkü kız kafayı sana takmış ve bunun için yardım alıyor. Senin yapacağın her şey yapacağın her direkt iletişim onda daha bi elde etme hırsı uyandırabilir. Çirkinlik güzellikle alakası yok ki bu bir kafa yapısı bir saplantı. Kesinlikle hiç bir yere görüşmeye çağırma. Arayan tüm numaraları engelle. Eninde sonunda vazgeçecek. Sevgiline de gerekirse anlat yani takıntılı biri var çok rahatsız oluyorum diye. Gerekirse senin verdiğin zarardan dolayı ailesine kadar devreye sokar sana gene ulaşır çok farklı bir kafa yapısı saplantılı olmak. O yüzden dediğim gibi tüm yolları kapat.
Yok sevgilim yok şu an onu örnek verdim ben sana. Ve evet bir süre daha numara engellemeye devam edeceğim. Durulmazsa wpden engeli kaldırıp çevremden bir kızla fotoğraf çekilip onu pp yapıp görmesini sağlayacağım ciddi ilişkim var hatta ben sözlendim diyeceğim. Ama bunlarla da durulmazsa onu dövücem iyi bir tecrübe olmayacak ama fazlada bir seçenek görünmüyor. Sabahın bu saati görüş ve fikirlerin için teşekkür ettim sana 🖤
Evet olabilir bunu deneyebilirsin. Ama dediğim gibi şiddet çözüm olmaz aksine seninle olumsuz bile olsa görüşebilme ihtimali için bu dediğini bile yapsan davranışlarına aynı şekilde devam edecektir. Hiç bir şekilde görüşme zaten yardım alıyorsa zamanla düzelecektir biraz sen de zamana bırak. Rica ederim.