Bir kızı üzmeden nasıl terk edip yok olurum?

Merhaba ben kızla sevgili olmadan önce kankaydım ve benim dişi halimmiş gibi görüyordum kendime o kadar denk hissediyordum yani. Daha sonra sevgili olduk ama ben sevgisine inanmamaya başladım. Ve tanıdığım önceki kız değildi artık sanki. Tanıdıkça fark ettim ki benim yanımda rol yapıyormuş aslında en nefret ettiğim insan tiplerindenmiş. Beraber gömdüğümüz insan tiplerinin en başındaymış aslında. Bu tipler annem olsa sevmem o kadar netim ama bu kızı gerçekten seviyordum bunlara da katlanmaya razıydım o kadar seviyordum vazgeçemedim sevmekten. Onun beni sevmediğinden her geçen gün emin oluyorum. En son hikayesine "ilk aşk unutulmaz" şarkısını attı ve şarkı içeriği ilk sevgilisini özlediğiyle iligli. Bunun benden önceki sevgilileri de hep modern keko, popüler kültür insanları. Ben ise asosyal idealist sakin bir insanım. Ve ondan önce hiç sevgilim olmadı. Fark ettim ki beni ya önceki sevgililerini kıskandırmak ya da farklı bir amaç için kullanıyor. Ondan tamamen bağlantımı kesmek istiyorum. Oturup konuşarak değil sessizce kaybolmak istiyorum çünkü hayatta tek güvendiğim insan o yine yalan söyler yine inanırım. Ama ya ben yanılıyorsam gerçekten seviyorsa diye düşününce de kırılmasını üzülmesini istemiyorum ne yapmam lazım
Bir kızı üzmeden nasıl terk edip yok olurum?