Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer bir durumu ben de yaşamıştım. Ben sonradan tanıştığım kişiye açıkça erkek arkadaşım olduğunu ve olayların böyle gelişeceğini tahmin etmeden konuştuğumu söyleyip görüşmeyi kesmiştim. Fakat benim durumumda kısa sürede gerçekleşti bu olay. Siz hatrı sayılır sürede mi konuştunuz bilmiyorum. Fakat bu kişi daha sonrasında senin bir ilişkin olduğunu duyarsa kötü bir duruma düşersin. Eğer kızla aranda çok romantik bir sohbet geçmediyse kız arkadaşından bahset. Ha diyorsan kalbini kırarım o zaman zamanla konuşmayı azalt ve bir noktada bitsin bu durum.
25 Yorumla- +1 yıl
ikinci bir erkekle konuşmanın sebebi sevgilinden yakışıklı ve uzun olması mıydı?
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhatxxxxxc hayır
- +1 yıl
Neden peki
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhatxxxxxc anlatsam inanmazsın belki o kadar karışık gerçekleşti her şey
- +1 yıl
Tamam
En İyi Cevaplar
2sini aynı anda yürütmek nedir? Eninde sonunda ortaya çıkacak. Sen belli ki umursamaz birisin ama kızlardan biri kafaya çok takıp üzülebilir. Onların hakkına girdiğin için bir gün daha kötüsünü yaşayabilirsin. Çok sevdiğin biri de seni bu şekilde aldatabilir.
Biraz da kendini değil de onları düşün. İkisinden de ayrıl.15 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan çok ben takıyorum
Soran+1 yılOlay herşekilde bana gireceği için inceldiği yerden kopsun
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılBir kişide öncelikli olarak sadakat olmalı görünene bakacak olursak sende zerre yok
İki kızında hayatını mahvediyorsun
Sizin gibi erkekleri gördükçe erkeklerden nefret ediyorum erkeklerin yüz karasısın
00 Yorumla
+1 yılSeni seven birisini üzmeden ayrılman çok zor yani ne yaparsan yap üzülür biri böyle durumda. Yapman gereken şey sadece ona kibar bir şekilde konuşmak ve duygularını net şekilde ifade etmen gerek.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılİllaki üzülecektir çok fazla lafı dolandırmadan sonlandırmak gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence direk ayrıl
10 Yorumla Kıza değil ilişkine zarar vermişsin asıl. Dürüst olup sevgiline yaptığın şeyi anlat bence, kendi öğrenirse hiç dönüşü olmaz.
43 Yorumla
Soran+1 yılKendisi öğrenirse bu sefer hem o kız hem ben hasarlı çıkarız ya da şu an mevcut kızdan ayrılıp diğer kıza giderim çok sıkıntılı durum
Soran+1 yılBaşka şansım yok
İkisini de idare ederim derkeeenn yuuhh hiç mide yok mu sende aldatmaya girer bu ve ben bunu yaşadım ilk sevgilim benim aldattı sakın böyle birsey yapma sakın o kızla konuş bilmeye hakkı var
211 Yorumla
Soran+1 yılböyle olacağını bilsem hiç konuşmazdım ama 2 sinide bırakamam
Soran+1 yılBak kardeşim kızın biri 4-5 aylık diğeri 1.5 aylık hangisini nasıl bırakıcam
Soran+1 yıl2 sinede boş değilim olay o
Soran+1 yıl1.5 aylığada çabuk bağlandım
Soran+1 yılEskiye bir şey olacağını sanmıyorum o daha sert
Soran+1 yılEyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bence aklın ikinci de birinciyi sevsen zaten ikinciyi bırakırsın. Ve bunun aynısını ikinci kız yaşatacak sana.
26 Yorumla
Soran+1 yılHak ettiğimizi yaşarız ne yapalım
Soran+1 yılOnlar kabul ederse 2 sinede sahip çıkarım
Soran+1 yılEyvallah
İlişkilerden soğudum gerçekten bu kadar çabuk bırakabiliyor musunuz biri yazdı diye
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin gönlü bu kadar zengin işte ikisini de seviyorsun aslında bunu imkanı yok kabul etmezler edecek olsalar. Birini terk etmeyi seçmessin ama oluru yok Sen kimi bırakacaksan Soğutma taktiği yap bırak o senden ayrılsın Ne yapman gerektiği basit birine Efendi erkek ol aşırı sev bedava ilgi ver bolca İnanılmaz değer ver Hanımcı erkek ol Kılıbık erkek yani Hızla soğur. Dalga geçtiğimi düşünme cidden yap bunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılVolkan vibe 😁 Bide classik laf iksinide seviyorsun dimi?
27 Yorumla
Soran+1 yılVolkan kimdir
- +1 yıl
Bi dizi vardı sadakatsiz orada baş rol erkeği de böyleydi
Soran+1 yılBen dizi izlemediğim için bu konulara uzağım en son ezel izledim yani sen düşün
- +1 yıl
Ooouuuu ezel iyiii
Soran+1 yılYani hayatımda toplasan 5 taneyi geçmemiştir izlediğim dizi kv vardı sevda kuşun kanadında vs.
- +1 yıl
Onu bilmiyorum
Soran+1 yılKv kurtlar vadisi biliyorsundur sevda kuşun kanadındada 80 darbesi zamanlarını anlatan bir diziydi
+1 yılYani sen aldatmaya karar verdiğinin haberini mi verdin bize? Bir saniye dur düşün ve aklını başına topla oğlum. İnsanların kalbini kırmak hoş değil. Sana yapılsaydı nasıl hissettirirdi sana kendini onu düşün ona göre davran karşındaki insana
10 YorumlaGüncellemeye baktım da biri seni diğer sevgilinle sokakta görürse helvan neli olsun? 🤣Sjzsjjsjjz
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehire gömsünler yeter birde mezarıma işerler mk
Soran+1 yılDaim olsun
Sevgilin varken başka bir kızla ne diye konuşuyorsun arkadaşım? Resmen kızı aldatmışsın. Diğer kıza da boş yere umut vermişsin. Senin gibiler yalnız kalmaya mahkum olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılilk olarak 2. Kızla gorustun mu ve nasıl tanistin ogrenciysen sorun çıkar
Ikinci olarak calisiyorsan kötü ihtimaller var evet
Üçüncü olarak 2. Kız nerde ve ne yapiyor
10 Yorumla
+1 yılKanka kız sana yazdıysa sadece sohbeti güzelse bu kızla hiç buluşmadıysan 4 aydır tek konuştuğu sen değilsindir mutlaka bir yedeğin vardır durumu falan açıklamak gibi aptalca bir dürüstlük denizinin, popüler doğruyu yapıyorum çabasıyla oluşan dalgaya kapılayım deme ağzına sıçar sonra sörf yapar kız olmuyo bizden falan de
10 YorumlaDevam ettirme ikisinden de olucan bi gün.
Kimle ciddiysen onunla ol. Digerinede gercekleri soyle. Canının acıması onu hayatında kendini korumasını sağlar akıllanır belliki onunda yanlislari var senin isteksizligini anlamasi lazimdi simdiye kadar. Seviyorsa zaten kesin anlamistir ama yok sayıyordur.10 Yorumla
+1 yılAl işte biz erkeklere bi günde küsmedik. Biz yapsak aynısını yemediğimiz hakaret damga kalmaz
68 Yorumla
Soran+1 yılSana yemin ederim 22 yaşına kadar elime kız eli değmedi ama şu 4 ayda bir kızla tanıştım ilişkim oldu sonrasınds başka bir kız geldi onada istemeden alıştım
- +1 yıl
Boş yapma sinirlerim bozuldu. Resmen kızı aldatıyosun. Unutma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Gerçekten sevdiğin kopamayacağın biriyle birlikte olursun ve o da seni aldatır. O zaman çok üzülürsün o yüzden sadece bir kişiyle yoluna devam et.
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
Genelleme yapmasak her erkek aynı değildir.
Soran+1 yılBu olaylardan önce bende senin gibi diyordum
- +1 yıl
İstemeden alışmak diye bir olay yok eğer birine bağlıysan başkasına hayır demesini bileceksin. 22 yaşına kadar durup şimdi de yaptığın şeye bak yakıştırıyor musun kendine bunu sen ya
- +1 yıl
Eğer zaten benim sevdiğim var deyip diğeriyle olan ilişkine mesafeli başlasaydın şimdi iki insan bulundurmazdın elinde. Bu yaptığın şey orspuluk kusura bakma
- +1 yıl
tercüman olmuşsun çoğu kişiye tebrikler 🤞
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye böyle bir şey yaptın bu son olsun kimseyi üzmeye hakkın yok
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun en iyisi 2 sinide bırakmak
Cevap sahibi+1 yıl👍 sevmiyorsan öyle yap hem sen üzülme hem onlar üzülmesin
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
Bence de ikisininden de ayrıl itiraf et ve özür dile kafanı toparlamadan da ilişki yapmaya kalkışma senin için de karşısı için de sağlıklı olmaz
Her ne olursa olsun dürüst olmanızı öneririm. Karşı taraf kırılır ya da kırılmaz. İlişkinizi devam ettirerek daha fazla sorunla karşılaşabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılEğer ilişkin varken başkasıyla samimileşebiliyorsan sen ilişkiyi zor devam ettirirsin zaten aldatmissin en iyisi kızın kalbini kırmadan ayrıl
10 Yorumla
+1 yıl2sini aynı anda derken? pardonda iyi misin birincen çabuk ayrıl ne yapıyorsun ya aldatmak oluyo bu haberin var mı senin tövbe tövbe kendine gel bir.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim 😭
+1 yılBence lafı gevelemeden elinde sonunda üzülecek zaten boş ver uzatma söyle ayrılmak istediğini
10 Yorumla
+1 yılÖlü taklidi yap :) senin için öldü desinler hemen unutur
10 Yorumlaİlk güncellemeyi okuyunca umarım trol sorudur dedim.
10 Yorumla
+1 yıl2 si aynı anda mi
Hadi paşam patladığın gün görüşürüz
210 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Olsun da gör sen kendi çukurunu kazıyorsun
Ve patlar hep bu olaylar
Soran+1 yılPatlarsam buraya yazarım
- +1 yıl
Yok o zaman ağlarsın unutursun burayla mı uğraşacaksın
Soran+1 yılBen bu siteye ne zor zamanlarda girdim bilsen şaşarsın
- +1 yıl
Hshzhz sitede 3.
Soran+1 yılTürkçe yazsan daha makbule geçerdi
Soran+1 yılLa olum ne 3. Sü şimdi anladım yok daha fazla yükün altına giremem ben
- +1 yıl
Jetonun kaç gen senin
Soran+1 yılBenimki köşeli zor düşüyor 😪
Haha geçen 2 hafta önce bunu ben düşünüyordum bir gecede ayrıldım daha fazla umut vermektense
23 Yorumla
Soran+1 yılAyıp etmişsin
Soran+1 yılAma benimkinin daha haberi yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbet yakalanıcaksınız manzaranın tadını çıkarın 🙄
21 Yorumla- +1 yıl
ben senin kafanı skim
2 kızada üzüldüm😐ilgisiz davran bence direkt söykersen sarsılır belki
10 Yorumla
+1 yılhemen ayrıl üzmeden diye bi şey yok uzatma sadece
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ikisinede bağlandım
- +1 yıl
ikisini aynı anda seviyorum!
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılgüncellemeleri gördükten sonra gene mi kalitesiz insan dedim :Dd
00 Yorumla
+1 yılBurada anlattığın gibi onunla da açık açık konus
13 Yorumla
Soran+1 yılKız döver erkek gibi az buçuk bir şey
- +1 yıl
Allah Allah bilemiyorum kendinden soğutmaya bak o zaman
Soran+1 yılPeki
+1 yılDostum aldatmaya kadar gider bu iş yol ver bitanesine ama ilkini sevsen ikinciye ilgi duymazdin zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşim sevgili olmamıza izin vermiyor bacım de 🥺
11 Yorumla
Soran+1 yılAyıp lan
Bazı erkekler ve bazı kadınlar çok iğrenç varlıklarsınız
20 YorumlaYeni olanla devam et diğer kızı hak etmiyorsun
20 YorumlaYazık yaa kız her türlü üzülür yani bi ilişkinin olduğunu söyleme en az hasarı vermek istiyosan
20 YorumlaBir şekilde ayrıl inan her geçen gün sana daha çok bağlanır sende vicdan azabı çekersin
10 Yorumla
+1 yılUmarım iki kızda bu durumu öğrenip seni bırakırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst ol ve ona gercekeri soyle, neyden korkuyorsunuz. Sevmiyorsan. Ona karsi duygularin olamdigini soylemek zorundasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay güzel kardeşim vayyyy
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim olarak değişildi ama ben tam olarak G A V A T yazmıştım bilgine
Soran+1 yılÖzür dilerim 😢
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyor mu dört yıllık ilişkin olduğunu
14 Yorumla
Soran+1 yılYılmı
Cevap sahibi+1 yılYilmi ne ne
Cevap sahibi+1 yılAy işte neyse
Soran+1 yılSen çok agresifsin sakin biraz yoksa sonrasında bende sinirleniyorum😤
Ne karaktersizsin ya
34 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden oldu
Soran+1 yılYok ya kızın sohbeti sardı sonradan kızdan hoşlanmaya başladım öyle oldu
Kıza açık açık söyle, kimseyi üzmeye hakkın yok!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılVolkan iki
21 Yorumla
Soran+1 yılO kim
“ seni çok seviyorum ama ayrılmalıyım bu ilişki gitmiyor”
00 Yorumla
+1 yılEmin ol ikinci kızda sana aynısını yapacak 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılYaşattığını yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılIlk konustugunla devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin yanlış olduğu için yol vermişsindir
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseye yol vermedim
Kırmadan bitirmek imkansız
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkolar rezilsiniz... iflah olmazsınız...
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılDürüst ol üzülmez
10 YorumlaDirek bunu açıkla
212 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben öyle şey yapamam
Soran+1 yılÜzülür kız
Soran+1 yılNiye devam ettirmiyim
Soran+1 yılHayır snap
Soran+1 yılKızda bağlandı büyük ihtimal
Soran+1 yılEyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSktr gt de
00 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten ya
00 YorumlaKaraktersizsin
00 Yorumla
+1 yılKendinden soğut kızı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı