Seven bir kızın gazabından kurtulmanın yolları nelerdir?

Arkadaşlar merhabalar hepinize.Ben bu kızla liseden beri tanışıyorum.İkimizde özel bir lise mezunuyuz.Ailelerimizin drumu iyiydi.Bu kız bana aşıktı evet lisede bile.Kızda havalı güzel istediği erkeği elde etmeye alışmış bir kızdı.Bana kur yaptı ben yaklaşmadım en başlarda sonra bende biraz yaklaştım nerdeyse sevgili olacaktık.Ama ben başka bir kızla tanıştım bu süreçte ve onu çok sevdim.Bu kızdan aynı hızla soğuttum arayı.Ama takıntı oldum onda sanırım elde edemediği bir erkek oldum sonra bırakmadı peşimi.Üni.dede aynı olsun diye puanı daha yüksek oldduğu halde benim üni.yi yazdı.Üni.de çok koştu peşimden kendisi 4-5 kere teklif etti süprizler hazırladı ama benim platonik aşkım vardı ona ihanet edemezdim.Şuan üni. bitti iş hayatı başladı ve hala peşimde bu kız.Arabama not bırakıyor evime mektup gönderiyor yolumu kesiyor sevgililerimi arıyor veya aratıyor vey aarkadaşların abeni takip ettiriyor.İşi gücüde yok kızın dandik bir bölü okudu şimdi babasının şirketinde kafaya göre takılıyor tek uğraş alanı ben oldum.Bende aile şirketimizde çalışıyorum.Nişanlandım sırf peşimi bıraksın diye şirkete gelmiş ortalığı birbirine kattı bana herkesin içinde tokat attı bağardı çağardı gitti rezil oldum millete çalışanından babama amcama kadar.Ben bıraır peşimi diye düşünüyordum aksine artık hiç rahat vermiyor sürekli oyunlar oyunlar bide tesadüf karşılaşmalar başladı şimdi.Bıktım artık ne yaparsam bu kız tamamen kopar benden ? (ortak çevremiz çok büyük kırmak üzmek kötü söz söylemek isteniyorum sonuçta kız seviyor beni.)
Seven bir kızın gazabından kurtulmanın yolları nelerdir?