• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kıza nasıl vicdan azabı çektiririm?

Braveboy49
Braveboy49 Takip Et
Xper 6 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevdiğim bir kız var. Beni sevdiğini söylüyor. "Fakat ben kimseyle çıkmadım ve çıkmam diyor. Beni çok üzdün ve bir süre konuşmayalım." dedi. Ben ne yapmalıyım?
Bir kıza nasıl vicdan azabı çektiririm?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• maribosaa
    maribosaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

bir süre konuşmayalım demek yanı bana mesaj at ben konuşmayalım dıyorum ama sen yınede at yaz bana surun peşimden biraz demek hatanı anlaa bıdaha yapma demek gibi bir şey

1
    24 Yorumla
    • KaraAşkBursa
      KaraAşkBursa
      +1 yıl

Siz Kızlar Ne Bicim Varlıklarsınız.
      Helal Olsun.1 Kelimede 10 anlam cıkaran tek ırksınız.
      Tebrik Ederim. :)

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Evet aynen öyle ya. Bana dedi ki : "Bunu daha önce konuşmuştuk. Bu sevgiyi arkadaşlıga dönüştür dedi. Ben kimseyle çıkmadım diyor. Cok kişi çıkma teklifi etmiş onada kabul etmemiş. İlk başta söylediğim de affetmişti. Şimdi 2. kez söyledim. Eğer affederse eğer onu sevdiğimi bilerek affedecek. Hata mı ettim?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Seni sevdiğini bilerek kabul edicek aynen öyle bunu bile bile kabul ediyorsa ve hala saana ayni şeyleri diyorsa suc onda kabul etmemesi lazımdı hatada etmedin bu yüzden umarım kabul eder

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Ben neden hata ettim diye düşünüyorum biliyor musun? Çünkü ilk söylediğim de arkadaşlığa dönüştür dedi. Bende tamam dedim ama seviyordum. İleride buluştuğumuzda söyleseydim diyorum. Ilk affetmesinde arkadaşlığa dönüştürmüştür diye düşündü affetti. Simdi affederse eğer onu sevdiğimi bilerek affedecek. Hata mı ettim? 2. kez demeseydim gerçekte aynı yerde okumaya başladığımız zaman belki bana aşık olurdu. O zaman söylerdim diyorum. Hata değil mi kardeşim :((

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Güzel kardeşim benim bak o kızın arkadaşlığa dönüştür demesi baştan aşağı saçmalık kimse yapamaz bunu bir erkekle bir kız arkadas olamaz helede bir taraf seviyorsa imkansiz gibi bir şey bunu kızında bilmesi gerekiyordu arkadaşlığa dönüştü diye dusunmesi bile yanlış. aşık olan her yerde asik olur be :D öyle beklemek hata belki dedigin gibi doğru bir zamanda karisina çıksan o düşünceleri kafasinda attığı bir zamanda ciksan olur ula belki

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Bencede dediklerin çok doğru kardeşim. Ama o da senin düşüncenin tam tersini düşünüyor. Dedin ya bir taraf seviyorsa, arkadaşlık olmsz diye. O da dediki bana : "Ya bir kız ile bir erkek arkadaş olamaz mı? " dedi. İlla sevgili mi olmak zorundadır? dedi. Bende dedim : "Beni kötü olarak bilme." dedim. O da dediki : "Yok sen iyi birisin." dedi. Ne demek bu ve ne yapacağım?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Ya kızıda tanımıyorum yanlış bişey de demek istemiyorum ama yok sen iyi birisin falan ayaklari kirmamak icin denir karşı tarafa yani ben etrafimdan öyle biliyorum eğer kız böyle düşünüyor ve kararindan da vazgeçmiyecek gibi duruyorsa eğer boşuna kürek çekme derim bu kız böyle oyalar gider seni.

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Hayır, olmaz anlamında değil ya. Beni çok kırdın dedi ya. Bende özür dilerim beni kötü bilme dedim. O da yok sen iyi birisin dedi. Ona birçok kişi çıkma teklifi etmiş kabul etmemiş. Düzgün kişi yokmuş. Bir aşk hikayesi dizisindeki Korkut gibi birini bulursa evleneceğini söylemişti bana aşk konularından bahsederken yani daha ona 2. kez açılmamışken. Sırf o yüzden o diziyi izlemeye başladım ya. Ne yapacağım canım kardeşim :(

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Canım kardeşim bak o dizideki herife falan benzeme sakın ama sakın benzemeye çalışma her daim kendin ol seni sevecek olan sen olduğun için sevsin aşık olsun baska bir herife benziyosun diye değil ikinciside eger dediğim gibi affederse bele biraz normal konuş hemen bir anda açılma yavas yavas sindire sindire konuş ona özel olduğunu hissettir ama abartmadan he bide öyle cokda çabuk salma kendini yeri geldimide ağır ol biraz oda gelsin senin peşinden eger direk acilmaz yavas yavas konusursan dediğim gibi oda artık arkadas kalmak istemez kalamazda zaten.

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Anladım canım kardeşim sağol. Ben onla aynı üniversiteye gitmeyi hedefliyordum. Gerçekte beraber aynı yerde yaşamaya başlasak daha güzel olacak diye düşünüyorum. Şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ilk mesajı ondan bekliyorum. Çünkü eğer ben yazarsam gururumu çiğnemiş ve yapışkan birisi izlenimi veririm. Ilk mesajı ondan bekliyorum. Şimdi benim yapacağım tek şey beklemek mi?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Aynen öyle bu seferde ilk mesajı atarsan o izlenimi birakacaksin. Düşüncelerin hoşuma gitti belkide ayni yerde okusaniz dedigin gibi daha fazlada vakit gecirirsiniz belkide. Ne yazık ki tek şey beklemek ama korkma kız sana değer veriyorsa onemsiyorsa azicikda olsa taniyosa sen mesaj almadığın için bişey olduğunu anlayıp atar mesaj atmasida lazım ki inşallah da atar ama sne yinede hayirlisini iste hayırlı degilsede olmasada olur.

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Teşekkür ederim kardeşim benim :) Evet öyle düşünüyorum. Çünkü aynı yerde yaşarsak beni daha iyi tanır ve beraber vakit geçiririz, olaylar yaşarız. Aşık olma ihtimali de artar. O zaman da teklifi ederim. Deger verdiğini düşünüyorum. İNŞALLAH düşündüğüm gibidir. Geçen cumartesiden beridir konuşmuyoruz. Sence yazacak mı ki?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Dediğim gibi eğer sana değer veriyo ve seni kaybetmek istemiyorsa arkadascada olabilir oylede düşünebilir kiz nasil olursa olsun kaybetmek istemiyorsa atar atmasida lazim. Beklemekte bir yere kadar karşı taraf anlamali beni seviyo bu çocuk bir hafta geçti hala mesaj atmadi diye düşünüp seni anlayip gururundanmu artik neden mesaj atmiyosa onu geçip mesaj atmalii

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Normalde çok iyi bir kız. Hiç havalı, kendini beğenmişlik yok. Çok mütevazı birisi. Onu gerçekten üzdüm galiba. Ah salak kafam. 2. kez neden söylüyorum ki? Ben onu beklerim beklemesine ama ağlıyorum hep. Ona öyle bir şey hissediyorum ki sanki daha önceden görmüşüm ve daha önceden tanıyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum nasıl oluyor? Mesela sen bana yardım edebilmen için bizim hakkımızda bilgi almak isteyebilirsin. Mesela merak ettiklerin varsa sor kardeşim.

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Ula ağlıyorumm diyo sen harbi harbi baya seviyosun be bu kızı çok hemde ya kardeşim benim kendinde de suç bulma söylersin normal bak ula ne kadar seviyosun sen o kızla bise şeyleri paylaşmak istiyosun beraber olmak iyi vakit gecirmeknistiyosun yaninda mutlu olmak istiyosun hep birlikte olun istiyosun kizin bunu bir şekilde farketmesi lazımdı senin ona doğru kişi olduğunu yaninonun açısından doğru kişi olduğunu ona hissettirmen lazim hal hareketlerin ve davranislarinla bunu ona hissetirmelisin seni ona önceden çıkma teklifi edenlerden ayiran bir şey olmalı

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Hay aklınla bin yaşa canım kardeşim. Bende onu düşünüyorum. Şimdi diğerlerinden farkım yok gibi duruyor. Beni farklı kılacak bir şey lazım. Ama ne olmalı?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Kıza kibar davrann anlayışlı ol daima diğer erkekler gibi onunla öylesine bir heves icin birlikte olmak istemedigini hissettir konusmalarinla belki bak zor ama mesajı atsan şimdi eger ters bişey demezsede oyle kızın istediği gibi konussan o konusma aralarindada ona kendi dusuncelerini caktirmadan ona yansitsan konuşurken sanki arkadasmis gibi konussan diyorum boylece fikirlerinide ona gostermis yanstimis olur farkettirebilirisn boylece kendini kiza o bakimdan çünkü başka yolu yok gibi kardeşim. Mecbur biraz sabredeceksin mesajı atarsan ve öyle konsuursan bir süre ama kız egerki gerçekten senden emin olursa emin ol o kızda arkadaş olmayı istemiycek seninle.

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Şeref meselesi dizisi var. Biliyor musun? Onu izliyoruz biz. Onu şöyle izleyelim dedi. Oradan bir karakter seçelim dedi. Ben kendimi seçtim. Benide sen seç dedi onuda dizide benim karakterime aşık kızı seçtim. Kibar konuşurum hep onunla. İltifatlar ederiz birbirimize. Ona değerli olduğunu elimden geldiğince hissettirmeye çalıştım. Umarım başarılı olmuşumdur. Diziyi öyle izledik hep. Açılmadan önce o karakterler olmamıza bir şey deniyordu. Açıldıktan sonra artık o diziyi öyle izleme dedi. Bunlar ne demek oluyor?

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Ya ula bu kız senin onu sevmenden mi hoşlanmıyo hiç aklina gelmemiş böyle bişey yapacağın ki o yüzden açıldıktan sonra dedi saa düşünme artik o diziyi oyle izlerken demiş ama ben anlayamadim ki bu kızı ne arıyor nasil birini arıyor daha senden iyisinide nasil bulucak onuda anlamış değilim

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim kardeşim. Bende anlamadım daha ne istiyor. Bir aşk hikayesi dizisindeki Korkut gibi birini bulursa evleneceğini söylemişti bana. Sırf bu yüzden ben bu diziyi izlemeye başladım.

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Kardeşim kız gerçek hayattaki tercihlerini dizilerdiki saçma karakterlere gore karar veriyorsa ne bileyim biraz zorda bulur öylesini. Sen kendin ol yeter çokta yipratma kendibi cirpinmada oluruna bırak kaç yaşındasin bilmiyorum ama belkide hayırlısı buysa ve olmazsa karşına daha iyileri çıkacak kim bilebilir tamam şimdi sen bu kızı cok seviyosun bırakmak istemiyosun ama hayat seni nereye sürükleyecegi bellidr olmuyo işte

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Doğru diyorsun. Zamana bırakacağım. Her şey için çok teşekkür ederim :) Kendine iyi bak canım benim :)

Yorumla
    • maribosaa
      maribosaa
      +1 yıl

Ne demek önemli değil inşallah her şey gönlünce olur canım benim iyi geceler :)

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

İNŞALLAH canım kardeşim çok sağol iyiki varsın. Seninde her şey gönlünce olsun İNŞALLAH. Canım kardeşim :)) iyi geceler.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KaraAşkBursa
    KaraAşkBursa Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.

Senin üzüldüğünü bildikçe ben kahroluyorum yaz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• guapagırl
    guapagırl Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Naptinda uzdun

0
    8 Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Şimdi benim sevdiğim bir kız var. Ona ilk başta sevdiğimi söyledim. O da, bu sevgiyi arkadaşlığa dönüştür dedi. Sonra birbirimizi iyice tanıdık. Aşk konularından falan bahsettim. Şeref meselesi dizisi var. Biliyor musun? Onu izliyoruz biz. Onu şöyle izleyelim dedi. Oradan bir karakter seçelim dedi. Ben kendimi seçtim. Benide sen seç dedi onuda dizide benim karakterime aşık kızı seçtim. Dün açıldım en son. Bunu daha önce konuşmuştuk beni çok üzdün bir süre konuşmayalım dedi. Ne yapacağım?

Yorumla
    • guapagırl
      guapagırl
      +1 yıl

Zamana birak bira

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Ben neden hata ettim diye düşünüyorum biliyor musun? Çünkü ilk söylediğim de arkadaşlığa dönüştür dedi. Bende tamam dedim ama seviyordum. İleride buluştuğumuzda söyleseydim diyorum. Ilk affetmesinde arkadaşlığa dönüştürmüştür diye düşündü affetti. Simdi affederse eğer onu sevdiğimi bilerek affedecek. Hata mı ettim? 2. kez demeseydim gerçekte aynı yerde okumaya başladığımız zaman belki bana aşık olurdu. O zaman söylerdim diyorum. Hata değil mi kardeşim :((

Yorumla
    • guapagırl
      guapagırl
      +1 yıl

Ya bu iliskinin miladi yokki kendini uzuyorsun

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Şimdi benim ne yapmamı öneriyorsun?

Yorumla
    • guapagırl
      guapagırl
      +1 yıl

Bence sessiz kal olmuycagi belli kendni yipratma kiz isterse eger kndi mesaj ats

Yorumla
    • Braveboy49
      Braveboy49
      +1 yıl

Bir süredir konuşmuyoruz zaten. Ilk onun yazmasını bekliyorum. O yazsın ilk değil mi?

Yorumla
    • guapagırl
      guapagırl
      +1 yıl

O yazsin tabikide

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kıza nasıl vicdan azabı çektiririm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kızı nasıl üzebilirim? 9 cevap verildi
Bir kızı Nasıl rezil edebilirim? 11 cevap verildi
Bu kıza haddini nasıl bildirmek gerek? 16 cevap verildi
Bir kızı nasıl rezil ederim? 4 cevap verildi
Canımı yakan bir kıza nasıl tuzak kurabilirim? 18 cevap verildi
Aldatan kızı nasil pisman edebilirim? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨