Bu kıza haddini nasıl bildirmek gerek?

Meraba arkadaşlar ben sizlere birşey danışacaktım şimdi benim hikayem çok uzun o yüzden özet geçicem ben yaşıtım bir kızın canını nasıl yakarım birdaha orda burada hakkımda konuşmamasını nasıl sağlarım onu soracaktım bu kız bizim yan binada benim eskiden arkadaşımdı artık değil ve bu kız benim eski sevgilimin kuzeni sevgilimle her zaman aramızı bozardı ayrılıncada göbek attı sebebini bilmiyorum. Sonra bir duyuyorumki eski sevgilimle arkamdan konuşmadığını hakkımda söylemediğini bırakmamış. Ben bunun üzerine bu kızla ilişkimi kestim onun haricinde tek arkadaşı ben oldugum için yalnız kaldı ve benim çevremdeki yakın dostlarımla diyalog kurmaya çalıştı arkadaşlarım bunu engelledi yetmedi bugün 8 senelik arkadaşıma mesaj atmış benim hakkımda yüzsüz ve çok kötü bir insan oldugumu bana güvenmemesi gerektiğini söylemiş kız bana mesajları yolladı kız beni biliyo bunu bozup atmış ama artık cidden sıkıldım bu işten bunun kuzenine yani eski sevgilime gerekli ceza kesildi ama bunada öyle bir ceza kesmek istiyorumki bidaha adımı duyduğu yerde tüyleri ürpersin istiyorum lütfen bana akıl verin çok ihtiyacım var lütfen
Bu kıza haddini nasıl bildirmek gerek?