Merhaba size birsey danismak istiyorum.
En son arkadasimla clube gittik orada birileriyle tanistik iste sonra arabayla bizi eve gotureceklerdi tabi ben korktum cunku 3 erkek var arabada ve birisi alkolluydu. Ben tabi sinirimi cizdim suren erkege o icmiyordu tabi agiz kavgasi azicik ettik felan neyse sonra goturduler arkadasima demis ki boyle yaparsa zor birisini. Bulur dedi allah icin kim hatali burada? Bastan kizmak bastan soylemek ve icimdeki hissi ortaya koymak suc mu? Yardimci olrmsnz?
En son arkadasimla clube gittik orada birileriyle tanistik iste sonra arabayla bizi eve gotureceklerdi tabi ben korktum cunku 3 erkek var arabada ve birisi alkolluydu. Ben tabi sinirimi cizdim suren erkege o icmiyordu tabi agiz kavgasi azicik ettik felan neyse sonra goturduler arkadasima demis ki boyle yaparsa zor birisini. Bulur dedi allah icin kim hatali burada? Bastan kizmak bastan soylemek ve icimdeki hissi ortaya koymak suc mu? Yardimci olrmsnz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ooo sen vermeye niyetlisin..
Ben ne yaziyorum sen ne yaziyorsun?
Kardeş kusura bakmada sen vermeye niyetlisin yakinda da verirsin sen. Ne isin var o tiplerle. Mustahaak sana yazik
Bi iyi okusan kus beyninle. Ben orada sinirimi cizdim agiz kavgasi ettim arkadasim icin katlandim oturdum
Geç geç bu ayaklari baksana arkamdan konudmus filan demistin etkisinde kalmiştin devamida gelir bunun. Bakitelikte gider aha yaziyrm buraya. Sonra gel yaz bana haklisin diye.
Sen bu onyargilli davranislarinda ileri gecmezsin ahberin olsun ben burada yaziyorum agiz kavgasi ettim diye oglanla sen gelmissen vermeyi diyorsun her kiz senin dusundugun gibi degil
Icimd kaldi cunku aceba yanlis mi konustum diye kaldi ondan soruyorum sizlere
Yaa s.. g et onlari boş ver ocinde kalmasin. Onlar seni yataga atmak istemis sen namuslu cikinca boyle yapiyorlarki hukukun devam etsin. Bir daha onlarla konuşma mumkunse arkadasinlada konuşma.
Yok zten konusmuyorum arkadasim sadece bana hber verdi boyle dediler diye bende icimde kaldj agir konusmussum oyle biri degilmis ama eve goturdu bizi sag salim
Vallaha bilmiyorum hic hayra alemet degil senn yaptiklarinda. Elin adaminin arabasinda ne isin var yeni tanismissin zaten.
Arkadasim icin katlandim bizleri eve goturmek istediler arkdsm da sakin ol iyi birileri dedi isre sonra bende susmak zoruna kaldim yoksa aramiz bozulucakti
O seni or.. buda yapar her sozune gidersen.
Birdaha dinlemem zaten
Bir daha dinlersen zaten gider bakirelik benden soylemesi. Sonra da ortada kalirsin kimse de almaz seni
Bakire gitmez kolay kolay bakkreligime duskunum aileden evlenmeden once yqpilmaz diye aldim merak etmeyin siz
Ben hiç emin degilim.
Nelereli gorduk daha gitmedi bundan mi gidecek sizi anliyorum sagolun ama iste napayim kendimden terredut ettim kimseyi bulamaz diyince oglan zaten ozguvensiz kizim
Ben de ozguvensizim kimseyi bulamam. Ozguvensiz olmak kotu degil.
Kotu bak agir laflar etmissim kimseyi bulamaz damgasi yedim. Uzulgudugum
Nokta su eskiden saf herseyi yapardim kotu Şu an boyleyim agir basli kda kotu inan cildircam
Herseyi yapardim derken? Nr yaptin mesela gunah cikarabilirim
Yani evet herseye hemen derdim kotu pis anlamlarda degil suskun sakindim oyle diyim
Evet derdin? Bakiresin ama nasil ya evet derdin? Biraz acsana
Kafayi yicem arkadas sapik yonden anlama
Açsana biraz yaa.
Heyyy
Görgüsüzlük
Derken
Univ mi
Ne diyorsun be
Univ mi okuyorsun o şehirde
Senin aklin gitmis be ben ne soruyorum sen ne soyluyorsun