Kişilik & Karakter Selamın aleyküm. Bu anasayfanın hali ney? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Abuk subuk sapıkça sorular sormuşsunuz hayırdır düzgün soru sorun adamı hasta etmeyin Güncellemeler1 yıl Adam olun Selamın aleyküm. Bu anasayfanın hali ney? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. saçma sorular çok maalesef 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Belli Yine bir yerlerde birisi Hanım ablamızı üzmüşler Tabii o da doğal olarak buraya gelip hiçbir suçu kabahat olmayan bizlere Laf söyleyecek😂🤣😂 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen sor sana üşüşelim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Anana üşüşmüşler Yorumla BalalarBabası 1 yıl 75 yaşındaki kadına da böyle demezsin mnk.. Seni napalım yelloz, sorunu dedim Yorumla Soran 1 yıl Adam ol Yorumla BalalarBabası 1 yıl Kadın mısın ki Yorumla Soran 1 yıl Veriyim eline anlarsn Yorumla BalalarBabası 1 yıl Hem kıllı hem vıcır vıcır öğğ Yorumla Soran 1 yıl Aldın mı eline Yorumla BalalarBabası 1 yıl Tahmin ediyorum.. Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sana mı soracaklar? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kes. Yorumla ghostvari 1 yıl Sus. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
saçma sorular çok maalesef
Belli Yine bir yerlerde birisi Hanım ablamızı üzmüşler Tabii o da doğal olarak buraya gelip hiçbir suçu kabahat olmayan bizlere Laf söyleyecek😂🤣😂
Ve aleykümselam. Kesinlikle apt. l apt. l sorular var.
Sen sor sana üşüşelim
Anana üşüşmüşler
75 yaşındaki kadına da böyle demezsin mnk.. Seni napalım yelloz, sorunu dedim
Adam ol
Kadın mısın ki
Veriyim eline anlarsn
Hem kıllı hem vıcır vıcır öğğ
Aldın mı eline
Tahmin ediyorum..
Maalesef çok haklısınız..
İş güç olöayınca napsın millet
A selam Kulaklarını çek güzel kız