İlişkimle ilgili sizlerden bir görüş istiyorum saygı çerçevesinde lütfen?

Üniversite öğrencisiyim sınıfımdan biriyle 5-6 aydır konuşuyoruz 1 aydır da sevgiliydik instagramını aldım merak ettiğimden onada mesajlarına bakmayacağım dedim ama bakım mesajlarında erkek arkadaşlarıyls uygunsuz kdın videoları paylaşmışlar birbirlerine popoyu konu alan bikinili kişileri. Ve benle konuşmadan 4 ay önce bir arkadaşıyla konuşması şu şekilde bi kız profili atmış bu senşn karı mı la demiş oda evet var bir yıldır demiş arladaşıda oo görmedim bi yazıyım şuna demiş oda yok yazma ben böyle iyiyim küçük bir ümit * yeter demiş arkadaşıda varenle bu sweing (eş değiştirme sen benim kızı ben senin kızı şapıyım) demiş oda makaraya almış gösterdiğimde inkar etti sonra bana kızdı özelimi neden okuyorsun şimdi sana nasıl güvenicem dedi. Kötü bir zihniyette gözğkğyor ama biz sevgiliyken bana öyle değildi yanağımdan öptü hep öyle durmadan buluşmadık sarılıp durmazdık yani o şekil biri gibi değildi ama ayrıldık. Seviyorum hala ama gün geçtikçe sevgim azalıyor. Ama onu böyle pişman edip peşimden koşmasını istiyorum. Onu çok pohpohladım sevgimi çok fazla gösterdim ondan g*tü kalktı. Sizce onu nasıl pişman eder peşimden koştururum. Biliyorum saçma geliyor ama onun o aptal egosunu yıkmak istiyorum.
İlişkimle ilgili sizlerden bir görüş istiyorum saygı çerçevesinde lütfen?