İlişkim hakkında yorum yapar mısınız?

1 yıldır sevgiliyiz uzak mesafe görüşüyoruz da ayda bir geliyor.
Son zamanlarda kavgalarımız arttı ikimizde hatalıyız ama tartışmayı alevlendiren tavırları var konuşurken telefonu yüzüme kapatıyor yapma etme ilişki biter dediğim halde devam ediyor. Evde şu an çalışmıyor oyuna girme iş bul dedim sanane seni ilgilendirmez dedi. Yeni sevgilli olduğumuz zaman ailesi kapalı ablası sevgilimle konuşmuş whatsaap dan açık biriyim işte kapanmayı düşünüyor mu ailesi de mi açık seni seviyorsa kapanır demiş bende tepki gösterdim bu nasıl bir üslup kişisel alanıma girilince deli oluyorum sevgilim “iyi niyetli dedi ne olurdu ona adım atsaydın dedi dedim dışardan sizin aileye katılacağım o adım atsın dedim. Ne desem sende haklısın demedi. Ailesini aşırı tutuyor ben haklı olsam da kötü oluyorum. Annesi adını koyalım durmadan haber gönderiyor bunalıyorum “annem haklı adı konsun diyor. Evin küçüğü 33 yaşında tek bekar o kaldı. Birbirmize girdik bana”seni seviyorum diyor ya da gülesi geliyor ne zaman kavga etsek. Birşeyler anlatıyorum dinliyor sadece kız kardeşim bile”ben alo diyince cevap vermedi hiç sıcakkanlı değil bunu söyledim sevgilime bak sorun sende oda öyle düşünüyor dedim. Ablası yetmedi kız kardeşi dedi. O kadar şey var ki say say bitmez ilişkim bitti işte daha fazla kaldıramadım

Güncellemeler
1 yıl
……
İlişkim hakkında yorum yapar mısınız?