Cok büyük ikilemdeyim ne yapmalıyım?

Merhaba ben 1.5 senelik evliyim daha öncesindende 6 sene sevgiliydik ama farklı şehirlerdeydik ve onun askerliği eğitimi derken aslında o yılları dolu dolu gecirmedik. Ayrıca şu an baktığımda zaten o aynıymış ben cok aşık olduğum icin hicbirşeyi görememişim. Ailemden farklı bir şehirde evliyim gerci aynı şehirde olsakta farketmez babam ile görüşmüyoruz onun bana yaşattıkları yüzünden belkide şu an yaşadıklarımı yaşıyorum. Annem ise psikolojisi bozuk derdini anlatabileceğin seni anlayacak bir insan değil maalesef. Eşim ise anlayışsız asla kadın ruhundan anlamayan bir insan evlendiğimizden beri beni mutlu etmek icin asla bir cabası olmadı ama aksine hergün kavga ediyoruz hergün annesine akrabalarına gitmemizi istiyor başbaşa birşeyler yapalım zaman gecirelim düşüncesi hic yok. Kendimi kapana kısılmış gibi yapayanlız hissediyorum. Üniversite mezunuyum ama yaşadığımız yer kırsal olduğu icin iş bulamıyorum kafamı dağıtacak hicbirşeyim yok hep gizli gizli sessiz sessiz tek başıma ağlıyorum 1.5 senede cok yorulduğumu hissediyorum. Cok severek evlenmiştik ama icimde ona karşı pek bir şey kalmadı. Birsürü sıkıntılarımız var ama beni en cok üzen onun ilgisizliği tavırları.
Cok büyük ikilemdeyim ne yapmalıyım?