Güncellemeler
+1 yıl
Beni yargılmayın
Kuzenimin kendinden 10 yaş büyük sevgilisi vardı teyzemler karşı çıktı yaş farkı diye sonra kuzenim kendi yaşıtı bir adamla evlendi adam bir şirkette müdürdü üstelik ve kuzenimde muhasebeci sonra kuzenim kocası tarafından öldürüldü
Teyzem dediki keşke önce ki adamı (10 yaş büyük) kabul etseydik kızım bizim yüzümüzden toprak oldu
Kuzenimin kendinden 10 yaş büyük sevgilisi vardı teyzemler karşı çıktı yaş farkı diye sonra kuzenim kendi yaşıtı bir adamla evlendi adam bir şirkette müdürdü üstelik ve kuzenimde muhasebeci sonra kuzenim kocası tarafından öldürüldü
Teyzem dediki keşke önce ki adamı (10 yaş büyük) kabul etseydik kızım bizim yüzümüzden toprak oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 yaştan fazla fark sağlıklı değildir, anlaşamamazlığa garanti olarak bakabilirsin.
Senin yas kac? Onun yas kac? Belkit olabilir
Benim yaşım 25
Onun yaşı 48
O hala ögretmen
Ben üniversite okuyorum
İkimizde hiç evlenmedik
Ama garip olan su adam 48 yasina gelmis niye hic evlenmedi ki? Garip degilmi sencede
Emin misin evli olmadığına iyi araştır derim bir sürü erkek var evli degilim diyor sonra evli cikiyorlr üstelik 48 yasinda
Eminim evli olmadıgına
Adamın öz yegeni (abisinin kızı) benim arkadaşımın kurstan arkadaşı. Sordurdum bekarmış yani adamın yegenide yalan söylemez herhalde
Bu adamın zaten evlilikle baba olmakla falan işi yoktu karşıydı evliliğe
Anladim, o zaman evlenin sen onu seviyorsun galiba valla sende ne yürek var kizim 25 yas adam 48 olabilir sevebilirsin yani
Adama acıl evli felan degilse tabi kendin bilirsindr
InsAllah olur istedigin🤍🤍🙏
Ben aslinda 12 senedir seviyorum 12 sene öncede bekardı şimdide bekar
Ama 12 sene önce bana o gözle bakmazdi çünkü hocamdi dersimize giriyodu bide mebte ögretmen yani devlet memuru
Ben bakmadıgımda bana bakardi hep ama bana ilgi duydugunu düsünmedim meger ozamanlarda ilgisi varmiş
Ayyy ben bu hikayeye cok sevdim insAllah kavusursunuzzzz biran önce konusun evlenin mutlu olun bariiii ayy ne güzel masAllah diyim nazar etmim
Bu adam simdi seni seviyor bence bana öyle geldi dediklerine göre
Ama sana sadece bir sey söylicem ilerde belkit biraz pismanlik olur tabi herkesde olur mu olmazmi bilmiyorumda benim ebem vardi oda kendine buyuk birisile evlendi ilerde pisman oldu kocasi öldü ama herkes pisman olcak diye bi durum yok yani
Simdi sen bu hocala görüsüyonmu derslere felan giriyormu senin derslere? Acıllllmalısın kesinlikle aska bakk bee askaaa
Yok yok 2010-2012 senesi arası dersimize girdi sonra ben liseyi bıraktım okumak istemedim sonra açık liseyi okudum açıköğretim lisesi mezunuyum sonra üniversiteyi kazandım şimdi üniversite okuyorum ve 25 yaşındayım hiç evlenmedim
Liseyi 2012de bıraktım bi daha hocamı görmedim zaten numaramı degiştirdim
Lisedeki kimse ulaşamadı bana
Face twitter instagram kullanmıyodum
Liseyi bırakınca okumadım evlendim ev kızı oldum sanmışlar (lisedeki arkadaşlarım) haklılar bide saf bi kızdım ondan okumadığımı düşünmüşler
Seneler sonra 2021 senesinde bu hocam instagram açtı bende buldum bunu
Takip ettim oda etti
Ben mesaj falan attım
Siz diye hitap ediyodum hocam ya hani
Siz diye hitap edince mesajlarıma bakmıyodu
Bi keresinde ""sana yazıyorum ama bana yazmıyosun neyse ögretmenler günün kutlu olsun"" demiştim
Anında mesaj atmaya başladı kusura bakma çok yogunum soru hazırlıyorum dedi
Senli benli konuşmaya başladık öyle sonra
Senin tipin yaşın umrumda degil benim sana hala ilgim var dedim
Aramızdaki yaş farkı temel sorun dedi
Aradan 4 ay geçti onu çok özledim oda beni özledi galiba
Artık nolucaksa olsun
Ben onun artık ögrencisi degilim 25 yaşında kadınım oda 48 yaşında adam yaş farkı umrumda degil onu istiyorum galiba oda beni istiyo
Ee tamam istiyorsunuz evlenin sen onunla konuş mesj at merhaba iyimisin bir seyler yap hikayelerine yanit ver adamin seni görsün
Bence adama söyle seni seviyorum de hemen belketmeyin artik birbiriniz bence ilginiz varsa nisanli olun bareeee
Simdi bide aileler istemiyo ama bi ailene söyle iste bi adamdan hoslaniyorm de 48 yasinda de belkit kabul ederler insAllah kabul ederlerr
Hic görüstünüzmü bu adamla?
Vay bee ama sende de ne yürek var kizz valla sonuna kadar git seviyorsaniz birbirinizi hakkinizda hayirlisi olsun
Beni 4 ay önce engelledi sonra ben tivittıra ""seviyosam olurum yaş farkı önemsiz""" diye tivit attım (instagram biomda tivittır adresim var oraya tıklayıp okumuş olabilir)
Bu tiviti attıktan 1 gün sonra adam engelimi kaldırdı bide hesabı hep kilitliydi hesabının kilidini ilk kez açtı
Engelimi kaldırıp
Hesabının kilidini açması
Bi mesaj olabilirmi sence
Hani beni takip et hesabın kilidini açtım gibisinden
Olabilir bi mesj veriyor sanki takip et derim
Instagram bio na manalı manalı sözler paylaş adam görsün etkilensin
Evliysen olabilir
Evliysem ne demek bekarım oda bekar
Dügün ne zaman
Detayı okudunmu
Okudum ama belgi yasindan utaniyor
En büyük endişesi ozaten yaş farkı fazla diyor yani yaş farkımız olmasaydı çoktan sevgili olmuştuk
Sen yinede gizli bulus onunla
Onu cidden seviyorum
Gelsene üzelden