Merhabalar ben 23 yaşındayim ve kendimden 15 yas biriyle bir iliskideyim iliski yasadigim insan 2 kere evlenip ayrilmis ve her iki eski esinden cocuklari var tesaduf eseri olmicak dedigim bir kesilde tanistik bir sure konusmaya basladik ben butun bu gecmisini bilerek basladi bu iliski birden onun icin cok deggerli biri oldum ailem ogrendikten sonra istemedi annem bana kustu bir sure karsimdaki bir insan benimle evlenmeyi dusunuyo bu yuzden yasadigi ulkeden turkiyeye geliyo hayatini burada kurmak icin bir yandan seviyorum evet ama bir yandan gelecegim icin cok kaygiliyim ileride nasil olur bilmiyorum ve bu yuzden kız erkek demeden goruslerinizi almak istiyorum eger bir hataya dogru gidiyosamda bunu durdurabilcek birileri olduguna inanmak istiyorum ve ilk defa buraya yaziyorum
Daha once 2 kez ayrilmayi dusundum ve ona soyledim ama ikisindede sadece 2 gun ayri kaldik sonrasinda birden kestirip atamadigim icin tekrar birlestik ama bu ayrilik olurken biri karsima cikti ondan hoslandim yalan degil ayri kaldigimiz 2 gun de karsilastigim kisiyle sohbet ettik ve bundan cok etkilendim bir yandan o bir yandan digeri buna son vermeliydim cunku biyle bir yapida hic olmadim benden yasca buyuk olan kisiye dondum tekrar evlenip ayrilmasi benim icin sorun degil ama 5 cocuk olmasi siz olsaydiniz kendinize nasil bir cagre aradiniz
Daha once 2 kez ayrilmayi dusundum ve ona soyledim ama ikisindede sadece 2 gun ayri kaldik sonrasinda birden kestirip atamadigim icin tekrar birlestik ama bu ayrilik olurken biri karsima cikti ondan hoslandim yalan degil ayri kaldigimiz 2 gun de karsilastigim kisiyle sohbet ettik ve bundan cok etkilendim bir yandan o bir yandan digeri buna son vermeliydim cunku biyle bir yapida hic olmadim benden yasca buyuk olan kisiye dondum tekrar evlenip ayrilmasi benim icin sorun degil ama 5 cocuk olmasi siz olsaydiniz kendinize nasil bir cagre aradiniz
Güncellemeler
+1 yıl
😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar