Kendine hakim olamayıp en yakın arkadaşının sevgilisine aşık olsan ne yaparsın?
#tutku 🖤

Aşk duygusu o kadar basit olmaz. Hoşlantı olur ki oda sensizlik olur bu durumda. Arkadaşlarım yokken kız arkadaşlarını görsem selam bile vermem. Onlar yanında iken zaten en fazla selam verip geçerim. O kadar densiz insan değilim. Hele ki zaten birinden zor hoşlanan biriyken.
Gönül ferman dinler ya valla. Göz göre göre de gidilmez o yola. Kimse bir sabah uyandığında vay ben aşık olmuşum demez yani. İlk o an anladığında asker gardaşı gibi düşünmek gerekir. Gerisi gelir. Hisler kontrol edilmeli
Arkadaşımın sevgilisine o gözle bakmam ben. Alakam bile olmaz, gerekmedikçe muhatap dahi olmam. Ne aşkı benim için imkansız bir şey. O kadar da kansız değiliz heralde. İnsan mı kalmadı aşık olunacak. Arkadaşımın sevdiği insanla ne işim olur.
Bir şey yapmam unutmaya çalışırım
Cevap
10Cevap
Kendine hakim ol ve geri çekil demekten başka verecek tavsiye hatta gerekliliğim yok. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmayın rica ederim. Diyeceklerim bu kadar.
Kafama sıkar giderim. Öyle bir ihaneti bünyem kaldırmaz
Sonuçta karşılık alıyorsan yapılması gereken en doğru şey yapardım s***** olur giderdim
o kadar aciz seviyesiz bir erkek olamam, aşkta masumiyet vardır..
Zor durum arkadaşım. Sessiz kalmayı tercih ederim.
İkisinden de uzaklaşırdım.
olmam olmam o konuda fren mekanizmam kuvvetlidir
Uzak durmaya bakarım
Uzak dururum sanırım
Sen oldun galiba
Yerinde olmazdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?