Kafaya takilasi bir sorun mu bilmiyorum ama hic erkek arkadasim olmadi ben cok mu ciekinim ya
https://i.hizliresim.com/Lo41oa.jpg
https://i.hizliresim.com/kYgnjv.jpg
https://i.hizliresim.com/Lo41oa.jpg
https://i.hizliresim.com/kYgnjv.jpg
arkadasim cirkinlik hos bir tabir degil guzelsindir veya degilsindir mukemmel degilsin ama hos gozukuyosun ve benden sana tavsiye o 2. fotoyu kaldir krize girdim burada nereye cekersen oraya gider bir fotograf
hadi kolay gele bu arada saf birisin o yuzden dikkat et :)
Burun deliklerinin fotoğrafını niye çektin anlam veremedim.
Bademciğinin fotosunu niye çekmedin? Onu görmeden karar veremem. Bademcik çok önemli.
uyurkenki halin güzel değil panpa. ortalık kokoş kaynıyor dikkat çekmiyosundur o yüzden yoksa öyle bir çirkinliğin yok. azcık süslen bence.
2. Resim :3 Fena değilsin ama bakım şart. Zaten herkesin bir alıcısı vardir takma canısı çok kral biri kesin cikacaktir karşına
Cevap
64Cevap
Kendine bak biraz bu halde çıkarsan sokağa çok beğeni alamazsın açık konuşuyum allık ruj far mar bişiler sür sürüştür. farkı görüceksin hatta şimdi dene
Herşey güzellik değildir aslında.
Bakımlı olman, ellerin, ses tonun, kurdugun cümleler bile bir erkeği etkileyebilir.
O yüzden hatanı tipinde değil davranışlarında aramalısın.
üniversite makyaj yapmaya başla bak bakalım çirkinsin diyenlerin hepsi kıçında pervane olur artın dudakların güzel eksin saçların bakımsız ve mat görünüyosun yoksa güzel bir makyajla ii gider yaparsın bunlara :D
tecrübelerime göre dış görünüş çokta önemli değil. benimde 8 yıldır hayatımda kimse olmadı.
Yoklukta giderin var, tercih meselesi. Fena degil ama cok guzel sayilmazsin. 2. Poz da olmamış
ne güzel ne çirkinsin sen normalsin, ülkemizdeki çoğu kız böyle ama onlar güzel makyaj ve iyi bir saç kesimiyle güzelliğe geçiş yapıyorlar :D level atlıyorlar :D
@mistikHadesiçe Bak yeni soru tanıdın mı:D
2. Resim olmamış
ahaha tamam kanks sana hak verdim
kız sadece burun deliklerini cekiyormuş meger:D usher :D
@mistikhadesiçe usher ın yeğeniymiş:/
Çirkin değilsin sadece saçlarına bakım yap ve biraz makyaj tamamdır 😉
normalsinde o 2. resim çok komik duruyor dşskfajhsjfhd
normalsin sağlıklısın şükret bence sevgiliyi düşünceğine
senin gibi bır kızın erkek arkadaşının olmaması çok anormal bence bizim burdaki çoğu kızdan daha güzelsin
Abi Ego bir tek ankarada çekiliyor o da toplu taşima araci oldugu icin.. kusura bakma senin egonu burada tatmin edemem ;)
Çirkinsin, erkek arkadaşının olmamasının nedeni de bu. Sana tavsiyem zengin bir morruk bul (sugar daddy) sonra ölünce tüm paralarını al. O paralarla da istediğin estetikleri yap o zaman cillop gibi olursun.
İdare edersin aslında ama ben güzelliğe bakmam. Biraz huyundan mı acaba?
2. fotoyu WC de mi çektin? Bir rahatlamış gördüm seni sdd:D
2. resim kötü burnunun içiini göstermene gerek yoktu :D 1. de orta halli gelişitirebilir :))
Bence güzelsin biraz makyaj yapsan burdaki abazanların hepsinin dibi düşer merak etme :D
makyaj bayanı guzellestirmez aksine cirkinlestirir
Çirkin değilsin. Sevgilinin olması da gerekmez. Kendini ve sevgini müstakbel eşine sakla.
Cok guzelsin hele dudaklarina bayildim ikinci resimdeki durusun atesimi 40 cikardi ben hazirim herzaman
Normalsin ve her kızda güzel olmak zorunda değil. Tekllif edebileceğim listede olurdun reel hayatımda olsan :)
Hahaah şaka yapıyon dimi milletle dalga geçiyon seninde sevgilin olmadıysa biz ölelim o zaman :)
Yooo. .. Herkesin bir gideri vardır GELEN görsün yeterki ;)
Kızım ikincisi nasıl resim öyle.. resim cekilirken uyuyakalmışsın :-) :-)
en sondaki fotoğraf ne lan. öyle kafayı bulmuş gibi :D
açmayın beyler seccadeden yazıyorum, şükür namazındayım
2. Foto için :):)
Şu tiple çıkıyorsan ortama normal değil mi olmaması heleki sosyal ortamda şu resimlerin dönüyorsa şükret kız arkadaşlarının olduğuna
2. fotoda gözler felan bir kaymış, onu çekerken ne düşündün de böyle oldu o
siz çirkin değilsiniz. sadece ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
çok kotu degilsin belki karekterınden kaynaklanıyordur ya da sevgilisi var diye yaklaşmıyolardır
bir kizda ilk burna bakarim ben. Biraz buyuk yuzune gore. Yani ikinci kez bakmazdm buyuk ihtimal..
Yaşın küçük gibi ben 21 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı mesela olabilir yani :)
Çirkin demiyelimde yüzün genç duruyo oturmamış suratın seksilik barındırmıyosun.
allahın yarattığına güzel değil demek yakışmaz demek ki hiç bir erkeğin gönlü sana ısınmamış diyelim
eğer bu sen isen yüzün güzel ama kalbinin karartısı yüzünün nurunu aldığından olabilir
onu bılmıyorumda ılla sevgılın yok dıye cırkın olman gerekmez :DD
çirkin değilsin de hep erkeklerden bekliyosunuz adımı sonra sevgilim yok diyosunuz
güzel ve tatlısın. ilk resimde daha hoş görünüyorsun.
Bence güzel ve seksi bir kızsın biraz cinsel arzuların olsa idi olur idi sevgilin
Canim dudaklar harika yuzun guzel ancak sevimli bakmiyorsun
Ya kusura bakma ama 2. fotoda boşalıyo gibisinn dkdkdkd foto 2 boşalıyor ahahahhaj :D]
gögüsler orta kalçalar hafif iyi yüzde iyi giderin var yani
Hoş değilsin, ama senden öte pozlar daha kötü.
ikinci resimde boşalıyor gibisin sanki var mı öyle bir durum :))
Burun deliklerini çekmeyeydin iyidi
bence biraz bakım yaparsan çok güzel olur
Kafası olmasa güzel kız aslında.
Ahaha kahkaha attım ya
2. resimdeki amaç ne
Uyuyomuş gibi çek panpa
@musluksuyu22 ahahahha aynen :D seksi görünme çabaları... bir de eksilemiş zeka :D
@musluksuyu222
Sen çirkinim nasıl dersin güzelsin fıstık gbisin
Mesaj at
özelden mesaj atabilirmisin rica etsem
Başlıca poz vermekten kaybediyorsun bence. -.-
Yüzünün değilde karakterinin güzel olmas igerek
2. resimde fevkalade olmuşsun :)
Dudakların yeter dadlu şey
Çevir kazı yanmasın kardeşş
2. resim beni benden aldı
Güzelsin ama sevgili bulmak şans
Sevgiliyi dusunme. bir özguveniniz olsun ya.
2. resimdeki amacı anlayamasamda yani idaresin.
çirkin değilsin, özgüven problemin var sadece.
qolyeni sevdim datlu qız
Böyle fotoğraf çekilme bence :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar