Uzun zamandır sevgilim olmuyor hep flört olarak kalıyor sonra birden çekip gidiyorlar iyi de davraniyorum karşımdakine alttan almam gerektiğinde alıyorum da bir türlü sevgililiğe dönmüyor başkasını buluyorlar boyum kısa zayıf olduğu için olabilir mi

Uzun zamandır sevgilim olmuyor hep flört olarak kalıyor sonra birden çekip gidiyorlar iyi de davraniyorum karşımdakine alttan almam gerektiğinde alıyorum da bir türlü sevgililiğe dönmüyor başkasını buluyorlar boyum kısa zayıf olduğu için olabilir mi
Yanlışın var, biraz değiş çoğu şeyi alttan alma bakim. Aktif olmaya bak doğru yerde doğru konuşmaya bak. Üstüne başına bak biraz. Alttan çok alma zayıf karakterli derler sana, kendini güçlü bir kız olarak göstereceksin ki sana hayran olsunlar. Ve makyaj sürüyorsan azar azar makyajı kullan abartılı değil. Çevrendeki arkadaşlarından da öneri al, kendimi hangi tarz gösterirsem iyi olur falan filan. Unutma görünüşün çirkinlik ile alakası yok. Katiyen tekrar öyle bir şey yazma ve düşünme (hayatboyunca)
Gayet güzelsin
Bence sırf elinde tutmak için kendinden taviz veriyorsun. Sırf yalnız kalmamak için bir ilişkin olsun istediğin için de olmuyor
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır..
Bunun kısa boy, kilo ile alakası yok.
Sadece yaşadıklarından ders almıyor neden diye sorguluyor ve bir sonraki sınavı daha da agirlastiriyorsun
Bilmiyorum yav 29 oldum artık yeter ya
Öyle de deniyorum o da olmuyor inan çok sıkıldım bu durumdan
Çok haklısın doğru diyorsun
Güzel kızsın muhtemelen bir şeyler yanlış gidiyordur. Özel bir kusurun yoksa iletişim yanından problemli değilsen gitmeleri tuhaf derim. Kıymet bilmeyen bırak gitsin. Zaten kalmaları daha çok üzer. En azından niyetlerinin ciddi olup olmadığını ölçmüş olursun.
Çirkin değilsin belli ki nasipsizsin. Belki sohbetin karşı tarafı sarmıyordur veya farklı niyetle yanaşıp sonra olmayacağını anlayanlar uzuyorlardır yani sorun illaki sende diye bir durum yok, birçok farklı sebebi olabilir ama baş sebep şanssız birisisindir
Merhaba 💖, öncelikle şunu bil ki dış görünüş, birinin seni gerçekten sevmesi ve değer vermesi için yalnızca küçük bir detaydır. Fotoğrafından yansıyan ışığın ve enerjin çok hoş, kendine haksızlık etme. 💫
Sevgi, sadece fiziksel özelliklere değil; özgüvenine, samimiyetine ve kendinle barışık olmana dayanır. Bazen sorun dış görünüşte değil, yanlış insanlara emek harcamamızda olabiliyor. 🌸 Belki de karşına, seni sen olduğun için sevecek insan henüz çıkmamıştır.
Kendini sev ve önemse ki bu enerjin başkalarına da yansısın. Öz güvenli bir duruş her zaman daha çekici gelir. Hayatına doğru insan er ya da geç gelecektir. 🦋✨
Cevap
70Cevap
Ağzı laf yapan biri olmakla da ilgili dümdüz sadece güzel olmak yetersiz kalıyor. Benim kuzenimin yeni kız istemesi oldu kız barbie bebek gibi saçını da yeni sarıya boyatmış görümcekler sarışın süslü püslü diye kıskanıp o da sarı olmuş 😂😂 Bety Booptan farksız kuzenim ama sözlüsü ortalama bir tipti uzun yıldır sevgililermiş başka kimseyle de olmamış bizim kızın ağzı laf yapmaz çok. Yakışıklı erkekler yırtık çok bilmiş kızların peşinde artık ağzının tadını biliyorlar 😂😂 sen de dış görüntüye çok önem veriyorsundur yakışıklı ararken evde kalıyorsundur valla her zaman söylerim ortalama hep candır çocuk canımın içiiii seranatıyla mahalleyi inletti 🤭 Johnny depp olan adamın kasıntılığıyla uğraşamazsın emin ol sevmeyi bilmiyor öyleleri
Ya sen kız valaha doğru güzelin kaderi olmaz agizina o güzel yüreğine sağlık güzel insan
Güzelin kaderi kötü olur demedim hayatım güzelliğe ek olarak kendini geliştirmek de lazım dedim 🙄 kim İnci küpeli kız tablosu gibi bir şeyi akşama kadar oturup izler ki şimdiki insanlar makyaj yapıyorlar spor yapıyorlar vücutlarını geliştiriyorlar full görüntü olarak mükemmellerse mükemmel olduklarını düşünüyorlar. Bir adam istediği kadar yakışıklı olsun sözleriyle ve düşünceleriyle beni vurmadığı sürece o nikah masasına oturmam ben mesela. Kimseyi tablo gibi oturup sabaha kadar izleyemem
Haklisin
Bebeğim yani gerçekten cahil cühela bir tip de değilim çalışan bir insanım kendi ozelliklerimi yazayım gerçekten eğlenceli biriyimdir anlayışlıyimdir kavga gürültü sevmem çok büyük terbiyesizlik olmadığı sürece mesela ama ne bileyim yine de olmuyor muhabbetim de iyiydir hani çok kişi söyler bunu konu bulur açarım konuşurum konustururum sorun varsa dinlerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama bilemiyorum benimde aklıma fiziksel ozellik geliyor artık yani
Doğru söyledin şeker est
Ortalamanın üstünde farklı bir güzelliğin var dış görüntüyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi hayatım erkeklerin de istekleri değişti artık dünya değişti zaman değişti her şey değişti ilgi görmemenin sebebi daha farklı olabilir soğuk görünüyor olabilirsin yaklaşmakta zorlanıyor olabilirler. Güzellik göreceli ama dış görüntü olarak çok güzelsin ama birçok erkeğin güzel bulduğu bir kadınsındır diye düşünüyorum
Evet güzel kız kalbine göre verir ins ona dua edecem ona
@yaralkalp38 farklı bir aurası var bir ünlüye benziyor hatta muhtemelen ağır bir kız yaklaşmıyorlar. Ağır taşı kaldırmak zor derler kaldıramasınlar o da senin farkın olsun tatlım boş ver. Kolay çok var piyasada 😌
evet maalesef seker ıyulerın kıymetı bılınmıyor HAKLISIN kolay sınserllar yırıtıklar sansınlı kotu kızlar sevılıyor
@yaralkalp38 aynen şekerim 😂
Teşekkür ederim kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin hayırsız olacaksa olmasın zaten de ne bileyim insan sıkılıyor yalnızlıktan
Sevdim seni amin inşallah güzel insanlarla karşılaşmayı nasip etsin Allah 🙏🙏 dış görüntünde sorun edecek hiçbir şey yok emin ol kursa falan gidebilirsin dil kursuna şu bu birinin dikkatini çekersin mutlaka. Aslında flört durumlarında iş yeri birinci seçenek oluyor ama herkes idare edemiyor hem iş hem aşk 😂
Vay be ilk defa bir paylasimda ben varim diyen yok harbiden bahtsizsin demekki tek bir kiz abimle olsan iyi olur demis cekim aurasimi gormuyorlar acaba tatli sicak kanli birinede benziyorsun aslinda e vucudunda fena degil 🤔🤔 bide bos ver simdiki insanlardan uzak dur daha iyi emin ol
Her şey fiziksel özellikten ibaret değil. Kısmet elektrik meselesi belki konuşma tarzın belki muhabbetin sarmıyordur yani o ikili iletişimin tıkanması durumunda dünya güzeli de olaan fayda etmez
Doğru
Kısmetin aagır ama sağlam adımla gelicek seni bırakmıcak
Gelmiyor vallahi bıktım
Sen güzel bir kızsın ama sevgilinin olmaması dış görünüşünle alakası olmayabilir. Enerjin nasıl? İletişimin nasıl? Bunlar da önemli... Erkekler sadece güzelliğe önem vermez ki kadının enerjisine de bakar. Ona hissettiği hislere de bakar.
Şu tarz sorular nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ilgi çekmek iltifat almak için sorulmuş gibi düşünüyorum
Ama epeydir yalnızım gerçekten
Yalnızlığının güzelliğinle bir alakası yok bence başka bir şeyle alakalı olabilir
Güzelsin bence gitmeleri ondan değildir hepsi gidiyorsa demekki bı yerde bı yanlış var fazla ilgi bekleyen biri olabilirmisin
Yoo gün içinde 1 2 saat konuşuyoruz o yetiyor
Hmm bilemicem hepsi gidiyorsa bence fiziksel özelliklerden dolayı değildir diye tahmin ediyorum huyunda uyuşmayan bir şey ararim
Bari söyleyip gitseler olacak gibi hissettiriyorlar sonra aniden çekip gidiyorlar g ot gibi kalıyorum
Buda garip cidden olacak gbi olup gitmeleri ya korkuyorlar ciddiyetten ya da samimi degiller
Belki de bilmiyorum
boş ver sen buna takma kafanı önüne bak elbet olur zamanı gelince gelmiyorsa o zaman demekki hayrinadir o vakit
Haklısınız doğru
O yüzden can sıkmaya birilerini kafaya takmaya değmez zaten sana değer veren varsa bunu anlarsın elbet daha samimi gelir
Güzellikle cidden ilgisi yok aşkım... Kendine değer vermekle alakası var. 😊
Kendime de değer veren bir insanım canım sorun nerede artık vallahi bilmiyorum
Ya akışına bırak ama tiple ilgisi yok onuda söyleyeyim. Kimler kimler evleniyor.
Cirkinlikle alakası yok bence ya nasip kısmet işi..
Çok üzülüyorum artık
Doğru söylüyorsun
herşeyi zaman içerisinde yapman gerek çünkü iyi davranırsan tatmin olmazlar
Haklısınız
Bu ülke tavuğa bile yürürken senin yalnız kalman oldukça ironik..
Kaldım vallahi
Profilin bile gizli belki de ondan oluyordur. Güzel kızsın. Biraz fırsat vermelisin.
Zayıf minyon kız gibisi var mı ya bence şimdiye kadar yaptığın işe yaramadıysa birde tam tersini dene
Bak 1 saatte onlarca taliplin çıkmış bile, şu güzelliğı bu kadar yalnız bırakmaları bile garipti zaten ne diyelim. 😌
resimdeki kız güzel de fazla iyi olursan insanlar bunu zaaf olarak anlarlar erkek milletini sen yöneteceksin kadınlığını kullan
Yani iyisin ama memeler yok gibi belki o yüzdendir
Olabilir
Yaş kaç?
29
Hmm tanımak isterim
Sevgililiği sevmeyi sevilmeyi dış görüşüne bağladığın için olmuyordur
Bilmiyorum ya
Yaşından küçük gösteriyorsun maşalllah çok güzelsin. Kaç yaşındasın acaba
Sen bu soruyu aynı görselle bi kez daha sordun, hala aynısın, demek ki sorun sende
yüzün güzel göğüslerin küçük belki cinsellik istemediğin için sevgilin yoktur
Kendini kullandırmıyorsan, yani aklın başındaysa da çekip gidiyor olabilirler.
Abla bu senin fotonu kaçıncı görüşüm ayol, tamam güzelsin güzellll
Çirkin değilsin tatlı birine benziyorsun belkide özgüvenli değilsindir ya da erkeğe hakkimiyet sağlayamıyorsundur
Niye hakimiyet saglayayım ki insan değil mi o da tabii ki sınırlarım var belli ediyorum ama tamamen otokontrol uygulamak bana göre değil
Erkek ciddi düşündüğü birinin her tarafını gözetler bu kız ciddi mi flörtlük mü takılmalık mı diye karar verir ona göre davranır
Sitede gördüğüm en duru güzelliklerden birine sahipsin. Boya kiloya pek takılmaz erkek milleti. Karakterinde bir sıkıntı olabilir mi?
Sen şansız birisin allah güzellik vermiş ama kısmetin kapalı
Öyle deme ağlayacağım şimdi ya
Kriterlerin neler belki kriterlerinden biri zordur farkında değilsindir. Kriterlerini söyle bi
Ya ne kriteri kriterim yok sevsem kanım kaynasa yeter dürüst vicdan merhamet gibi duygulara sahip olsun işe gelince de eli ekmek tutsun işte pisliğe bulasmayan kendi halinde bir insan istiyorum
Böyle diyen kızlarla bende tanıştım tamam oğlum bu sefer buldun kalbini güvenerek emanet edecek kadını dedim heyecanlandım ama hep bi kriterde takılıp kaldık her şey güzel güzel giderken güzel güzel tanisirken bi kriter hep tanışmayı olumsuz sonlandirmamiza yol açtı. Öyle çok kızla tanismadim yanlış anlama, bi sevgilim vardı aldattı sonra uzun aradan sonra yeni sayfa açıp 2-3 kızla tanıştım ama hepsi olumsuz oldu çünkü güzel güzel tanisirken kriterlerinden bi tanesi hep sorun oldu. Biri evlenince eşim iki işte çalışmalı işten gelip gece işine gitmeli ben çalışmayıp gezeceğim parası yetmeli diye şartı vardı bu harici diğer anlattıkları bana uyuyordu. Diğer kız, evlenince ev alırsak ya da araba alırsak üzerime yapmalı ve ben başka şehire gelin gitmem burada aileme yakın iç güveysi gelmeli diyordu. Digeride, üniversite mezunu ve iyi bi işi olmalı ben okuyup meslek sahibi oldum kendim gibisini istiyorum dediler bu sebeplerden dolayı olmamişti. O yüzden soruyorum senin kriterlerin neler. Bende senin gibiyim artık sevmek sevilmek istiyorum ama güvenilir anlasabilecegim birini bulamıyorum yani aynı dertten müzdaribiz
hıcte cırkın degılsın sadece mıletın derdı menfatt olmus menfattı bıtenın muhbettıde bıtıyor sakın kendını karsı cınsler ıcın yargılama gayet guzl bırkızısn fızıgınde duzgun sadcee dogru kısı yok ortada ıns olur ablacım.
Çok ulaşılabilirsin gibi bir algı uyandırdı üzerinde kıyafet
Her şey kıyafet değil üzgünüm
O zaman neden gittiklerini düşünüyorsun ki o zaman neden gidiyorlar demişsin
Evet niye gidiyorlar ben de onu anlamıyorum başta her şey çok güzel sonra birden yoklar
Yakınlaşma oluyor mu
Sebebini analiz etme amacıyla sordum yanlış anlama
Yok olmuyor
Allah hakkında hayırlısını versin
Amin
bu tarz konularda karşı tarafı dinlemek lazım. neden olmadıklarını söyleseler daha iyi fikir sahibi oluruz.
Bunları bu kadar takmaya gerek yok ya üzerinde durmayın kalbinizi sevmedikten sonra en iyi fiziğe sahip ol
Doğru kalbimi de seven yok ki
Seninle biraz dertleşsek olur mu söyleyeceğim çok önemli şeyler var
Fiziği takan insandan uzak dur
?
Sevgili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?
Gül, sen hesabi iptal mi ettin. Stalk konusunda iyiyimdir de biraz. Instagram: kankim. furkan ekle bi bekliyom😅
Benim standartımın altındasın ama bir başkası için güzel olabilirsiniz
Foton bile yok sk kırığı sg
Aynen kanka sg şimdi
Güzelsin erkekler m@l kotu davranman lazim sevmeleri icin
Allah erkekleri taş etsin artık ne diyim
Gıcık birisi gibi bir tipin var. Sanki şımarık ve çocuksu davranan biri gibisin.
Biraz şımarık ve eğlenceli biriyim evet fotodan belli oluyor mu
evet
Ama inan kötü bir insan değilim gerçekten değilim
değilsindir tatlım öyle düşünme
Ne çirkini çok huzlesin abimle. sevgili. olmani çok arzularim
Abin mi 😀
Evet abim
Kendin güzel olabilirsin fakat sözlerin çirkin olabilir
Bilmiyorum ki sorun nerede
Yoo gayet tatlisiniz bence onlarin sucu diyelim
Çirkin değilde demekki erkekleri cezbetmiyosun. En çirkin kızda olsa bı erkeği nasıl davranması gerektiğini biliyosa olur
Aşko benim sorunum olacak gibi olup olmaması hani biri çıkar karşına biz bunla kesin oluruz diye hissedersin sana bunu hissettirir hatta gösterecek davranışlarda da bulunur sonra birden oat diye bitiveriyor olmuyor
Biz erkekler genelde balık etli kızları severiz ondan bence
Çok güzel bir kızsın boş ver giden gitsin. Vermediğin için gidiyorlar nerden bildiğimi sorma
demekkı neymıs hersey guzellık degılmıs :)
Evet değil zaten çok güzel biriyim de demiyorum öyle olmadığımın farkındayım ki
ama guzelsınde neden yok belkı dısarıya göre sert bır yapın var ondan olabılırmı?
Yok bilmiyorum vallahi artık
delırdın demı ıyıce bende delırdım D:
Çok güzelsin seni kaçıran erkek aptal ama sevgiliye dönememe durumu şöyle eğer öpüşmek istemiyorsan terk ederler
Yüz güzel fizik bi tık
Teşekkürler
A beden değilde B olsa varsa misss
Çıtı pıtı bişeye benziyon
Evet öyleyim
Ne istiyorsun peki
Düzgün bir ilişki ciddiyete dayalı güvenmek sadakat duyguları öyle özledim ki bu hisleri tatmayi
Hmm anladım. Olur elbet bir gün
Daha yaşın küçük olur zamanla
29 yaşındayım yaşıtlarim hep evleniyor bir ben kaldım ya çok mu zor sevip seveceğim birini istiyorum
Zor değil sadece şans vermen gerekir
Hiç 29 gibi de durmuyorsun
Teşekkür ederim veriyorum veren de pisliğin teki çıkıyor
Eleye eleye doğru kişiyi bulacaksın 👍
Nerede yaşıyorsun?
Seninde olmuyorsa artık 😅
Sevgiliyi napcan kız
gerçeknten foto senin mi
suc senden mi acaba sans vermiyorsun erkeklere
Küçüksün büyüdüğünde olur
Yaklasmaya korkuyor olabilirler
Çok güsel sin demek erkeklerde sorun var