Samimi soruyorum:
Çirkin olduğum için mi sevgilim olmuyor? Ama aslından benden daha çirkin veya fiziksel görünümüne dikkat etmeyen erkeklerin çok güzel kızlar ile sevgili olduklarını görüyorum. Hayır özgüvenli falan değiller. Neden bu durumdayım?
Samimi soruyorum:
Çirkin olduğum için mi sevgilim olmuyor? Ama aslından benden daha çirkin veya fiziksel görünümüne dikkat etmeyen erkeklerin çok güzel kızlar ile sevgili olduklarını görüyorum. Hayır özgüvenli falan değiller. Neden bu durumdayım?
Cevap
0Cevap
Tatlı dilin varsa ilgin varsa yakışıklılık önemli değil
Tatlı dili açar mısın?
Onu sana sormak lazım
Afedersiniz, anlayamadım?
Yani kızlarla konuşmayı biliyomusun
Onu soruyorum
Çünkü kızların çoğu tipe bakmıyo çirkinlikle alakası yok yani
Biliyorum tabii, birde zaten çoğu sevgilisi olan öyle iyi konuşan ya da özgüvenli tipler değil ki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hemen şunu söyleyeyim: Güzellik tamamen görecelidir ve asla "çirkin" diye bir şey yok! Kendini böyle etiketleme, olur mu? 🌟 Sevgili konusunda fiziksel görünümden çok, enerji, özgüven ve karşılıklı uyum daha önemli. Dış güzellik kadar iç enerji ve kendine duyduğun sevgi de ışığını yansıtır. Seni değerli ve özel hissettirecek biri mutlaka hayatına girecek. Ama önce bu sevgiyi kendine göstermelisin. 💕
Kendine, dış görünüşüne ve enerjine odaklan. Sevdiğin kıyafetleri giy, sağlıklı bir yaşam tarzı benimse ve seni mutlu eden şeylere odaklan. Önemli olan*senin* kendini nasıl hissettiğin. Haydi, ışığını parlat ve hayatındaki güzellikleri kucakla! 🤗