Cidden amacı nedir cok merak ediyorum ama kınamayın ilk önce olur mu kendi kendime yiyip bitiriyorum?

İlk önce 5 yıldır içten içe kavuşmadığım biri var arada konuşurduk ama bilmezdi sonra Aralık ayında çok samimi bir şekilde konuşmaya başladık nasip mi desem ve adı aşk kavuşamamak gururuma yenik düştüm fazla samimi olmazdım kişiliğim bu olur mu bizden derdi olur derdim ne olursa olsun tanımak lazım sonuçta deve güreşi vardı devesi var buluştuk orada ilk gitmiştim fotoğraf falan çekildik o derece yani yakışıyoruz da yani öyle diyim sonra bir gördüm ki kızın hesabından sevgilisi kızda isim vermek istemiyorum düşmanım tanıdığım birisi ama sevmem çevremdeki herkeste o kızdan uzak dur der dengim birisi değil ama hemcinsim kötülemek istemem ama cirkininde çirkini kişiliği yok adı çıkmış birisi benim kişiliğim de var kendime de bakıyorum şimdi diceksin sevgilisi olan biriyle ne olursa olsun konuşmuşsun senin mi kişiliğin var mı artık hani hem kavuşmak istediğim için hem de zamanında o kız yapmayacağım şeyi kondurdu öyle olmaz böyle olur hesabı yaptım bide 2 martta o kişi buluşalım dedi bende dedim herhalde olucak artık kahvaltıya gitmiştik hesabımı ödeticek oldum ödetmedi sigaram varken haberim yok sigaramı almış ve orta da hiç birsey yokken anlımdan öptü gözleri doldu kavuşmak istiyorum bende dedi sabret dedi hayallerimi süslüyorsun dedi annesi bile biliyormuş tam istediğim gibi biri giyimi kuşamı biliyor sana da yakışıyor demiş 1 hafta sonra Bi daha buluştuk kendisi istedi fotoğraf falan çekildik hatıra kalsın dedi herseyi düzene koyucam dedi sonra iletişim bitti kız hala hayatında bana böyle davranıyor ama dışarıdan bakıldığında sosyal medyalarinda hiç bir şekilde o kızla fotoğrafı yok sanırsınız sevgilisi yok arkadaşlarım diyor ki o kızı kullanıyordur kaç yıldı beklemişsin olursunuz elbet diyorlar giyimi bilen birisi normal şekilde bakıldığında yanına yakışan birisi ister bu zamana kadar sevgilim dahi olmadı normal erkek arkadaşım elbet var olduğum yer küçük adım duyulmasın diye kız erkek karışık hep beraber otururuz Cafe de vs. Beklediğim var çünkü canım o kadar çok yanıyor ki ama onunla ayrılmış da değil arada durum atarım mesela kalp atar emoji atar hiç bir yerden engellemedi sizce amacı nedir yani vazmıgeçmeliyim beklemeliyim arkadaşlarım da çok yakışıyorsunuz dedikleri zaman oturup ağlıyorum cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var kızda gurursuz gittim en sonda söyledim bak benimle konuşmuyor aldatılmış oluyor düşmüyor yakasından ben şahsen böyle birsey yaşasam anında ayrılım kızın yüzüne söylemiş sana karşı hissim yok hatalarından dolayı kız demiş ben herseyi yoluna koyucam vs
Cidden amacı nedir cok merak ediyorum ama kınamayın ilk önce olur mu kendi kendime yiyip bitiriyorum?