Evcil Hayvanlar Bundan beslemeyi düşünüyorum nasıl sizce? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yavru dönemini bekliyorum ufak almak için Güncellemeler+1 yıl Güncell Bundan beslemeyi düşünüyorum nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben rakun seviyorum 1 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu neee 😂Tatlıymış 1 5 Yorumla Ghenna +1 yıl Ferret diğer adıyla gelincik 😂 Yorumla axiakrep +1 yıl kanka gelincik evcilleşmiyor ama Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Tatlı ama sinsi gibi de tehlikeliye benziyo Yorumla Ghenna +1 yıl Yavrudan beslersen kediden evcil oluyo topla falan oynuyolar Yorumla Ghenna +1 yıl Yok bebek gibi oluyolar Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sincap ne oldu 1 30 Yorumla Ghenna +1 yıl Onu kuzenim çok istedi ona hediye ettim şimdi biraz daha değişik canlılar beslemek istiyorum önce ferret sonra bulması zor ama çöl tilkisi istiyorum Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😊😊 ilginç birisin bu konuda. Sincapla aranda bağ olmamış miydi ya. Nasıl verebildin Yorumla Ghenna +1 yıl Artık çağırınca gelmeye başlamıştı 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Evet onu okumuştum bı paylasiminda nasıl gönderdin valla, şaşırdım 😊 çöl tilkisiguzel fikir bu arada Yorumla Ghenna +1 yıl Ah daha neler istiyorum da gece hayvanat bahçesine dalmam lazım 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂baya meraklisin Çiftlik kur kendine Yorumla Ghenna +1 yıl Hayvanları bulamıyorum çok zorlanıyorum nadir hayvanlar istediklerim 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Farkındayım. yine iyi bile buluyorsun bence. Sincap bende istiyorum bana yardımcı olacaktın ama bayafir karışık durumlar yaşadığım icin başka bahara kaldi Yorumla Ghenna +1 yıl Yardımcı olurum ya sorun değil buluruz bakim ben çöl tilkisi nasıl bulcam daha uçan sincap var sırada yolum uzun Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂sen ilginç hayvanlar çiftliği kur kendine Yorumla Ghenna +1 yıl Öyle her istediğim hayvanı bulabilsem neler besliycem de 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Bulursun sen😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Kaçakçı buldum işte ondan alıyom nadirleri şimdi telefon işine de girmiş hep hayvan alma gel telefon da veriyim diyo 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂kaçakçı mi buldun. El kol uzun Yorumla Ghenna +1 yıl Tabi ya yoksa nerden bulcam bunları 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Veterinere gidiyorum götürdüğüm hayvanları görünce şaşırıyo adam 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂 bigun sana isim düşecek gibi bu konuda Yorumla Ghenna +1 yıl Sincap için mi 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Evet sincap için 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Yazın almanı tavsiye ediyorum kışın çok zor ölüyorlar sıcak tutamıyorsun hemen hasta oluyor Yorumla Ghenna +1 yıl Ya da evcil büyük alcan 1 yaşında falan rahat ediceksin Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Öyle mi. Bakımı zor yani Yorumla Ghenna +1 yıl Şöyle yavru kışın zor sürekli üşüyor ve ısıtamıyorsun Yorumla Ghenna +1 yıl Sütü sen içirirken şırıngayla fazla verirsen soluk borusuna kaçıp ağzından burnundan süt gelip tıkanma sorunu vs oluyor Yorumla Ghenna +1 yıl Yani küçük değil de 1 yaşında falan almak çok daha iyi Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl O zmn büyük almalı. 😂 Ya da hiç bulaşmayım Yorumla Ghenna +1 yıl Evet korkutucu 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Şimdi bunu alcam işte tavukla besliycem evde 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂niye tavukla Yorumla Ghenna +1 yıl Et yiyo bu masraflı Yorumla
maigece Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Çok güzelmiş ne bu 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Ferret bu bir diğer adıyla gelincik 😂 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bune kank 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Ferret harika bi canlı kedi köpek gibi dışarda gezdirebiliyorsun Yorumla
Gloriedemon Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Nerden bulacaksın? 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Buldum bile yavrusunu bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben rakun seviyorum
Bu neee 😂
Tatlıymış
Ferret diğer adıyla gelincik 😂
kanka gelincik evcilleşmiyor ama
Tatlı ama sinsi gibi de tehlikeliye benziyo
Yavrudan beslersen kediden evcil oluyo topla falan oynuyolar
Yok bebek gibi oluyolar
Sincap ne oldu
Onu kuzenim çok istedi ona hediye ettim şimdi biraz daha değişik canlılar beslemek istiyorum önce ferret sonra bulması zor ama çöl tilkisi istiyorum
😊😊 ilginç birisin bu konuda. Sincapla aranda bağ olmamış miydi ya. Nasıl verebildin
Artık çağırınca gelmeye başlamıştı 😂
Evet onu okumuştum bı paylasiminda nasıl gönderdin valla, şaşırdım 😊 çöl tilkisiguzel fikir bu arada
Ah daha neler istiyorum da gece hayvanat bahçesine dalmam lazım 😂
😂😂baya meraklisin Çiftlik kur kendine
Hayvanları bulamıyorum çok zorlanıyorum nadir hayvanlar istediklerim 😂
Farkındayım. yine iyi bile buluyorsun bence. Sincap bende istiyorum bana yardımcı olacaktın ama bayafir karışık durumlar yaşadığım icin başka bahara kaldi
Yardımcı olurum ya sorun değil buluruz bakim ben çöl tilkisi nasıl bulcam daha uçan sincap var sırada yolum uzun
😂sen ilginç hayvanlar çiftliği kur kendine
Öyle her istediğim hayvanı bulabilsem neler besliycem de 😂
Bulursun sen😂
Kaçakçı buldum işte ondan alıyom nadirleri şimdi telefon işine de girmiş hep hayvan alma gel telefon da veriyim diyo 😂
😂😂kaçakçı mi buldun. El kol uzun
Tabi ya yoksa nerden bulcam bunları 😂
Veterinere gidiyorum götürdüğüm hayvanları görünce şaşırıyo adam 😂
😂😂 bigun sana isim düşecek gibi bu konuda
Sincap için mi 😂
Evet sincap için 😂
Yazın almanı tavsiye ediyorum kışın çok zor ölüyorlar sıcak tutamıyorsun hemen hasta oluyor
Ya da evcil büyük alcan 1 yaşında falan rahat ediceksin
Öyle mi. Bakımı zor yani
Şöyle yavru kışın zor sürekli üşüyor ve ısıtamıyorsun
Sütü sen içirirken şırıngayla fazla verirsen soluk borusuna kaçıp ağzından burnundan süt gelip tıkanma sorunu vs oluyor
Yani küçük değil de 1 yaşında falan almak çok daha iyi
O zmn büyük almalı. 😂 Ya da hiç bulaşmayım
Evet korkutucu 😂
Şimdi bunu alcam işte tavukla besliycem evde 😂
😂😂niye tavukla
Et yiyo bu masraflı
Çok güzelmiş ne bu
Ferret bu bir diğer adıyla gelincik 😂
bune kank
Ferret harika bi canlı kedi köpek gibi dışarda gezdirebiliyorsun
Nerden bulacaksın?
Buldum bile yavrusunu bekliyorum