hiçbir koşulda boğazımdan geçmiyor. lif almak zorunda kalırsam tüketiyorum. yoğurtla olmuyor çünkü boğazımda kalıyor. sıcak sütü paylaştığın fotoğrafın üzerine döküyorum. bir de üzerine bal, pekmez tahin falan da döküyorum. böyle daha güzel oluyor.
yaz, sana bir tarif; öncelikle yulafımızın üstüne süt ve çilek reçeli döküp bekletiyoruz. Yulaf süt ve çilek reçelini emerken, fıstık fındık badem antep fıstığı vs gibi kuru yemişlerimizi dövüyoruz. Kuru incir, çilek, kuru üzüm, kayısı, muz, küçük küçük doğrayıp, kuru yemişlerle beraber, yulafımızın içine atıp bir güzel karıştırıyoruz. 10 dakika kadar bekletiyoruz. Servise hazırdır. Afiyet olsun 😌😅👌
Yulafı sevmiyorum at yemi gibi bişey tadı tuzu yok. Zaten iştah kapatıp tok tutuyor. Kilo almaya çalıştığım için tüketmiyorum. Belki haftada 1 smoothie yaparken ekliyorum
Exta olarak icine protein tozu ilave ediyorum biraz su vs sonra tuketiyorum. Ama sana tavsiyem once yulafi un yapip sonra meyve vs ekleyip tekrar cirpman. Daha guzel ufalandigini goruceksin.
Sonra seyde yapailirsin. Un haline getirip. Yumurtayla cirpip kahvaltida tuketebilirsin. . kendi damak zevkine gore dene bisey kaybetmezsin. Olmadi begenmezsen cope atarsin. Denemekten zarar gelmez 😊