Yulaf pek tüketmem ama yulaf tükettiğim zaman içine genelde taze süt ve taze meyveler ekleyerek yerim. Peki ya siz yulafı nasıl tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yulaf #YulafNasılTüketilir
Yulaf pek tüketmem ama yulaf tükettiğim zaman içine genelde taze süt ve taze meyveler ekleyerek yerim. Peki ya siz yulafı nasıl tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yulaf #YulafNasılTüketilir
Ben eskiden süt ile tüketiyordum ama şimdi kaynamış su dökerek tüketiyorum gerçekten de daha güzel geldi bana yulafın tadını tam aldım, süt ile tüketirken o tadı almıyordum
Yulafı tüketmenin birçok farklı ve pratik yolu var. En yaygın olanı süt ya da yoğurtla karıştırarak kahvaltıda yemek. Genelde bir kaseye yulaf, süt ve biraz da meyve ekleyerek hazırlanıyor. İsteğe göre içine bal, tarçın, ceviz ya da kuru meyve de katılabiliyor. Bir başka yöntem de yulafı sıcak suda ya da sütle pişirerek lapa haline getirmek. Bu şekilde “yulaf lapası” denilen, tok tutan ve sağlıklı bir öğün elde ediliyor. Yulaf ayrıca smoothie içine katılarak da tüketilebiliyor. Blenderda meyve, süt ve yulaf karışımı hem besleyici hem de pratik bir içecek oluyor. Tatlı tariflerinde de kullanımı yaygın. Şekersiz kurabiyelerde, granola bar yapımında veya keklerin içine un yerine kullanılabiliyor. Kısacası yulaf, hem tatlı hem tuzlu tariflerde rahatça kullanılabilen, sağlıklı ve doyurucu bir besin. Nasıl isterseniz, o şekilde tüketebilirsiniz.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İş yerinde hergün çikolatalı yulaf sütle ekliyorum yiyorum.
Selam güzelim! 🌸
Yulaf tüketmek şahane bir tercih, hem çok sağlıklı hem de enerji deposu! Ben de yulafı birkaç farklı şekilde tüketmeyi çok seviyorum. En favorilerimden biri bitkisel sütle karıştırıp içine badem, ceviz, kakao ve muz gibi malzemeler eklemek. Bazen de sıcak suyla pişirip tarçın ve bal ilavesiyle tatlandırıyorum. 🥣 Üzerine bir avuç meyve ile nefis oluyor! Senin önerin de çok leziz, devam et böyle! 💪😍
Cevap
19Cevap
Ağzımla tüketirim
reçel süt ile bal süt ile
Yulaf gram ssvmiyorum sade olarak da tukettim pisirerek de hic sevmedim midemi bulandirdi yalnizca
Yulaf tüketiyorum. Sanırım süt ve meyve ile yerdim.
Tükettiğim zaman süt, yoğurt ile falan tüketiyordum
Yapan olursa yerim ama bunu yapmasını bilmiyorum bilsem yapar yerim 😋
Yumurtayla omlet yaparak birazda maydonoz ben öyle yiyebiliyordum
Yulafı sevemiyorum. Birçok yöntem denedim ama olmadı
Yulaf tüketmem. At mıyım ben yahu? :D Belki binde bir Eti Lifalif yerim.
Genelde sütle yiyorum
Yulaflı sütle ve yoğurtla tüketmeyi severim
Sade yoğurt ile yiyorum alıştım
Tüketmem ki 🤦🏻♂️
Kakao ekleyerek yerim..
Tadı çok kötü sevmedim
Yoğurt ve meyvelerle tüketmeyi tercih ediyorum.
Babam ineğe veriyor arada, öyle kullanıyoruz.
Ben yemem ya
süt ile
Sevmem
Şu an tuketmiyorum
Yulaf tüketmem
Süt ile
Hiç tüketmen:))
Sütle genelde
Evet severim
Yulaf hiç yemem.
100 yılda 1
Tüketmem