LÜTFDN OKUYUN
Annem benim çok zayıf olduğumu düşündüğü için artık bazı ana yemekleri bile yapmamaya başladı bunların besindegeri yok hiç bir erki oluşturmaz doyurucu değil falan diye o kadar yani ama ben ne yapmalıyım da anneme yiyormuş gibi görüp aslında yemiyim hem obez de olmam kilo almam falan lütfen yaşımı boyumu kilomu sormayın sadece taktik verin lütfen yardımcı olmaya çalışın annemle konuşmamı da tavsiye etmeyin çok denedim olmuyor bide mesela hiç kilo aldırmayan marketten abur cubur atıştırmalık ne olabilir söyler misiniz çok teşekkürler şimdiden yardım etmeye çalıştığınız için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bulmuşsun fırsatı sevdiğin yemekleri yaptır işte kalorisi yüksekmiş daha fazla kilo aldırıyormuş de
Haklı olabilirsin fakat annem de medeni modern bir insan ve İnterneti kullanmayı biliyor yani hangi yiyeceklerin kilo yapıp yapmadığını anlar ben zaten öğünlerimi yiyorum ama sürekli çok büyük porsiyonlar koyuyor ve kilo aldıran şeyler seçmeye çalışıyor illa ekmek de yememi istiyor yemeklerin yanında ve hep atıştırmalık (ara öğün) sokmaya çalışıyor ben ne yapmalıyım da hani yani kandırayımmı nasıl
Annemle bu durumu konuşmayı denemelisin.
bir sor bakalim nede nyapiyor
Anne işte kiymetini bil
Yemek istemiyorum de
Olmuyor o noktayı annem geçti
yemezsen yeme tabi