Aşk İlişkileri Hayatınızın aşkıyla nerede ve nasıl karşılaşacağınızı söyleyelim mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor @вуηαяcσѕ lovem ile söyleyelim mi? Bu sefer laneti kırıp sizi aşkınıza kavuşturacağız🙄 Güncellemeler+1 yıl İyi gecelerr ben geldim. Unuttum sandınız değil mi sizi unutmadım. Narcos beyi ikna edebilirsem geleceğiz 😄 Hayatınızın aşkıyla nerede ve nasıl karşılaşacağınızı söyleyelim mi? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hadi söyleyin ne olur söyleyin lütfen ne olur lütfen lütfen 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Söyleyin bakalım, destekli sallayın ama.. 😂😅😅 1 0 Yorumla
SadDarko Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. maalesef hayatımın aşkında kibar bir red yedim ve üstüne arkadaşız ve hiç konuşmuyoruz:) keşke sert reddetseydi nefret ederdim 0 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Ben karşılaştım ve nişanlandım ama tahmin et bakalım nasıl oldu 😀 0 0 Yorumla
Yasmine_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl E hadi bakalım hodri meydan. Mars'tan mı yoksa Venüs'ten mi? 0 0 Yorumla
BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kız o kaç yaşında sen kaç yaşındasın ne aşkı aboo hashjs Söyle bakalımm 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. biraz üsturuplu sallayın lütfen hep karavana atıyorsunuz 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Haydi söyleyin bakalım 0 0 Yorumla
agaRIOmee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hadi bakkem bul meraktan catlattin gızz😂 0 1 Yorumla agaRIOmee +1 yıl Ama sende bı bulamadin ya senimi beklicez sabaha gadar Elly😂 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Şöyle de oraya gitmiyim 😂 aşk bela oluyo insana 0 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Haydi haydi söyleyin banada jsjs 0 0 Yorumla
Güzel1ilişkiler Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Evet dinlerim merakt ettim simdi 😴😴 0 1 Yorumla Güzel1ilişkiler +1 yıl Ne oldu fişininizmi çekildi Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım. 0 0 Yorumla
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım bı o kalmıştı 😂😂😂 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle hadi yeminle gidecem oraya 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyleme 😂 Aşk maşk istemiyorum lanet gelsin bana 0 0 Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl Kanka söylede hemen kaçam ordan 😂😂😂 0 0 Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Kesinlikle kütüphane 😊 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gönder gelsin 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım? 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyleyin 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerek yok. 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olurr 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Ahahahhaha buyrunuz 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur söyle🎈 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hadi söyleyin ne olur söyleyin lütfen ne olur lütfen lütfen
Söyleyin bakalım, destekli sallayın ama.. 😂😅😅
maalesef hayatımın aşkında kibar bir red yedim ve üstüne arkadaşız ve hiç konuşmuyoruz:) keşke sert reddetseydi nefret ederdim
Ben karşılaştım ve nişanlandım ama tahmin et bakalım nasıl oldu 😀
E hadi bakalım hodri meydan. Mars'tan mı yoksa Venüs'ten mi?
Kız o kaç yaşında sen kaç yaşındasın ne aşkı aboo hashjs
Söyle bakalımm
biraz üsturuplu sallayın lütfen hep karavana atıyorsunuz
Haydi söyleyin bakalım
Kesin karşılaşmıycam 😂
Zamanını da söyleyin 😂
Hadi bakkem bul meraktan catlattin gızz😂
Ama sende bı bulamadin ya senimi beklicez sabaha gadar Elly😂
Şöyle de oraya gitmiyim 😂 aşk bela oluyo insana
Haydi haydi söyleyin banada jsjs
Söyleyin bakalım gardaşlar 😃
Söyle söyle