Aşk İlişkileri Hayatınızın aşkıyla nerede karşılaşacağınızı bilmek ister misiniz? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ben söylicem bedavaya hadi yine iyisiniz Güncellemeler+1 yıl accik daha gelin sonra da uyuyim Hayatınızın aşkıyla nerede karşılaşacağınızı bilmek ister misiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hangi evrende karşılaşacağımı söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. benim umdum bitti o konuda 0 1 Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Umudum *
GERBOUSA Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bu dünyada ama neresinde? 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl irak Yorumla GERBOUSA +1 yıl Bağdat 😂 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 😄 söyle bakalım mekanı merak ettim 0 5 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl barda Yorumla benhatıra +1 yıl Bardaki kızdan hayır gelirmi da 😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl gelir gelir hanim hanimcik Yorumla benhatıra +1 yıl Başlamadan biter 😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl kiyfin bilirr Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allahu Teala cevap verecek diye algıladım. 0 3 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ohooo agiz tadiyla tahmin de yaptirmiyolar Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Cevap ver madem. Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl yeğeninin 23 Nisan gösterisinde o da bi cocugun teyzesiymis Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Normal bir yer olsun 😄 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl o zaman feysbuuuk Yorumla primadonna_girl +1 yıl Nayır nolamazz sjfdk Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İsterdim ya keşke bilsem 0 5 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl valeymis seninki arabani cekerken karsilascan Yorumla aichaa +1 yıl Arabam mı var benim aw skfjf Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl olacak sorgulama senb Yorumla aichaa +1 yıl Senin küre çatlak Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl bu ekonomide yenisini alamiyom ya idare edin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle lütfen içinden ilk geçeni 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Recep ivedik 7ye gitceksin sinemada orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah korusun 😱 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben o sorunun cevabını buldum 🥰 0 23 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl o degil hayatinin aski bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaa tamam işte buldum karşılaştim Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ins ayrilirsiniz bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha 3 yaşında havluya sarıp verdiler Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl aaaa özür o zaman bebişin mi vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil bilmeden söyledin. Hayatımın aşkını asansör kapısında gördüm ❤️ Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Mutluluklar 🥺❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah sende bulursun böyle bir aşk Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl zor ama teşeke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye zor Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bu karamsarlık ya Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl karamsarlık değil gerçeklernerde mal var onu seçerim dndndn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya hayat bir tecrübe ben evlenene kadar neler gördüm bı bilsen Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl naaaaassiiippp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle , kültürüne uygun biri olursa süper olur. Ama yaşın doğruysa daha çok erken Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl doğru doğru küçüğüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha kim bilir ne öküzler eleyeceksin Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl shshsndnsn yok bana yeto tekte bulayim artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha dur daha neler görürsün doğruyu bulmak için en az 20 25 kişi görürsün emin ol , bazıları ile çıkarsın diğerleri ile aman aman der kaçarsın Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl sag ol icim ferahladi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🥰🥰🥰 umarım iyiler denk gelir Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl De de 0 3 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl askimsu yasiyon mu sen Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yaşamak nefes almaksa eğer ızdırap dolu canım demek ki yaşıyormuş Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl vah vah koy bi kadeh Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok sağ ol ya 😀 0 10 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl seninki kasiyer bimde Yorumla AlpayG +1 yıl Deme ya öyle geri al eski bimciyim ben 😀😀 hâlâ gider gelir otururum oralarda 😀 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl of ya cok iyiyim Yorumla AlpayG +1 yıl Bir de isim versene bana la 😀😀 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Ayşe Yorumla AlpayG +1 yıl Laaa 😀😀 gittiğim mağazada Ayşe de var valla Tövbe ya Rabbi Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl devami icin 100 tiel atesle Yorumla AlpayG +1 yıl Hele dur ya 😀😀 ama cidden tutturdun la bunların hepsi mevcut Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ya ben markayim iste Yorumla AlpayG +1 yıl Hele bir şeyler daha de la bana 😀😀 Yorumla
Rasyonelbirbey Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bi sor karşılaşmak ister misin diye önce : ) 0 7 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl istersin Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Aşk çok samimi gelmiyor Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ne vereyim abime Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Ne var sende😅 Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Sar bi tane Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl kurabiye var simit var Yorumla Rasyonelbirbey +1 yıl Bu saate taze simitin kaldı mı ya Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Buyur söyle 😇 0 0 Yorumla
Gunaydin003 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Karşılaştım 0 0 Yorumla
moongirlll55 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Nerdeee 0 10 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl otostop cekerken seni arabasına alacak Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Oha ben hiç otostop çekmem ki ulan hayat yine olmadı Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl cekeceksim Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Nereye giderken? Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl yozgata Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yozgatta tanıdığımda yok cidden ilginç hadi bakalım Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl karaman olarak değiştireyim mi Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ordada yok sadece kahramanmaraşta var ama o bitti olmaz bir şey artık Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl dilim surctu orasını dicektim Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ya git deli wfgjhghfjx Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yokki 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl evet seninki ölmüş Cevap sahibi +1 yıl ülüölü ölü
Sefo321 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şöyle 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl şöyyyylleee Yorumla Sefo321 +1 yıl Soyleme Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl 😭😭😭 Yorumla Sefo321 +1 yıl 😘😘😘 Yorumla
Aliceylans Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl burada mı? 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl evet adminlerden biri senin askin hadi ho Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayır kanka 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ya noluuuuuurrrr noluuuuurrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hangi evrende karşılaşacağımı söyleyebilirsin
benim umdum bitti o konuda
Umudum *
Bu dünyada ama neresinde?
irak
Bağdat 😂
😄 söyle bakalım mekanı merak ettim
barda
Bardaki kızdan hayır gelirmi da 😄
gelir gelir hanim hanimcik
Başlamadan biter 😄
kiyfin bilirr
Allahu Teala cevap verecek diye algıladım.
ohooo agiz tadiyla tahmin de yaptirmiyolar
Cevap ver madem.
yeğeninin 23 Nisan gösterisinde o da bi cocugun teyzesiymis
Normal bir yer olsun 😄
o zaman feysbuuuk
Nayır nolamazz sjfdk
İsterdim ya keşke bilsem
valeymis seninki arabani cekerken karsilascan
Arabam mı var benim aw skfjf
olacak sorgulama senb
Senin küre çatlak
bu ekonomide yenisini alamiyom ya idare edin
Olur söyleyin 😄
Söyle lütfen içinden ilk geçeni
Recep ivedik 7ye gitceksin sinemada orada
Allah korusun 😱
Ben o sorunun cevabını buldum 🥰
o degil hayatinin aski bb
Yaaaa tamam işte buldum karşılaştim
ins ayrilirsiniz bb
Daha 3 yaşında havluya sarıp verdiler
aaaa özür o zaman bebişin mi vardı
Önemli değil bilmeden söyledin. Hayatımın aşkını asansör kapısında gördüm ❤️
Mutluluklar 🥺❤️
İnşallah sende bulursun böyle bir aşk
zor ama teşeke
Niye zor
öyle
Ne bu karamsarlık ya
karamsarlık değil gerçekler
nerde mal var onu seçerim dndndn
Ya hayat bir tecrübe ben evlenene kadar neler gördüm bı bilsen
naaaaassiiippp
Aynen öyle , kültürüne uygun biri olursa süper olur. Ama yaşın doğruysa daha çok erken
doğru doğru küçüğüm
Daha kim bilir ne öküzler eleyeceksin
shshsndnsn yok bana yeto tekte bulayim artık
Daha dur daha neler görürsün doğruyu bulmak için en az 20 25 kişi görürsün emin ol , bazıları ile çıkarsın diğerleri ile aman aman der kaçarsın
sag ol icim ferahladi
🥰🥰🥰🥰 umarım iyiler denk gelir
😌😌😌
De de
askimsu yasiyon mu sen
Yaşamak nefes almaksa eğer ızdırap dolu canım demek ki yaşıyormuş
vah vah koy bi kadeh
Çok sağ ol ya 😀
seninki kasiyer bimde
Deme ya öyle geri al eski bimciyim ben 😀😀 hâlâ gider gelir otururum oralarda 😀
of ya cok iyiyim
Bir de isim versene bana la 😀😀
Ayşe
Laaa 😀😀 gittiğim mağazada Ayşe de var valla
Tövbe ya Rabbi
devami icin 100 tiel atesle
Hele dur ya 😀😀 ama cidden tutturdun la bunların hepsi mevcut
ya ben markayim iste
Hele bir şeyler daha de la bana 😀😀
Bi sor karşılaşmak ister misin diye önce : )
istersin
Aşk çok samimi gelmiyor
ne vereyim abime
Ne var sende😅
Sar bi tane
kurabiye var simit var
Bu saate taze simitin kaldı mı ya
Buyur söyle 😇
Karşılaştım
Söyle
Olur
Nerdeee