Hadi söyle çok merak ettim nasıl bir cevap alacağımı
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bisiklet suruyorsunuz kırmızı ısktasınız sızde dıger araclarla beraber beklerken yanınıza soforu cok tatlı bır kız olan subaru wrx yanasıyor kapışalımmı bebek diyerek size vs teklıfı yapıyor , sizde ona ''aşk bir baldır lokma gibi şerbete daldır beni daldır ''.. diyorsunuz. O da yarışı boş ver deyip anahtarı uzatıyor oyle tanısıyorsunuz
Siz vitrinde elbise bakıyorsunuz , o kokoreccıden cıkmıs dişini kürdanla karıstırırken size çarpıyor , önüne baksana ayı diyorsun sonra tanısıyorsunuz.
kütüphane de huşu içinde kitap okurken , karsı masada çatır cutur cıps yıyıp bıttıkten sonra paketını sap dıyıp patlatan bırı cıkıyor karsına.. ayy ne pislik adammış bu bee derken bu çocugu arkadan tokatlayan bır cıvanmert yakısıklı gelıyor bunu tutup senden ozur dıletıyor oyle tanısıyorsunuz ( Bu kişi biraz dalavereceı ama 😂 senı etkılemek ıcın o dovdugu kısıde arkadası ama sen bılmıyorsun )
deniz kenarında ayaklarınızı sıvamıs gezınıyorsunuz , o arada o da kendını kumsalda kuma gommus kendınce guneslenıyor.. sız gormeyıp buna vırckk dıye basıyorsunuz. ay bu ne bee derken kumun altında 2 metrelık dalyan gıbı gunes saclı okyanus gozlu bır delıkanlı gogsume bastın kızım onune baksana kalbım acıyor dıye ortaya cıkıyor. sızde isterseniz benim kalbimi alabilirsiniz diyorsunuz öyle yanii
gecenın bır vaktı ıkınızde aynı taksıyı cevırıyorsunuz cok zıt yonlere gıdeceksınız , taksıcı dıyorkı anca bırınızı goturebılırım. Sızde plan yapıp taksıcıyı bayılıtp arka koltuga atıyorsunuz. Once onu eve bırakırken dıyorsun kı bana suc ortagı lazım degıl , gonul ortag lazım. O da sana telefonunu verıyor. Sonrası sen nasıl eve gıdıyorsun onu bende bılmıyorum sjsjsjskl
Yılbaşı gecesi taksim de geziyorsun , o sırada güzel bir bayan ilişiyor gözüne , Sende onceden tecrubelısın uyarma geregı duyuyorsun bu saatlerde burada tek gezmeyın tekın degıl tacıze ugrayabılırsınız falan dıye. O da hımm teskkur ederım dıyor. O ara bır telsız sesı duyuluyor , amirim asayıs berkemal 😂 kadın sivil polismiş zaten ordan yuruyorsunuz
apartmanın altından yuruyorsunuz o sırada ust katlardan bırı yola su dokuyor o da sıze gelıyor. Sızınde cok onemlı ıs gorusmenız var. Cok sınırlenıyorsunuz ve karakolluk oluyorsunuz. Oradan aşk doguyor
Burada tanısacaksın ama her zaman klişe olan once kavga sonra tanısma evresı sızdede olacak. Zıt kutuplar cekecek. Birde kotu haberım var o kahveci cayı hıc sevmıyor.
senın ıcın anısı cok onemlı olan bırsey avm de yuruyen merdıvende dusureceksın.. yaa tam gıttı ya kaybettım derken. O hayatının erkegı tum merdıvenı durduracak tusa basacak.
tramvay da telefonda anıme ızlerken goruyorsun , o da senın en sevdıgın manga , durup dururken kulaklıgın esını cıkartıp kendıne takıyorsun.. o neoluyo be aptalmısın derken sen hiştt sus burası onemlı dyorsun. Sonra ıkınızde son duraga kadar ızlemeye devamke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hiç tekin yerlerde değilim önümüzdeki zamanlarda, umarım yakında karşıma çıkmaz.
Lunaparkta halka atıp sigara dusurmeye calısıyorsunuz , o an sizı gorup pakettekı son dalını veriyor oyle tanısıyorsunuz
Asla lunaparka gitmeyecek olmam dışında bir sorun yok, tutmaz bu film. 🥺
Hadi söyle çok merak ettim nasıl bir cevap alacağımı
bisiklet suruyorsunuz kırmızı ısktasınız sızde dıger araclarla beraber beklerken yanınıza soforu cok tatlı bır kız olan subaru wrx yanasıyor kapışalımmı bebek diyerek size vs teklıfı yapıyor , sizde ona ''aşk bir baldır lokma gibi şerbete daldır beni daldır ''.. diyorsunuz. O da yarışı boş ver deyip anahtarı uzatıyor oyle tanısıyorsunuz
Kendimden çok utanıyorum şu an gelecekteki kendime sesleniyorum öyle saçma bir cümle kur sabaha zor bulursun kendini ona göre
😂😂
Ben söyleyeyim, öteki dünyada.
ok by
Bye 👋
Nerde umarim burada degildir😂
Siz vitrinde elbise bakıyorsunuz , o kokoreccıden cıkmıs dişini kürdanla karıstırırken size çarpıyor , önüne baksana ayı diyorsun sonra tanısıyorsunuz.
Haha Allah korusun😂
Öbür tarafta galiba 😁
Hadi uydur güzel bişeyler :) Vakit geçsin
Tövbe, tövbe Allah korusun. canım mısın ya. Beddua gibi şeyler söylüyorsun.
Olar
barda tanısıyorsunuz ıckıne ılac atıyor şıklık sonra sabah kendını cıplak yatakta buluyorsn 😂
Oh oh ne guzel 😂 ee neden ickime ilac atiyor ki istesin yeterli 😂
Söle
çorbacıda kelle paça içerken
Uu hadi inşallah
Söyle bakalım
kütüphane de huşu içinde kitap okurken , karsı masada çatır cutur cıps yıyıp bıttıkten sonra paketını sap dıyıp patlatan bırı cıkıyor karsına.. ayy ne pislik adammış bu bee derken bu çocugu arkadan tokatlayan bır cıvanmert yakısıklı gelıyor bunu tutup senden ozur dıletıyor oyle tanısıyorsunuz ( Bu kişi biraz dalavereceı ama 😂 senı etkılemek ıcın o dovdugu kısıde arkadası ama sen bılmıyorsun )
BXKWHXKSBDKEJ çok iyi ya. Bu hikayede doğru olabilecek tek şey benim kütüphanede huşu içinde kitap okuyor olmam olabilir.
tahmın ettım senden oyle bır enerjı gelıyor 😂
Güzel tahmin, teşekkürler
Çabuk söyle!
markette rafta tek kalan urunu ıkınızde avucluyorsunuz , once ben aldım sen aldım derken samanlık seyran oluyor.
Söyle bakalim
futbol macında hakeme kızıp sahaya pet sıse atıyorsunuz oda trıbunde baska bır kızın kafasına gelıyor oyle tanısacaksınız
İçimden bir şey demek geldi de neyse 😂
Söyle.
Lol oynarken sizin ejderi çalanlara ulti atarak gelip size yardım ediyor öyle tanısıyorsunuz
Söyle kanka 😅
deniz kenarında ayaklarınızı sıvamıs gezınıyorsunuz , o arada o da kendını kumsalda kuma gommus kendınce guneslenıyor.. sız gormeyıp buna vırckk dıye basıyorsunuz. ay bu ne bee derken kumun altında 2 metrelık dalyan gıbı gunes saclı okyanus gozlu bır delıkanlı gogsume bastın kızım onune baksana kalbım acıyor dıye ortaya cıkıyor. sızde isterseniz benim kalbimi alabilirsiniz diyorsunuz öyle yanii
Söyle
gecenın bır vaktı ıkınızde aynı taksıyı cevırıyorsunuz cok zıt yonlere gıdeceksınız , taksıcı dıyorkı anca bırınızı goturebılırım. Sızde plan yapıp taksıcıyı bayılıtp arka koltuga atıyorsunuz. Once onu eve bırakırken dıyorsun kı bana suc ortagı lazım degıl , gonul ortag lazım. O da sana telefonunu verıyor. Sonrası sen nasıl eve gıdıyorsun onu bende bılmıyorum sjsjsjskl
Vay be
Umudu kestim ben
sana 2 kız aşık oluyor sen hangısın sececegım dıye dusunurken , ıkısınıde sevmedıgının farkına varıyorsun. Onları terkedıp yalnızlıga devam
benıde kendıne benzettın , umutsuz 😂
Aseksüelim galiba
Buyrun
Yılbaşı gecesi taksim de geziyorsun , o sırada güzel bir bayan ilişiyor gözüne , Sende onceden tecrubelısın uyarma geregı duyuyorsun bu saatlerde burada tek gezmeyın tekın degıl tacıze ugrayabılırsınız falan dıye. O da hımm teskkur ederım dıyor. O ara bır telsız sesı duyuluyor , amirim asayıs berkemal 😂 kadın sivil polismiş zaten ordan yuruyorsunuz
Çok iyiymiş :D
harcanıyorum buralarda 😝
İyi senaryo yazarsın
buna ihtiyacım var
apartmanın altından yuruyorsunuz o sırada ust katlardan bırı yola su dokuyor o da sıze gelıyor. Sızınde cok onemlı ıs gorusmenız var. Cok sınırlenıyorsunuz ve karakolluk oluyorsunuz. Oradan aşk doguyor
Soyleeee
Burada tanısacaksın ama her zaman klişe olan once kavga sonra tanısma evresı sızdede olacak. Zıt kutuplar cekecek. Birde kotu haberım var o kahveci cayı hıc sevmıyor.
Niye kötü haber iyi haber ki bu dkdk kahve yaparım ona ben 😄
Söyle bakalım.
senın ıcın anısı cok onemlı olan bırsey avm de yuruyen merdıvende dusureceksın.. yaa tam gıttı ya kaybettım derken. O hayatının erkegı tum merdıvenı durduracak tusa basacak.
Yaz dizisi gibi dsjdkdjdjdkfj bayıldım.
🌷
Hayatımın aşkı var ama genede sole sene
varsa boş ver 🌷 mutluluklar
Hayatımın aşkı var mı o bile muamma
Söyle
Nerede? 🙂
Olur
Söyle bakim
Uzun yolculuk Otobuste ıcecek servısı sırasında sız caynızı almıs onunuze koymusken , hartt dıye onununzdekı koltuk sahıbı koltugu arkaya yaslıyor ustunuze cay dokuluyor gelmisine gecmısıne soverken sız o yakısıklı ıslak mendılını uzatıyor oyle tanısıyorsunuz
Ahahah allah türk dizisi oldu
Merak ettik söyle bakalım
söyle baklm😂😀
parkta cımende arkadaslarınızla otururken , karsıdan gelıp kokmustur bır parca alırmısınız dıyıp ssana lahmacun uzatıyor , uzatırkende hasırtt dıye lımon sıkıyor oda sacınıza gelıyor. Herkes kızacagınızı beklerken bır gulusme ve sonra tanısıyorsunuz.
söyle
tramvay da telefonda anıme ızlerken goruyorsun , o da senın en sevdıgın manga , durup dururken kulaklıgın esını cıkartıp kendıne takıyorsun.. o neoluyo be aptalmısın derken sen hiştt sus burası onemlı dyorsun. Sonra ıkınızde son duraga kadar ızlemeye devamke
söyle
Evet buyrun
Nerdeymiş
Soyle bakalim