Bilmem kaderde varsa olur 🙂 Birini tanıdım bana bir konuda çok yardımcı oldu ve saçları rengarenk ki hiç sevmezdim bu tarzı‼️ O kadar tatlı biri ki tüm gün onunla sohbet etsem kesinlikle sıkılmam. Şimdi o tarz birini görünce o aklıma geliyor ve gülümsüyorum 😊
Sevmek, etkilenmekle beraber olmak farklı şeyler.. İlişki içinde olunamayabilir belki ama sevmek için engel değil asla.. Sevmek çok ince bir detaydır.. O İnce nüsansı yakaladın mı gerisine kör ve sağırsındır.. Yoksa ben sarı derim laciverti bekleyerek, o kırmızı der.. Bu sevmeme nedeni olamaz.. En basit örneği..
olur neden olmasın kalp bu kimi sever neden sever bilemeyiz..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı kalıptan çıkmış gibi olmak iyi değil elbet ama uyum şart. Belki anlık olarak birbirinden etkilenip ilişki başlayabilir.
Tarafların birbirine tahammül etmesi ile bir süre ilişki yürüyedebilir. Tahammül süreci bittiğinde, baskın taraf diğerini değiştirmeye başlar, değişim olmazsa ilişki biter.
Deli misin, en çok öylesi etkiliyor. cunku imkansız aşk, kavusulamayan sevda, acı çektiren sevgi gibi zor olan her şey ilgimi çeker. basliyacagim kendime, böyle ilgimi cekiyo sonra diyorum kendime olmazki sizden. oyle üzülüp unutuyorum sonra 😒
O yanlışı yaptım oldurmaya çalıştım bi kere zorlayıcı bir durum kendimden feda etmek zorunda kalacaktım baştan bitti Allahtan. Hayat görüşü dini siyasi görüşü aynı olmadıktan sonra birini hayatıma almam çok zor
Tarzımız uymasa da bi şekilde uyum yakalamışsak problem yok. Ama kafa yapımız uymuyorsa olmaz. Hayata farklı pencerelerden bakmak demek bu. Bi şey paylaşamayız ki, kimse kimseyi anlamaz gerçek anlamda.
Tarzının ne önemi var Allah aşkına. Ben kişiliğini seviyorsam bu bana yeter. Bir kişi karakteri neyse ondan odun vermemeli ayrıca. Sırf ben sevmiyorum diye kıyafetini bana göre ayarlamamalı.
Yani karşındakinden etkilenebilmen için en azından bunlardan birilerini uyması gerekiyor. Ama oladabilir kalp bu yersiz yersiz hareketler yapabiliyor 😊😇
Kafa yapısı uyuşmuyorsa benim asker arkadaşımdan farksızdır. Ne bakıcı olurum ne alıcı. 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Öyle bir şey zaten çok zor denk gelir geldiğini zanneden insanların çoğu ya bitti ilişkileri ya da boşandı bu tarz kriterlere göre insan maalesef aldaniyor genellikle
Bence öyle bir şey saçma yaa önemli olan dış güzellik değil önemli olan kalbi iç güzelliği
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların tarzı bellidir. Kaslı uzun boylu ve zengin olan her erkekle sevgili olabiliyorlar. Ben öyle olmadığım için sevilmeyeceğim gerçeğini kabullendim. Tüm hanımefendilere ideallerindeki tarzda sevgililer dilerim.