Erkek arkadaşımın kötü davranışları ve ilgisizliği fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar benim 5 yıldır ilişkim var ama biz bunun 1.5 yılında ayrılmadan ilişkimize devam ettik ama erkek arkadaşım Okadar değişti ki beni sürekli kısıtlıyor dışarı çıkmama giydiklerime sürekli baskın bi karakter ve kendimi hiçbir zaman haklı çıkaramıyorum kendisi istediği gibi geziyor benim ona karışmamı istemiyor ve gün içerisinde beni arayıp ilgilenmiyor neredeyse bunun sebebini de çok çalışmasına bağlıyor ama inanın çok yoğun bi işi yok ve kendi dükkanı zaten ve bana kavga ettiğimizde küfür ediyor aileme de ediyor aileme ettiği küfür ettiği için beni suçluyor ben onu delirtiyormuşum ve biz evlenmeyi düşünüyoruz aslında aramız kötü ben ona güvenmiyorum bana ona neden güvenmediğimi güvenmedikçe çabalamayacağını artık bıraktığını söyledi telefonunu bile zorla veren bi insan oda kavgayla verilen bir şey benim arkadaşlarımdan sevmedikleriyle konuşmamı istemiyor onun için bi ara ayrılmıştı benden niye konuşuyormuşum bilmiyorum ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi merak ediyorum çıkmazdayım🙏
Erkek arkadaşımın kötü davranışları ve ilgisizliği fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar?