Erkek arkadaşımın davranışları yüzünden soğuyorum yardım edin?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır güzel giden bi ilişkim var birbirimizde seviyoruz başka kimse yok yani buna eminim fakat bu 4 günlük kısıtlamada sanki soğudum gibi hissediyorum neden mi benimle sifir ilgi düzgün bir konuşma yok habire arkadaşlarıyla oyunda sabahtan akşama kadar kız yok görüyorum kimle oynadığını bi yazar cevap veririm saatler sonra cevap alırım neyse dün ona söyledim bu ne böyle diye suçunu bastırmak için asıl sen ne bok yiyorsun dedi bende dedim yaz bil ozaman yazdığın aradığın yok bide hesap mi soruyorsun tartıştık neyse bugün normal canımla cıcımlı yazdı oyuna girdi yine sende gel dedi yok işim var dedim sonuçta oyundan hariçde bir hayatımız var normal konuşamazsak miyiz son 4 gündür böyle normalde çok ilgili birisi bende bana yazmadığı sürece yazmıyorum aramıyorum aramayanı arama yazmayana yazma o yazarsa yazıyorum üstünede gitmiyorum biraktım yapsın ama pişman olmasını istiyorum çünkü devam ederse soğurum ilk günler taktım baya ama son 2 gündür umrumda bile değil sanki oda bunu anlamıştır umarım ne yapayim yardım edin
Erkek arkadaşımın davranışları yüzünden soğuyorum yardım edin?